Mamma og Pandora i sommer!

Nå er jeg sliten, Etter to rideøkter med Pandora, er jeg super fornøyd med utviklingen så langt, har fått noen arbeidsoppgaver jeg må jobbe videre med,
samt masse inspill til hvordan jeg skal gå frem for å nå målene mine.
Den siste økten var Pandora så sliten at hun sovnet hver gang vi stod stille...hun er så nydelig!
Jeg som hadde så lenge gledet meg til å trene med jentene denne helgen, men som endte opp i surr og tull.

I det jeg skulle printet ut veibeskrivelsen, hadde jeg trolig kommet bort i en knapp slik at alt endret seg. Uviten om dette fulgte jeg kartet nøyaktig etter punkt og prikke, og endte opp i et boligfelt midt i Nannestad!
Fortvilet spurte jeg folk jeg møtte på veien om de viste hvor Vestenga ridesenter var, men fikk til svar at det hadde de aldri hørt om. Etter å ha kjørt meg litt rundt, stoppet jeg så og si på alle bensinstajonene i nærområdet for å søke råd, men heller ingen av dem kunne hjelpe meg.

Klarte ikke tenke noe annet enn - FAEN FAEN FAEN!!!!! Nå var det 5 minutter igjen til treningen skulle starte, i panikk fikk jeg revet opp mobilen fra vesken og ringt til jentene, ingen av dem svarte! Nå begynte det seriøst å klikke for meg, jeg var nesten helt på gråten, etter å ha stresset meg rundt i et boligfelt, ut og inn av motorveien og med en hestehenger på slep!

Jeg svinge på en landevei for å sjekke at alt stod bra med hesten og kanskje jentene ville se at jeg hadde ringt dem? Tiden gikk... etter å ha terror-klodd på klokken, innså jeg at toget hadde gått, nå kunne jeg like så godt vende nesen hjemover, for nå var klokken så mye at dette ville jeg aldri rekke.

Ikke før en halv time senere ringte de og etterlyste meg, og fortalte at de ikke hadde hørt at jeg hadde ringt. Men de kunne ikke forstå at jeg ikke hadde funnet frem ettersom de fulgte den samme adressen som de hadde gitt meg.

Enda kjedeligere var det å komme hjem, å se at jeg hadde klart å rote det til helt på egenhånd! Blæææææææ!


 
Jeg har vært å trent på treningssenteret, og har nå fått i meg en deilig lunsj, fisk og pasta. Jeg har i det siste blitt super glad i fisk.
Jeg har forstått at tilbereding og tilbehøret er nøkkelen til suksess når det kommer til matlaging... Kan man det, kan alt smake godt.

Nå bærer turen videre til stallen hvor Mira står å venter.

 

Sjalabais!
Startet dagen tidlig, og fikk tatt meg en snar-tur til mamma, hvor Linnea ble igjen og jeg dro til treningsenteret ! Det er så suuuper deilig å komme tilbake til treningstøyet, selv om det er hardt å starte på`n igjen etter mange late mnd...

But I am back!

Jeg merker at jeg har endret måten jeg tenker på fortiden, tidligere var jeg lettere sliten og unne meg litt for mye godt i ukedagen. Men nå som solen skinner og jeg trener om morgen, får jeg lyst til å spise sunt resten av dagen.

Og vann har nå plustelig blitt godt til alt, frokost, lunsj, middag og kvelds...

 

Denne shaken unnet jeg meg i dag!


Består av : Frosne jord- og blåbær, egg, naturel yoghurt, spinat, appelsin juice og oliven olje

Nå skal jeg ut å stelle med dyrene på gården, ha en fin dag videre folkens, og prøv å kom dere ut i vårværet, det er jo sååå nydelig ute nå <3

 
 

Vi alle skal kræsje hos Vibeke hvor treningene skal holdes, to økter på lørdagen og søndagen. Får håpe jeg har klart å pakke alt det jeg trenger i løpet av helgen, pleier som oftest å ha mine bom.

 

God morgen og god helg!
God ettermiddag, nå er jeg på farten til treningssenteret for å ta sol og ta meg en vel fortjent treningsøkt, fikk i meg endel kaloribomber i går som jeg nå må bli kvitt.

 

Seee you later !


I morgen skal Mira og jeg på uttaket til EM. Jeg har ingen forhåpninger om at jeg vil bli plukket ut, da det er mange gode ryttere som skal delta og jeg meldte meg egentlig bare for treningens skyld. Laget mitt skal være blått, har alt satt i gang å vaske utstyret som Mira skal ha på seg i morgen, og lusker rundt i huset for å finne noe blått som jeg kan ha på.

 

Nå vet dere hva jeg bruker fredagskvelden min på, kos dere videre!....

 

 

Blått..hvor kan jeg finne blått?...Hmmm

 Jeg er støl og sliten etter helgens opphold på Lefdals Ridesenter, helgen har gått så fort. Stått opp før solens stråler har truffet jordens overflate, ridd to økter med games(slitsomt), og kommet hjem igjen når månen og alle stjernene har tent sine nattelys. Nå skal jeg se en episoden av Stylisterna, før jeg hopper til sengs.

 

Goood natt!
Herlig å våkne opp til pluss grader og sol, får en følelse av at våren er på vei...

 

Om ikke så alt for lenge skal jeg gå en tur med Tilda, deretter ri, trene med Marte og ri igjen. Hvis det ikke blir bikinikropp av dette, kan det være det samme!

 

- See you later alligator
Jeg sitter her med en lykkeligfølelse. Kan nesten ikke fatte hvor gøy det egentlig er å ri. Har mange ganger forbannet meg over å ri hesten min i - 20. Men idag, føltes det godt å ha gjort det. For Mira er sannelig der hvor jeg vil at hun skal være, takket være treningene gjennom vinteren. Gleder meg allerede til neste MG-Trening!Etter vellykket dag med yndlingsponnien min, skal jeg  nå kose meg med twistpose jeg har hatt liggende i skapet siden Jul =D

 

 
...før jeg skal trene!

For en Zumba-trening. Jeg hadde lenge gledet meg til denne dagen, hadde endelig klart å melde meg på Zumba, hvor det som regel pleier å være fullbooket (men flinke meg var tidlig ute denne gangen).

Men det å tenke på hva jeg ikke burde spise før jeg dro på Zumba, gikk ikke helt den riktige veier. En kombinasjon med bolledeig og boller en time før, resulterte i at jeg stadig vekk fikk hold og ble kvalm av å lukte boller...følte meg oppblåst og mett, og det verste av alt var at vannet jeg drakk smakte bolledeig.

Aldri mer boller igjen rett før trening!Vi har kommet inn i august, mnd hvor alt skjer så himla fort. Alt det man ikke har rukket i de to andre mnd man har hatt ferie, kviser man inn i denne mnd.

Jeg merker presset veldig godt. NM er like rundt hjørnet og jeg skal konkurrere i Danmark om to uker ! SYKT!

 

I løpet av de siste ukene har det blitt mye fokus på trening. Jeg gjør nesten ikke noe annet enn å trene. Hvis jeg ikke rir, melder jeg meg rett inn på treningssenteret, gjerne doble timer, og blir der i noen timer før jeg tusler svett og jævlig hjem.Det har hendt store endringer med hesten og både med meg selv. Jeg er mye mer fokusert på treningene, og dette har virkelig hjulpet meg videre fra A til B. Må ikke glemme å nevne at jeg har gode venner som gir meg gode råd og hjelper meg underveis. Til tirsdagen drar jeg til Bettina hvor det vil bli en samling av ryttere som skal trene sammen i 3 dager. Gleder meg viiiilt!- Ønsk meg lykke til - 

Vi gikk søren meg i 2 timer !!! For meg føltes det ut som maks en time. Føltes ganske deilig etter på kan du si, og ekstra digg etter at Marte og jeg slang oss på step og styrke time rundt kl 20.00 på kvelden.

Bilder fra turen:Marte med tvillingene, fra venstre Christian og FrederikGod guttene <3Hundene var også med på turen. Vi hadde i alt fire hunder som løp fritt rundt oss hele veien.
Og så har vi meg til slutt.

Takk for en fin tur jenter!


(Ponnien min Mira)

Nå er jeg sliiiten...

Akkurat kommet hjem fra en fantastisk fjelltur sammen med Sebastian!
Skal møte han igjen på søndagen hvor vi skal feriere i en uke i Lakselv(finnmark) hos ei venninne vi ikke har sett på 1 år.

Men før det skjer, skal jeg trene sammen med gode venner på hesteryggen. Jeg har nemlig så snille venner som organiserer treningene for meg, så eneste jeg må gjøre er som regel å hente dem eller møte opp på min egen gård, hvor trenigen skal holdes.

Nå må jeg løpe, PreikAs!

 
Eivind kokkelerte på kjøkkenet tidlig om morgen for å gi meg litt fôr før Games-treningen skulle starte. Han har ALDRI laget frokost til meg tidligere, og han pleier som regel aldri å spise frokost heller. Men i dag så gjorde han det. Han varmet rundstykker i ovnen som senere ble smurt på med Brunost(da det kun var det han hadde). Meget imponert!

Senere når jeg skulle fare avsted på trening, kom Eivind og kompisen hans Kåre med bilvask-såpe og vasket bilen min, slik at den ble skinnende ren før jeg skulle dra. Makan til luksus!Så når jeg endelig kom meg på treningen...
Gikk Mira(ponnien) kjempe bra, hun var ganske hyper og fikk til masse av de tingene vi ikke har fått til så godt tidligere. Og endelig sitter påhoppene!

Etter games treningen var Mira fortsatt like pigg som før vi startet å ri. For å avslutte en flott trening, hoppet Caroline og jeg noen hindere. Mira nærmest FLØY over, og elsket hver hinder jeg red henne mot. Gøygøygøy!!!Fantastisk dag!Har ikke trent games på flere mnd, og skal starte stevne om to uker?!!
Kondisen er bra, men om hun har kordinasjonen på plass, kan jeg ikke påstå, og det samme må jeg si om rytteren.
Idag, skal vi trene, trene og trene. Solen skinner og dagen har begynt så bra så langt.Målet for dagen er å kunne meste:

- Påhopp( øke tempoet og tørre å ta sjanser)
- Øke hastigheten og tørre å ikke ha 100 % kontroll(har en tendens til å holde hesten igjen)
- Planlegge hvordan jeg skal ri, før jeg rir et raceMira og meg på gamestrening i sommer.

Ønsk oss lykke til!    

Hvor heldig er ikke jeg? Det så veldig mørkt ut for meg og Mira(ponnien). Lag kameraten vår Marte fikk plustelig en syk hest, så vi mistet lagkameraten vår. Men vips så ordnet det seg for både ny lagkamerat og lag til sommeren. 

SÅ NÅ BLIR DET BÅDE PAR OG LAG STEVNER PÅ MEG I SOMMER <3 JippYY <3

Her har du lag-draktene, de er dødsfete!

...til treningen. Mikael er trøtt etter en lang dag i barnehagen og skal nå kose seg med mormoren sin.


Må løpe nå ! Preikas

( Tatt i Harstad)

Skal ikke gå lenger enn til første mnd(jan) og jeg har klart å lure i meg flere kg godis, hvor ble det av det sunne?

Jeg er så flink til å narre og ikke minst lure meg selv på dypt vann. Nesten hver helg har jeg helt i meg godis både i flytende og fast form. Fy fy fy Kine!!!!!!


Straff!!!

Sannelig skal alt søtsakene bort og flesket skal strammes opp, så for å få en fortgang i dette. Har jeg nå meldt meg på dobbeltimer i denne uken. Og alt av usunne vaner, skal slaktes og ikke berøres av meg, uansett grunn( lov å kose seg litt i helgene, men kun i små doser). Jeg klarer aldri å holde meg heeeelt unna!

TreningsMusikk:
Snart er denne alt for travle uken over, blir digg å bare roe seg helt ned og finne tilbake pusterytmen og gjøre alt i sitt eget tempo. Alt for mye stress om dagen på skolen. Virker som alle lærerne presser ekstra på med lekser og pluss forventer at vi kan det meste vi skal lære i timene( eller med andre ord, lese stoffet på forhånd før timene)! Funker dårlig når alle lærerne trekker deg ifra alle kanter og ønsker at du skal gjøre det best i deres egne fag, sorry, men så skolelys er jeg ikke at jeg kan mette dere alle...Glad det er snart helg!Idag prøvde jeg YOGA for første gang sammen med Marte. Greit å ha fått unna gjort det, så slipper jeg senere å undre om hvordan det er. Ikke noe for meg, trenger det sikker, men alt for kjedelig og langsomt. Jeg trenger å få opp pulsen og kjenne at svetten renner. Så tror det var første og siste gang !

TreningsMusikk:


Nå har jeg søren meg trent hver dag, 5 ganger i uken! Stolt stolt stolt! Skal prøve spinning i morgen..

Preikas!Nå har det nye herlige året begynt, og jeg som alle andre har satt nye mål.

Jeg skal blant annet bli sprekere enn 2009. Noe som er litt vanskelig, etter som jeg synes selv jeg var ganske sprek. Jeg hadde jo ridetimer 3-4 ganger i uken, og løp i mellom to forskjellige staller osv.

Men putt sann, nå som jeg har vært så dumt å satt dette som et mål, må jeg seff prøve å klare det.Idag meldte Marte og jeg oss inn på et nytt treningssenter, hvor vi like så godt kastet oss på 1 og halv time med steps. Utrolig artig og ikke minst drit morsomt.

For å være helt ærlig, gikk det utrolig bra på treningen sånn tanke på at jeg bare har spradet rundt å jogget litt rundt om åsene her hjemme og trent litt på ponnisene. Jeg var ikke spesielt sliten eller hesblesende etter timen. Var nesten sånn at jeg ville slenge meg på fler timer eller gå bananasi styrkerommet.

Har en treningsdate med Marte i morgen, hvor det blir enda mer steps. Gleder meg!Digg låt:


Nå må jeg ut på markedet igjen for å finne en måte å komme meg ut av døra. Kjedelig å jogge alene, og ha kun det som ukens aktivitet. Har meldt meg inn på et treningssenter som ligger omtrent 10 min unna meg. Gleder meg til å starte. Har små sett på hjemmesiden deres, og sett at de har noen dansetimer, så kanskje jeg blir hengende der fremover?

Vet dere hva eller?!

Min danselærer er koregrafen til Mira Craig!!! Utrolig kult. Har jo alltid sett og lagt merke til at hun er sykt flink til å danse og ikke minst lære bort til oss kløner, som nesten ikke vet hva som er fram eller bak av oss selv når vi danser.

Først kommende fredagen:

Kan dere se henne danse på tv 2, hun skal danse når Mira skal synge. Dette bare må jeg få med meg!
Kan nesten ikke tro det. I går jogget jeg en fast jogge-rute jeg pleide å jogge når jeg gikk på videregående(Ruten tar ca 30 min) Jeg gruet meg på forhånd, fordi ruten inneholder kjedelige oppoverbakker.

Men det var jo så og si null stress. Seff forbannet jeg meg over ruten til å begynne med, men det var digg å ha gjennomgått den.  Merket ofte at melkesyrene knøt seg rundt musklene, men jeg ga meg ikke, ruten skulle jeg gjennomføre.

me 005

Og vips så var jeg i mål. Ble overrasket hvor lite ille ruten egentlig var, og jogget derfor videre til Slingrebekk Barnehage, hvor jeg  trene litt styrke. De har så fine gummimatter rundt lekeområdene til barna, noe som er praktfulle å trene på.

Til alt ble dette en trening på nesten 2 timer. Er så fornøyd med meg selv, og det beste er at jeg er støl i dag! Mulig jeg tar samme rute i dag igjen, det er jo så morsomt å trene når formen har forbedret seg!!!!mjmm 063

Jeg har så og si trent seriøst av og på. Jeg er rett og slett alt for snill mot meg selv, men dette skal jeg ikke ha noe av fremover.

Hvordan kan jeg utvikle meg som rytter, hvis jeg bare skal sette mål for ponnien min? og ikke for meg selv?

Derfor har jeg bestemt meg nå, for å ta trening på alvor. Jeg skal ha et konkret mål med treningen, og for å nå mitt store mål, skal jeg på veien sette små poster jeg må igjennom for å komme dit. Og målene har jeg skrevet på en plan, som jeg skal følge frem til jul.

Målet mitt er rett og slett å bli sterkere. De som kjenne meg vet at jeg eier overhodet ikke muskler i armene. De skal det sannelig gå hardt utover og så skal jeg søren meg bli raskere til beins. Gleder meg!

Nå skal jeg spenne meg fast i joggeskoene og løpe av gårde, ja du hørte riktig. Jeg skal LØPE ikke jogge denne gangen!kll 034
(Her forteller jeg sjokk nyhetene om at det kommer til å bli hard trening fremover)

Jeg trodde virkelig ikke det jeg så når jeg fant Godi og Litla godt plassert på sommerbeitet. De var som to levende ballonger! Islandshester er eksperter på å bli feite. de trenger ikke mye næringsrikmat før de eser ut.

For en jobb det kommer til å bli å slanke dem..


picnik collagell

I det siste har jeg hatt overskuddet på energi, får liksom aldri brukt det opp, digg!!
Har trent (jogging + ridd) litt mer i det siste, og det går glatt for seg.

Idag er det dansetime igjen. Skal få møte min riktige danselærer denne gangen, håper hun er hyggelig og godtar mine feiltrinn. Og så håper jeg sannelig at vi lærer oss en dans snart, slik at jeg har noe jeg kan trene på hjemme.
For hva hadde ikke vært mer digg enn å danse seg i form?

New song by Rihanna:untitled

Det var utrolig bare 2 stk som dukket opp på danse kurset, når det var påmeldt minst 10 stk.
Zaira og jeg lot oss ikke skremme av verken folke "mengden" eller danse læreren, fordi han var nemlig er drit kul fyr på 23 år og så ganske bra ut der han stod og skulle vise hvordan vi skulle danse Hip  hop !

Det som er det kjipe med story`en er at han var bare vikar for dama hans som egentlig skulle holde kurset. Så dette var da altså bare en engangstilfelle! Fryktelig leit.

Gleder meg allerede til neste gang, merker at jeg er litt støl her og der.

Danser du hippidihop? 
kids 198kk


ÅÅhh fyy som jeg gleder meg. Første timen er allerede om en uke, jeg håper bare at det er nok påmeldte ellers blir kurset avlyst.

Ønsk meg lykke til ??!!!
Vi er ikke helt perfekte ennå, men det kommer seg ;) Er hun ikke nyyydelig?!1003141

Etter litt frem og tilbake skal jeg ha fôr ponnien min, Mira. I et år til!!!
Dette betyr jo at jeg kan fortsette med Mounted Games neste sommer også!

Er så glad, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Så nå er det best for skolen at de ikke propper i meg alt for mye lekser i dette året her, ellers kommer det til å gå ut over karakterene mine..
Jaja, skal nok få dette til å gå på et vis ;)

1116157

Planene fremover er å trene kjempe masse, fordi nå vet jeg jo at jeg skal ha henne et år til. 
Og vi kan jo ikke noe annet enn å komme sterkere tilbake...

n894550175654153431919721
Stalljentene fra Torshus Folkehøgskole
(Susanne, Mariell, Meg, Iselin og Gina som tar bildet) 
bilde 186

Nå har jeg og min kropp begynt på et nytt sunnere liv. Jeg har fått noen produkter, som skal hjelpe meg slik at jeg får de 100 viktigste næringsstoffene kroppen trenger i løpet av en dag. Og så skal jeg minst trene 30 min hver dag, og da skal jeg endten - jogge, sykle, løpe, svømme(Ridning tells ikke) osv.

.
1002226 

Så får vi se hvordan resultatene blir..


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits