Vi var på vårt aller første individuelle stevne i helgen!

Jeg var redd alt skulle bli en stor skuffelse, og hadde derfor lave forventninger om hvordan dette skulle gå. Overraskende, gikk alt super lett. Hun var ikke redd for utstyret, musikken, menneskene som heiet, de andre hestene på banen osv. Jeg geleidet hennes ganske så enkelt dit hun skulle, og dit gikk hun i sitt eget tempo. Etter hvert økte hun fra trav til galopp, det så ut som hun stor koste seg på banen.Jeg ble utrolig stolt av henne. Hadde ikke trodd at det skulle gå så bra på hennes aller første stevne.
Dette ga utrolig mye, føler at jeg har fått fylt opp selvtilliten og motivasjonen til å fortsette å jobbe med henne videre.

Detter er en kommende stjerne, ingen tvil om det =D
For en helg. Var i Fredrikstad og red sammen med jentene, TopGun! Utrolig gøy å ri med dem, de er noe for seg selv. Jeg red på en lånt ponni denne gangen, hun var en nydelig blandings ponni på hele 20 år, skvatt litt da jeg hørte det. Hun virket overhodet ikke 20 år gammel, hun var rask og litt overkant sterk til tider. Vi kom på 4 plass, om jeg er fornøyd? Jo, noe i meg er kanskje det, men det må nevnes at dommeren endret mange av racene og reglene under finalen. Noe som resulterte til at vi ikke fikk alle poengene vi hadde kjempet så hardt for å få. Skaper litt sur smak i munnen merker jeg. 
Nå er jeg egentlig bare super sliten og tenker å legge meg sammen krøllet med Linnea i armene.  

Veldig kort filmsnutt fra laget Follo, hvor jeg kun var gjesterytter. Jeg rir den første ponnien som kommer inn til veksling.
EnjoyFor en herlig helg det har vært. Sto opp kl 06.00 hver dag i helgen og gledet meg vilt til å ri stevnet og møte laget mitt. På treningene i det siste har det gått veldig bra med Mira og meg, så jeg følte at det var på tide å vise seg frem for offentligheten.

Påhoppene var vanskelige i helgen, hun løp ikke godt nok fram og satsingen ble derfor vanskelige, ble derfor mange knølende påhopp.

Resultatmessig gjorde ikke laget det så veldig bra i starten av konkurransen, men vi klarte å hente oss inn igjen på slutten, men ikke nok poeng til å komme i A-finalen, men finalen under.. Hvor vi tok seier i andre plassen i B-finalen. 

Mira hadde god fart i de fleste speedracene!

Veldig fornøyd med Miras innsats, vi rei ikke feilfritt i helgen, men syntes vi rei godt i de racene vi har øvd mye på. Gleder meg allerede til neste konkurranse starter.

For en helg! Caroline og jeg hadde planer om å sove i bilen i hele helgen for å spare penger(kostet å telte). Men heldige oss traff på de riktige personene og fikk lånt oss en hestebil(halve lastebilen er som en campingbil og resten rom for å transportere hester) helt gratis! Nok av plass til å rote ut de hard pakkede baggene hjemmene fra.

Konkurransen gikk så som så i starten, vi gjorde en del feil, og hesten min var giiiira, noe som resulterte i at alle påhoppene mine ikke fungerte og måtte bruke stigbøylen for å komme meg opp i salen..

Men bort ifra det, vant vi B-finalen, og det varmet godt i alles hjerter på laget. Vi alle smilte godt, da vi hørte at FOLLO ble romt opp som B-finales VINNERE!

Fant denne sangen tilfeldig på youtube og digger den, Rihanna er jo med =D

Jeg er  full av blåmerker etter helgens kamp, skal til typen i kveld og krype i hans gode armkrok og koooose meg i joggebukse <3

Preikas
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits