Å gud så deilig, siste musikkoppgaven jeg har igjen av studiet!

Musikkoppgaven er levert, nå kan jeg endelig legge hodet trygt og godt på puten og håpe at oppgaven blir godkjent i nærmeste fremtid!

God natt! =D
 

Jeg klarer knapt å våkne om morgenen,har blitt skolelei. Husker jeg fikk den samme smaken i desember, men klarte fint å riste det av meg, julen var jo like rundt hjørnet.  Nå i mai har jeg ikke klart å få smaken på avveie, what toooo dooo!!!!


Ser frem til alle helger og fridager, gleder meg til å begynne å tjene inn penger enn å bruke det på transport og tørre skolebøker!

 

Så kjære GUD, hvis du virkelig finnes, kunne du ha tryllet frem sommeren i dag eller i morgen?
Har hatt eksamen innlevering i dag, har gruet meg lenge, men nå er den endelig levert!

 

For å belønne meg selv etter mange slitne timer på skolen i dag, skal jeg møte søstra mi som sprader rundt i Oslosgater, kjenner jeg henne rett så har hun allerde klart å svi Visakortet på svindyre klær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Have fun!
Dagene er hektiske på skolen og i hjemmet, og jeg liker det. Selv om jeg av og til merker jeg må stoppe opp for å fange tilbake pusterytmen og senke skuldrene. Så er fremdeles skole gøy! Det er meg, jeg liker å ha skole bøkene i veska, som presser meg til å gjøre det beste og setter meg stadig vekk på prøve. Følelsen der og da er kanskje ikke den beste, men etter å ha mestret oppgavene og bestått prøvene, føles det godt å være meg. Og det at jeg er den yngste i klassen, og fremdeles ligger over middels på klassens nivå i det meste, gleder jeg meg til å fortsette studiene til høsten.

 
Endelig ble jeg ferdig. Herreguuuud for et stress. Hater å gjøre siste finishen på oppgavene rett før innleveringsfristen, men slik ble det i dag. Oppgaven er i hvertfall sendt, og godt er det!

Stakkars Eivind måtte vike unna for leksene mine i kveld, onsdagen pleier vi alltid å overnatte hos hverandre, men ikke i kveld. Gleder meg til å treffe han igjen på fredagen.

Nå venter en kald seng på meg, natta!
Har to oppgaver jeg skal levere inn i kveld. Kunne ha startet for lenge siden, men når man ikke har oppgaven lenger, er det litt vanskelig å bare begynne å besvare en oppgave.

Jeg forstår godt nå hvorfor skole og barn ikke hører så godt sammen.

Det har seg nemlig sånn at det var en kveld hvor Dan Mikael og jeg tente i peisen. Og midt i det hele måtte jeg på do, Dan Mikael ville ikke bli med meg, men heller være igjen for å passe på at ikke Tilda(hunden) skulle snuse på bålet og brenne seg( Aldri hendt før, men okei). Jaja, tenke jeg og gikk på do.

Når jeg kom tilbake, fikk jeg se at Dan Mikael hadde kastet inn papir i peisen,og var riktig så stolt av seg selv. Han hadde jo tross alt holdt fyr i peisen. Men når jeg så litt nøyere etter hva slags papir han hadde fyrt med, fikk jeg se at  oppgavearkene mine var blitt til aske.

Husker så lite av hva oppgaven gikk ut på. En ting husker jeg i hvertfall, besvarelsen skulle være på 3-4 data skrevet sider! Iiiiiiiikkkkkkk!!!!!!
Jeg har ikke før fått kommet meg inn i klasserommet, før nesen begynner å renne, banner lange setninger inni meg, før jeg lister lydløs på tå ut av klasserommet for å trøkke gørra ut.

Når jeg så fikk sneket meg bak pulten igjen, oppstår det en kløe i halsen, prøvde vilt å finne noe å drikke. Roter rundt i vesken, hvor alt av annet ubrukelig saker og ting støter min hånd og ingen flaske å finne.  Får stadig fler og fler blikk fra klassen. Til slutt blir jeg så flau av å få så mye oppmerksomhet på kort tid, og forsvinner ut av klasserommet.

Blæææ, det er så ufattelig kjedelig å være syk! Blir sliten og lei av å tømme nesen av snørr, går aldri tom. Skulle nesten tro jeg var skapt til å produsere grønn slimete guffe.. okei, det hørtes bare ekkelt ut.

Men uansett, jeg er fortsatt syk hvis det var noen som lurte.

 
For en tur og for en gjeng! Har vært på klassetur på en gård rett utenfor Hønefoss! Vi var en samlet gjeng på rundt 30, tror jeg aldri har opplevd, lært og hatt det så kult på en uke med klassekameratene, noen gang! Batteriet til kameraet mitt streiket i løpet av to dager, utrolig kjipt, men bortsett fra det var oppholdet utrolig bra!

Bilder fra turen:

(Bildet: meg)


(bildet; Helona og Eyvind)(Bildet: Maien)

(Bildet: Klassen) 

 
Leksene sklir inn nå som helgen nærmer seg. Har ikke tenkt å bruke helgen til å sitte å lese i tørre bøker uten bilder, jeg har jo allerede planlagt å gjøre noe helt annet, stikk i motsatt av alt som kan betegnes som kjedelig.
Skal på klassetur neste uke, mulig jeg må ta med leksene, hvis jeg husker det eller har plass.
Hejdå!Nå er jeg på farten ut døren, skolen er neste! Ha en god dag.

Skolen begynner å gå fra greit til litt mer greit! Koooser meg på skolen nå som vi stadig gjør narr av hverandre og ler høyt av det etter på. Vi er som en stor gjeng av idioter.

Mega kos.

Idag tok jeg bryet til å ringe til ei dame ang ponnien hun skal selge. Nydelig araberblanding på 5 år, som står i Halden. Skal dit i morgen rett etter skolen, håper ponnien faller i smak slik at jeg kan avslutte letingen etter ny ponni.

Ellers skjer det ikke mye spennende i livet mitt fortiden. Har trent alt for lite på Trento, merker kondisen tar kvele tak på meg hver morgenen når jeg er på vei til klasserommet som ligger i andre etasje, flaut.

Sånn..da var det kommet på trykk..

Preikas!!!
Spist frokostblandingen min, og er nå klar for å studere meg selv foran speiliet i 15 min før jeg tar fatt i vesken og setter meg i bilen på vei inn til skolen i Oslo.


Have a nice day!Idag bestemte jeg meg for å bli underholdt av skolen. Har allerede en fraværsdag, og skolen begynte i går?
Men jeg var langt i fra frisk, heldig vis fant jeg noen lykkepiller(febernedsettende) i skapet til mor... Etter 15 minutter, virket jeg frisk og opplagt, dro på skolen og hadde det utrolig kult.

Jeg hadde egentlig glemt hvor morsom klassen min er, selv om ingen av dem er på min alder. Men heeeyyyy, det begynner jo en ny første klasse etter som jeg begynner i andre året. Og woooow, der var det endel kul  folk, og de fleste var bare et år eldre enn meg, mega fett.  

Nå må jeg pakke, drar til DANMARK i morgen !!!Jeg pleier egentlig å like onsdager. Det er midten av uken, og det er den dagen vi slutter tidligst av alle andre skoledagene i uken. Men denne onsdagen er ikke som andre onsdager. Jeg er fremdeles syk, og det har ikke bedret seg. Har derfor ikke vært på skolen i dag... I morgen må jeg komme meg til skolen, uansett hvor ille formen måtte være...Kan ikke starte nye skoleåret med mye fravær, det er flaut. 

I steden for å lage en syteblogg om min helse, vil jeg dele litt creeeds til ei jente som er alt for ung til å ha den sangstemmen hun har. Hun er er 11 år gammel og er rett og slett helt vindunderlig herlig !

Hør og døm selv:


Håper dere andre som dro til skolen i dag, hadde en fin dag med møte med nye ansikter og gamle kjente... =D

OMG, vil ikke begynne på skolen igjen. Er møkka lei skole og alt det som følger med skole!
I morgen må jeg shoppe nye klær, slik at jeg har noen lekre outfits å show`e fram til folka. 

Seee you... !


Nå er eneldig sommerferien her, 10 uker skolefri!Blir så irritert på lærere som fyller siste uken før sommerferien med lekser. For en uke siden stod det null lekser!!!
Nå sitter jeg her å skal lese en bok på ca 250 sider og skrive 5 sider referat. UMILIG!

For å klare å rekke alt dette måtte jeg i dag skulke skolen, fraværet mitt er nok ikke helt happy. Men må man så må man.


Nå bør sommerferien snart være her, før jeg river hele skolen ned !

Herlig å tilbringe lunsjen ute i det solrikeværet sammen med klassekameratene jeg snart ikke ser igjen før til høsten igjen!Kjempe mot klokka, er noe jeg ofte gjør, hver dag!

Vi kan f.eks ta dagen i dag. Jeg forsov meg og hadde plustelig 5 min på å gjøre meg klar før Sarah skulle plukke meg opp... jeg rakk ikke noe annet enn å slenge på meg det første jeg fant og rappet med meg lommeboka på vei ut døra. Jeg slang beina uvillig foran hverandre så fort jeg kunne(vet ikke om jeg kan kalle det løping men noe lignende). Sarah og Love sto klar på bussholdeplassen og måtte flire når de så jeg kom. 

- Neineinei... !!!! Tenkte jeg først når jeg så hvor stilig dem begge så ut første skoledagen. Solen skinte på dem som om de var to modeller som sto der. Typisk at de skal se sykt bra ut, nå som jeg ser så jævlig ut! tenkte jeg , og sendte et halvhjerta smil tilbake og slang meg inn i bilen hvor jeg sank ned i bilsete og var asosial så og si hele veien innover til Oslo. Følte ikke for å være høyrøstet eller stjele til meg oppmerksomheten så jeg lot derfor å gjøre mist mulig. Jeg var helt utmattet etter en laaaaaang skoledag. Var så sliten at jeg nesten ikke orket å tenke på å lage mat når jeg var hjemme. Jeg som vanlig vis er det matmonsteret tok meg heller et eple og la meg godt til rette mens jeg så på Dumbo og var overlykkelig jeg overlevde dagen.

Nå fortiden hater jeg alle form for klokker, og spesielt vekkeklokken som ikke klarer å vekke meg om morgenen!
i praksis, så er jeg tilbake på skolen blant mine kjære elever.  Jeg elsker å være sosial, så det å være ute i praksis og hele tiden bli passet på at jeg ikke gjør noe galt, er irriterende. (Eller egentlig ikke så veldig irriterende, for jeg har det suuupert i praksisen, forhold til mange andre)

Men uansett, blir digg å fly i Oslosgater tidlig om morgen med en kaffe i hånden og stresse rundt med stor bag som er fult av dagens lekser og framlegg, det er sånn livet skal være. 

Jeg elsker Oslo, kunne ønske jeg hadde ræva full av penger og samvittighet til å flytte innover. Men jeg har jo alt for mye å flytte ifra, hvordan skal jeg noen gang klare å flytte?

Helt utrolig! Klarte å sove bort to treningsøkter i sengen til mamma med Mikael i armkroken. Våknet opp og forbannet meg selv hvor elendig jeg har blitt når det gjelder å holde avtaler. Etter at jeg har begynt i praksis, svinger dagsrytmen så det holder. På tide å stramme tidsbruken min opp og få til noen faste avtaler med meg selv! Og null soving på dagen.

Opsidasi, nå kaller leksene på meg, preikas!

Elsker denne sangen fortiden:


Ferdig med å være nerd for en stund. Har nå levert oppgaven som skal dømme meg om jeg består skoleåret eller ikke! Skummelt....

Nå i det siste har jeg begynt å få hodepine av alt stresset rundt lekser som skal innleveres. Det er mye som skjer nå som det kun er noen få dager før jeg skal ut i praksis. Noe som har resultert i at jeg har drukket mer kaffe enn tidligere, og hoppet over måltider, fordi jeg ikke er sulten eller kvalm av all den kaffen jeg har gulpet i meg.

StressStressStressStress.....

Forsov meg noe sssyyyykt i dag, hadde 15 min på meg på å rekke bussen. Og ja jeg rakk det sånn akkurat, trakk en stor lue over hodet og slang på meg det første jeg fant i klesskapet. Jeg så som en boms der jeg gikk i Frogner med de alt for oversminkede damene som gikk og klikket rundt med vinterstøvlettene i slapset.

Og når jeg kom inn i klasserommet, fikk jeg det ene arket etter det andre og lister over alle leksene vi har i denne uken, det er myyye lekser ! 

- Jaja, det er jo snart vinterferie, jeg får bare stå på den siste uken  jeg har igjen på skolen. Tenkte jeg fredelig med meg selv. Men så dukket Tysklæreren med en gigantisk oppgave, som skal leveres 1mars, det vil si at jeg må bruke vinterferien på lekser?!!! WTF, hun stjeler ferien min!!!!

NÅ ER JEG FULL BOOKA OG DET ER TRENINGSTIMENE MINE OGSÅ!

Fillern å, alle timene var fullbooket i dag, bortsett fra Svart time med spinning! Slang meg på der jeg, og guuud som jeg angret meg grønn de første 5 minuttene, eller nei HELE TIMEN! Men var digg når det var ferdig, tror jeg har brent greit med kalorier i dag, og godt er det.

Hatt en fin dag? (garantert bedre enn min)
  

Forsov meg idag, idiotisk, jeg har mobilladeren min i klasserommet, og må nå leve uten den en hel helg, utmerket.

Planene for dagen

  • Vaske klær
  • Trene
  • Gjøre lekser
  • Møte Adnan i Asker, kjøpe inn skoleting.
  • Hjem, legge seg!


Hei og hå!

For en utrolig digg følelse jeg bærer på nå. Hadde en framføring om barn og dere ulike lekemetoder innen for kjønn og alder, i ca 30 min. Er så stolt av meg selv, jeg følte jeg eide alt jeg kunne eie der jeg stod og bablet i vei som om jeg ikke har gjort noe annet i 20 år. Og det beste av alt var at lærern ikke hadde noe å tilføye da jeg var ferdig. Det er mega wow!!!(klapp på skulderen)Jeg hadde en framføring på mandagen som ikke gikk fult så bra, det var rett og slett den dårligste framføringen jeg noen gang har hatt siden ungdomsskolen. Så det var godt å komme seg tilbake og virkelig vise meg selv og andre at dette behersker jeg. Jeg liker egentlig veldig godt å fremføre, det er jo noe av det beste ved å gå på skolen.

Men nå skal jeg sette i gang noe som ikke er så fult så gøy, bok analyse. Har lest en bok om omsorgssvikt, og skal nå skrive 5-7 sider om analyse av denne boken, kjempe flott! Er det noe jeg virkelig hater, så er det det å analysere tørre bøker. Men best å sette i gang, kanksje jeg blir ferdig over helgen.

se you later alligatorFor en herlig dag! Kom en halv time for sent til første timen, pga bussen brukte en halvtime ekstra på vei til Oslo? Hva skjer med det?

Svar; Jo, det var en idiot som byttet fra sommer dekk til vinter dekk midt høyrefelt på MOTORVEIEN!!!

Sånn bortsett fra det, så hadde jeg kun 3 timer på skolen, og dro så rett for å handle bøker. Fristet lite å gå langt i dag, så bruke heller penger på klær..( jeg må her skylde på været, orket ikke å gå så langt i kulden, snødde jo skrått!)Nå venter jeg på mamma, hun må hjelpe meg med noen ord som lyder slik:
verbal uttryksevne( har sikker noe med bruk av verbet) og spatialtrening( noe med bruk av romfølelse?)

Disse ordene står bare i en tekst, og når jeg søkte ordene på nett, kom det opp alt annet enn svar. Håpløst!

Så sånn går nu dagan!!!!


Hvordan har dagen din vært?
Nå på fredagen drar en kompis og jeg til Harstad, før å besøke en venninne som har bursdag denne helgen. PartyPartyParty! Men over til noe mer langt "viktigere". Imorgen skal jeg fortelle et eventyr for klassen. Og for å snakke minst mulig har jeg valgt et kort eventyr, Tommeliten. Men fyy så vanskelig å huske, er så mange eventyr-kunst-språk at jeg blir gal, hvordan skal jeg huske alt?

Stakkars Dan Mikael har hørt det samme eventyret stort sett hver natt, tror han er rimlig lei Tommeliten ;) Og det søteste er når Dan Mikael leser i bøkene så sier han
- Det var en gang.. (Det er gutten til mor det)


Meg og det flotte maleriet!!!!!


 
Sahar som alltid gjør alt pent!!!!


Er full gang som student og treningsnarkoman, deilig at en ny uke har startet. I allefall nå som jeg lever godt med meg selv og føler at jeg lever det perfekte livet. Leksene blir gjort på bussturen til og fra skolen, når jeg er hjemme trener jeg eller  susler med et aller annet. Føler jeg endelig har funnet en rytme som fungerer og kan leve med(Tok meg et halvt år å finne den!).

Må bare fortelle noe syyykt flaut som hendte på skolen i dag!
Det var siste time, og Kine som satt ved siden av meg la ut hvor godt hun likte et dåpelig dikt(fra min side!). Utrolig gøy å høre på, noe som resulterte i at jeg fikk latter-krampe og jeg prøvde alt for å holde igjen, men klarte det ikke. Folk rundt meg begynte å merke dette og begynte å glane som bare f... og funderte på hva i alle dager jeg lo av.. Tro det eller ei men jeg måtte til slutt løpe ut av timen, og seff klarte jeg å hekte fast jakken i døra på vei ut, måtte rygge og løsne jakken fra håndtaket, og ja alle i klassen fikk med seg dette! Utrolig PINLIG!

Nei nå er det dusjen og såååå SENGEN <3
 Her om dagen tok jeg med meg Henrik Elias(2) og Dan Mikael(2 1/2) på skolen min i Oslo.
Det var et ganske så spontant valg.. og seff måtte det gjennomføres.

Alle på skolen slo nesten pusten i vranga, da jeg kom tuslene med to gutter trillende i en vogn.
De satt så fredelig, som to søte engeler. De ble også med på julespillet, hvor de løp rundt som to tullinger, mens vi andre øvde på julesanger.

Jeg hadde heldigvis bare 3 skole-timer på skolen denne dagen, og godt var det. De var temmelig slitne etter å ha gått i trapper, hils på mange av klassekamerater og lærere i alle fasonger. Og sloktnet  raskt på veien hjemover.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits