Jeg hadde glemt hvor mye jeg hadde bestilt, tror jeg var på mine lykkeligste dager når jeg trykket disse produktene hjem... mye ble det!

Xen-Tan som har fått mange gode respons fra andre bloggere, blir spennende å se om den er så bra som de reklamerer for at den skal være.
Kjøpte med meg også bodyscrub og en hanske som skal gjøre påføringen mye enklere og finere.ghd- lover volum -  gleder meg til å se om den fungerer, jeg kan som regel aldri få nok volum, håper bare den holder i lengden!
md formulations- skal holde sminken hele dagen, ved enkel spray over det hele, nice nice nice !

Ole Henriksen produkter - endelig har jeg klart å spart opp penger til å få klikket med meg disse hjem. Den ene er et renseprodukt og den andre en collage booster!

Tangle Teezer - Prøvde jeg straks jeg fikk øye på den, og du verden så deilig den var, håret ble silkemykt :)Make-up må en alltid haSmileLab - Denne skal typen og jeg prøve i kveld...gleder oss !!!!!


Prøvd disse produktene tidligere?

 
Endelig har pakken fra CoverBrands kommet!

Tekster senere om innholdet ........
må bare finne ut hvor jeg la saksen sist?

 


Konge! Har gått bananas på Coverbrands.no og handlet inn masse varer for over 4000 kr !
Jeg vet det er mye penger, selv for meg er det overdrevent mye penger å bruke på sminke...

Men samtidig er det deilig å slippe seg løs når man har råd til det.

Nå gleder jeg med til pakken kommer :)         

    Disse kjolene falt jeg for !!!

Gleder meg til jeg får åpnet nettbanken min igjen, slik at jeg kan sende noen av disse kjolene hjem <3
Denne genseren får meg til å gløde hver gang jeg bruker den, trenger kun litt rosadryss i skinnene og en blank lipgloss på leppene, og thats it!

Genseren er kjøpt på Vero Moda :)

Mange gode omtaler om The Balm produktene har ført til at jeg har bestilt noen av produktene som de selger på Cover Brands , gleder meg til å prøve de ut. Har egentlig aldri funnet noen spesielle sminke-merker som jeg har vært kjempe fornøyd med, bruker blant annet 3 forskjellige maskaraer fra ulike leverandører på vippene, og da gjerne oppå hverandre for å få den effekten jeg vil ha. Har heller ikke vært så ivrig på å handle sminke over nett, men siden The Balm skal passe til alle har jeg nå vært så vågal å gjort dette.


Noen som har prøvd The Balm før?
Er det en ting jeg misunner gutta, er det guttebladet FHM. Hver mnd kommer bladet som er propp fulle av gode sexhistorier, og hvis du ikke har hatt sjansen å lese bladet før, vil jeg anbefale deg på det sterkeste å slenge typen ut til butikken for å handle inn mnds utgave! Tro meg, du vil le.
Jeg benyttet meg av januarsalget på Nelly.com, her om dagen. Fant meg en kjole og en genser som falt i smak, det var mye annet jeg mer en gjerne skulle ta med hjem, men de hadde ikke str min.

Nå er det bare å vente til godsakene kommer i posten :)Høsten har nå kommet, vi er i september, min favoritt måned. Alle som har bursdag i de nærmeste dagene er i jomfruens tegn, både pappa og jeg er født i det tegnet. Gleder oss til å feire vår dag.

Ellers vil jeg legge tungden på høstmoten som jeg forguuder for øyeblikket. Jeg har alt klart å fange noen av tingene jeg har satt opp på må-ha-listen.


Blant annet stor hals, som skal holde meg god og varm i høstkulden. Får tak i dem overalt.


Perleøredobber som piffer opp antrekket på null komma niks. Dissa kjøpte jeg på BikBok for kun 9 kr!


Og så klart skinnsko(disse er da falske) som er utrolig inn nå, ser gamle og slitte ut, elsker dem.
Kjøpt på Dinsko.

Hva har du knæbbet med deg for å ønske høsten velkommen?
Var på shoppingtur med Marte i dag, og sannelig var det mye å bruke penger på. Noe var ekstremt billig, andre ikke så fult så billig. Litt irriterende at meste parten av klærne som var 70 % avslag på var av store str. Men tross alt det, fant jeg noe jeg kunne ta med meg hjem. Gleder meg vilt til å trene i nytt treningstøy, blir liksom litt morsomere.

Vi var på Vestbys nye senter, anbefaler alle å ta en titt. De selger det meste av alt innen sport, og har nå 30- 70 % avslag på div varer. Løp og kjøp!


Nå skal jeg kose-rydde i gamle ting som vekker opp urgamle minner fra barndommen!

Hejdå!

For et tordenvær-natt, ble litt redd det skulle slå ned i huset. Men heldig vis gjorde det ikke det. Nå skal jeg ut på shoppingtur med Marte til Vestby hvor de skal ha åpnet en ny sportsbutikk, Norwegian outlet(skal visst selge alle slags merkeklær og treningstøy).Seee you later!!!

trenger et helt nytt innlegg for seg selv, og her kommer det...
nydelig kjole fra ZARA, blonder og blomstrer, love it !
Zara kommer denne også kjolen i fra, sommer lett og enkel, passer ferfekt i denne varmen pluss at den drit søt på.Denne bikini-toppen kommer fra en random butikk jeg kom over, ble forelsket jeg straks fikk øye på`n.


Accessorize + alt resten under


Denne bikinien er allerede brukt, derfor så skitten...Og til slutt shorts fra Zara
Nå tar jeg fatt i lommeboka og drar til Kretas største by, Iraklion.

 

 

 

 
Dumt at nettbutikken Nelly har en rekke utsolgte kjoler, det gjør det kjempe vanskelig å få tak i de plaggene man vil ha. Jeg forelsket meg i denne nydelige sommerkjolen(+ noen andre plagg), som jeg håper kommer fort tilbake på lageret !


Pleier du å handle over nett?
evt hvor?


Aldri i verden om jeg hadde tørt å spradet rundt i denne i sommer!!!! Hadde du?

Fant sko, veske og en ring jeg har lyst på fra MODEKUNGEN.SE

Jeg ELSKER Zara, vet ikke om en annen butikk som har så mange stiler i en butikk! Og de har ikke bare klær, men også vesker, sko, jakker, hatter/luer, klokker, solbriller...

Før jul fant jeg meg to bukser og en sebra-stripete-genser, som jeg stadig vekk bruker!De har stiler fra baggy/rocka til klassisk stil, umulig å ikke finne noe i butikken. Jeg pleier som oftest gå bananas i prøve rommet, og ellemeller klær som får bli med hjem ( har jo som oftest ikke råd til å få med alt hjem)

Liker du Zara? eller har du en annen favoritt butikk?

Pysj - H&M
Jakke - Cubus
To ulike sokker- ukjent

Modell: Dan MikaelDingelig dong dong dong!!!

Julen nærmer seg og jeg har så og si ikke begynt med julegavene i år, hvordan skal jeg rekke dette her?
Jeg har nå satt av fredagen etter skolen til JULESHOPPING med Polly. Har tenkt å skrive en lang gaveliste, slik at jeg ikke glemmer noen. Kanskje jeg blir ferdig? Neppe, men får i alle fall begynt!Kommet langt med julehandelen?jenny2

Nå har jeg kjøpt meg kjole til julefesten som skal holdes på skolen først kommende fredag.
Jeg ble helt forelsket i kjolen i prøverommet, var som om den bare skrek til meg at jeg skulle kjøpe den!
Noe jeg gjorde.
Nå mangler jeg bare strømpebukse og sko. Mulig jeg finner noe i roteskapet mitt....3401

3400

225020candy20buggy

221620studio

121220coral

Hva i huleste skal jeg ha på meg? Skoleballet er jo like rett rundt hjørnet, og når sist var jeg på et skoleball? Jo, Russeballet..for hele to år siden. Daaam, longe time ago.

galgar011620

( Bildet er hentet fra StyleByStars.com)

Hvor kan man finne de kuleste ballkjolene? eller festkjoler?
Please, dette er i et nødstilfelle!!!!

Herlig undertøy, jeg gjerne skulle ha hatt!Jeg fatter ikke hva som får dere( de det gjelder) til å like disse skoene! De er jo skremmende stygge, og er de brukbare?

leoshoes440x306leoshoes2440x315


Hot or NOT ?Synes denne modellen er finere enn de vanlige ugg`sa...
Ønsker med de i mørke brunt eller grått..Men de er så sykt dyre!!

1251724327

1251724302

Bildene er hentet ifra : www.511stores.com

Liker du modellen? Har du dem selv?


kine 025oi

Jeg var på jakt etter et skopar jeg hadde siklet på i en god stund, men når jeg prøvde dem, føltes det ikke helt rett. Men heldige vis, fant noen andre sko som passet perfekt og var deilig å gå med..

kine 079

Kjøpt på DNAjacka229

jacka2291

jacka2292

jacka2293Kunne ønske jeg var så tynn som disse modellene, slik at jeg kunne kle hva som helst!!!

Likte du stilen?1003533


Så langt øye mitt kan se, er det salg i nesten hver eneste butikk jeg paserer forbi når jeg trasker til og fra skolen.
Og for noen par dager siden, klarte jeg ikke å holde beina mine på rett kjør. Og snublet ufrivillig inn på BikBok og fant meg en tøff skjorte for kun 85 kr på under 1 minutt! ( Skjorten kostet før ca 399). Det var halv pris av halv pris!!! Love it!


1003537

1003535

Me like, did you like?

rihanna

Rihanna eller Paris?video:antrekk0001


Fant meg et herlig antrekk når jeg var på Kreta i påsken!Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits