Kjempe kjekt å kunne ta seg en helgetur til BergenBy for å henge med Stina og Helene.
Føler at Stina er en person jeg har kommet veldig nært i de siste årene, fikk faktisk dele seng med henne hvis dere lurte , da er det seriøst vennskap altså! Hahah!

Men nå er jeg hjemme igjen, gleder meg til å bruke masse tid på ridning.
Etter å ha hatt noen dårlige perioder med Pandora, begynner det nå å endelig fungere bra mellom oss..kanskje på tide, bedre sent enn aldri.

Tudelidu!


(Stina, meg og Helene)

 
 

Det ble mye mørkere enn det jeg hadde sett for meg at det skulle bli, men jeg liker det. Fargen vil også minkes litt etter et par vask, slik at det ikke blir fult så mørkt i lengden.

 

Super fornøyd! Bare dumt at håret er litt kortere enn det det var...

 

Nå pakker jeg i all hast, skal til Arendal med Mari og Eli, hestene skal også være med. Vi har meldt oss på SommerPar, og satser på å gjøre det litt bedre denne gangen enn forrige par-konkurranse.

 


God sommer! =D


For en fantastisk by ! Ble veldig glad i landet, kunne bare ønske jeg kunne språket deres da det viser seg at det er ganske få av dem som er gode i engelsk.

 

 

Det ble liten tid til soling på stranden eller ved bassenget på hotellet, vi var så og si alltid på farten og fikk se mye av hva Barcelona bestod av. Etter å ha fuglt kartet til fots i to dager, leide vi oss en liten moped-bil som vi brukte den siste dagen. Guttene synes selvfølgelig at dette var utrolig moro, endelig slapp de å være med oss jentene på shopping.Varmen holdt seg rundt 16-20 grader om dagen og dra fra det til Norge hvor gradene kom oss i møte på 6 grader, var uvant, kan man si. Men godt å være hjemme i gjen, til norsk mat <3

 
Et vennepar + typen og jeg skal dra til Barcelona siste helgen i april. Gleder meg, vet ennå ikke så mye om stedet men det blir nok en festelig tur.

I mens de andre lener seg rolig tilbake, sitter jeg framoverlent og merker jeg blir nervøs og stressa...

 

Hva skal jeg ha med meg? Og sa du bikini? Baaahhhh...Jeg kjenner ingen annen enn meg selv som virkelig hater å flashe rundt på stranden, og bære den bleikeste kroppen av dem alle. Jeg eier helle ingen muskler, får ikke muskler og har ikke muskler til å klare å skaffe meg muskler

( her ble det mye muskler i en setning! ).

 

Ser ingen annen utvei enn at jeg må booke meg inn på mange treningstimer fremover samt ta solarium...

 

I have lot of work to do

 

Vi booket inn i et gammelt hotell som er ifra ca 1600-tallet. kjempe koselige ansatte og rommene er pusset opp i romantis-gammel-stil, love it!

Nå sitter jeg her og er fult oppkledd og er klar till å teste ut frokosten, mens Eivind ligger lang flat i sengen og sover..som vanlig. 
Tenkte jeg skulle kaste meg over han, slik at han bråå våkner, eller kanskje ikke..kanskje jeg bare skal kysse han på pannen eller noe i den duren.

Goood morgen forresten til dere som alt har stått opp! =D


I Finnmark er det fint å gå i skogen, det finnes bare bjørkeskog og masse lyng og mose. Iselin, Sebastian og jeg tok fatt i kameraveskene og tuslet opp på en fjelltopp, nærmere bestemt i Indre Billefjord.
 - MinnerikTur -Har gledet meg lenge til denne dagen. Har aldri satt en bestemt dato for når jeg skulle opp til Valdres igjen, men nå som mamma og pappa har kommet hjem fra Kreta, passer det perfekt å stikke på teltur med Sebastian. Håper været holder seg og at Tilda(hunden) oppfører seg sånn nogenlunde. Hun har i det siste bitt hull på de fleste klesplaggene mine, er derfor småsur på henne. Hun er så søt å ligger ved bena mine og sover nå, klarer ikke å være sur på henne lenger, så vi har alt blitt venner igjen.


Men ja, jeg skal på telttur. Har ikke vært på teltur siden...videregående?! Ja, må vel være så lenge siden. Jeg må si jeg er litt skeptisk ang pakkingen min, jeg mangler alltid noe når jeg står midt i skogen og trenger den ene tingen jeg ikke har med meg. Typisk. Så her skal jeg skrive en nøye liste over alt som kan tenkes å bli brukt på skogstur av Kine. Gleder meg vilt til å henge med Sebastian igjen, blir alltid lenge hver gang vi ser hverandre, håper vi klarer å møtes oftere når han flytter nedover til ski til høsten.

Før jeg drar skal jeg trene Games med Stine igjen, ser frem til det!

Jeg tror denne dagen kommer til å bli SuperDuper!


Rart å tenke på at dagen har kommet for hjemreise. Jeg har kost meg veldig mye, og gleder meg allerede til neste gang jeg skal nedover. Hytte på Kreta, vil alltid være luksus. Kommer aldri til å bli en gammel vane å dra ned hit, men en stooor glede!

Blir godt å komme hjem også. Er alltid hektisk hjemme, alltid noe som skal gjøres og bør gjøres. Nå har vennene mine også kommet hjem fra studieleilighetene, og er godt plassert hos sine foreldre hvor de spent venter på å få besøk fra meg, gleder meg til å treffe dere alle sammen!

OOOOG så gleder jeg meg vilt til å hoppe i treningstøyet og jobbe fram formen tilbake, både fra bakken og på hesteryggen. Lange sene kvelden med litt for mye god mat og drikke, har gjort meg brei over ræva !!!

Disse låtene blir garantert med på treningsøktene fremover:


Kevin(lillebror), Dan Mikael(sønnen min) og jeg dro noen dager før resten av familien ankom Kreta!

Untitled from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.
Greske naboen vår har gitt oss passordet til hans internettlinje, de er så utrolig vennlige her nede! 

Nå sitter jeg her å soler de bleke kroppsdelene og nyter hver eneste solskinnsstråle jeg kan få.  På Kreta er det sannelig godt å være, her inntar jeg feriemodusen fult ut!


Nå er jeg på farten til stranden med nypakket picnik-kurv sammen med familien + hunden Tilda. 

- Andio (adjø)

Alt er pakkert og gjort klart, skal hoppe i dusjen og ta på meg noe lett og enkelt som passer til å reise med, og samtidig passer til Kretas hete varme. Får alltid nesten et sjokk hver gang jeg drar sørover.  Varmen som slår mot meg når jeg går ut flyplass-skyvedørene, er en ufattelig overgang for norske meg som har kjempet mot den kalde kulden i vinter! 

Men uansett, så gleder jeg meg vilt! Denne gangen drar jeg med meg hunden min Tilda, blir gøy å se hvordan det går.

God sommer til dere alle der ute, preikas!Nå pakker jeg det siste i baggen, før jeg drar med hest og tilhenger til Caroline for å plukke opp henne og hesten, og deretter til Fredrikstad  hvor stevne skal holdes(lørdagen og søndagen).See you when I see you!Jeg sier at jeg er på Tunheim men det er helt feil, jeg er på Trøndertun folkehøyskole !

Trøndertun from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits