Det er så mange ideer som virrer rundt i hodet mitt ang Linneas dåp.
Jeg har lenge tenkt på hvordan vi skal gjennomføre det, og prøver å sette meg ned å rable ideene over på papiret.
Eivind synes jeg tar helt av med planleggingen, og synes vi like så godt kan gjøre det så enkelt som mulig.
Det vil si å finne et lokale hvor vi kan ha dåpen og bestille mat og kaker.. og gjøre minst mulig selv.

Og jeg vet jeg kan ta litt vel av, ser jo at jeg fint kan krysse av en del på oppsettet jeg har satt opp,
men det er jo så gøy.

 

Helt siden jeg var liten, har jeg alltid likt å planlegge og har så lenge jeg kan huske deltatt frivillig i
Ball/ Fest komiteen på skolen. Det er jo så gøy å glede andre med fester, og spesielt samarbeide med andre
som brenner like mye for dette som meg.

Jeg har i det siste søk meg fram på weheartit.com og funnet fram disse bildene.
Der har jeg funnet ut de bildene som best presangterer mine ideer og ønsker ang dåpen.

 


Ja, jeg vet jeg drømmer meg kanskje litt vel langt bort, men det er jo så vanvittig gøy,
og hvor mange sjanser får men her i livet til å bestemme så og si alt hvordan ting skal være?
Ikke ofte, så nå skal jeg benytte av meg muligheten når jeg først har den :)

 

Jeg lovte dere for en evighet siden å vise dere tapeten, bedre sent enn aldri !

 Jeg liker at den har en rustik-stil over seg, og at den nesten ser ut som jeg har planker på veggen og ikke tapet.

 

 

Hva synes dere?

:)

 Her har dere et lite haste-bilde av meg, tok det i farten før jeg forsvant opp på søppeldynga for å tømme bilen for 4 store poser med klær...

Vi har, som vist i overskriften, tapesert, det ble kjempe stilig, selvfølgelig er ikke Eivind like fornøyd med tapet-valget... Men heldigvis var det to andre damer i butikken som likte den samme tapeten som meg, så derfor ble det den.

Kan ta bilde av veggen i morgen sånn at dere får se  !

 

Ha en god kveld videre!
Nå er det endelig helg.

Har sett meg lei av å ikke komme godt i gang med oppussingen av huset. Men i denne helgen, skal jeg jobbe flittig med prosjektene jeg har satt i gang... Jeg har igjen masse som skal males, og har et helt klesskap som må sorteres...

Bring it on!

 
Dommen er felt, i 2011 skal jeg gjennomføre disse målene.

1. 2011 skal bli et treneår. Jeg skal bli flinkere med å komme meg ut på joggeturer, jeg trenger absolutt kondis hvis jeg skal klare å gjennomføre konkurransene i sommer. Og forbedre resultatene mine på treningssenteret. Det første jeg skal skaffe meg nå er en pulsklokke.


2. Være en bedre kjæreste. Jeg har lett for å bare skyte i vei i min egen bane, og glemmer å ta meg av Eivind, det er alltids han som tar seg av meg. Han har blant annet i 2010 vært med meg på stevner, stilt opp som banemannskap for meg og vennene mine, lagt middag til meg opptil flere ganger, gir meg komplimenter osv. I 2011 er det han som skal få tilbake for strevet. Jeg skal blant annet bli flinkere til å legge tid til kjærestetid, lage mat til han(har laget to måltider til han i løpet av et år, sier seg selv hvor flink jeg er på kjøkkenet) og reise til utlandet med han til sommeren.


(
Eivind og meg )

3. Bli flink husmor. Jeg må ta i bruk tærne i tillegg til fingrene for å finne ut hvor utalling mange ganger jeg har nærmest revet av meg håret fordi jeghater å gjøre husarbeid. Søppelposen er som blant annet overfylt før den blir kastet ut av huset, skittentøyskurven overfylt av klær og sminken strødd rundt om vasken. You see? I 2011 skal jeg bedre meg på dette, og prøve å ta husarbeidet i tide, før jeg ender opp med å forbanne meg over hvor lat jeg er til tider.

( meg og hunden til Stine, Minni)


 

Ikke nok med at jeg har begynt å male her hjemme, men i dag skjer det mye på en gang. Typen har kommet hjem, så jeg dro så fort jeg kunne til han etter å ha malt halve stuen og trent 2 timer på Trento i går. 

Idag tidlig var jeg oppe kl 07.00 for å male enda mer, og om en knapt en time skal jeg på Trento og trene sammen med Marte, før jeg drar avsted til den andre gården for å få hestene skodd. Og hvis det blir tid igjen etter det, skal jeg male enda mer før jeg henter Dan Mikael hos faren sin. Puuhhh...hardt å bli voksen!
Er fryktelig mye kaos hjemme nå og det lukter maling overalt uansett hvor man går. Mamma og pappa kommer hjem på mandagen, håper jeg klarer å bli ferdig med stuen innen da. + tømme hengeren med alt for mye skrot som tilhører mamma(tror ikke hun har godt av å se hva vi skal kaste, hvis hun fortsatt ønsker å elske sine barn)

Sjalabajs

Det er lenge siden jeg tok mitt første malestrøk og begynte med oppussingprosjektet av huset.  Har hatt lite kontakt med malekosten i sommer. Og dette skyldes fordi jeg har hatt alt for mye å gjøre, og oppussing tar tiiid, penger og krefter. Men nå som jeg er proppfull av energi igjen, og til og med fått med meg lillebror på laget, har det blitt full gass i maleklærne igjen.

Meg og lillebror på Kreta i sommer.


Maxbo er så snille å har 40 % avslag på maling i denne uken( tilbudet varer til lørdagen). Ekstra gøy når slike tilbuder dukker opp når man mest trenger dem. Pluss at ansatte på Maxbo er så hjelpsomme, og det gjør det morsomt å handle der. Jeg har null peiling når jeg går inn i butikken, og går ut  som en proff maler. Mega fett! 

Mamma og pappa hviler fredlig på Hellas størte Øy, Kreta. Og aner ingen fare, håper de blir fornøyd med resultatet...

(bildet tatt sist jeg var der i sommer 2009)

Planlegger å dra to uker til Kreta til sommeren. Gleder meg sykt mye, og håper så mange kan joine nedover. Vi er allerede 6 jenter som skal nedover, og venter på svar fra 3. Klarer nesten ikke å tenke på noe annet enn å slikke sol, ligge langflat på stranden og være omringet av herlige venner! Say no more!Har du planene klare for sommeren alt?kine 004
( Frustrert som f...)

Ja, vist er det krevende å pusse opp. Mamma og jeg har allerede brukt 20 liter maling, og ennå er det ikke nok !
Godt at det er gøy å male ellers hadde jeg droppet ut for lengst. Gangen har blitt mye mer lysere, og jeg klarer nesten ikke tenke meg hvor fint det blir til slutt når listene og møblene kommer til sin plass.

Bilder kommer snart når prosjektet mitt er ferdig =D

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits