Lillegutt har blitt åtte mnd, og det er vel kanskje på tide å døpes?

Vi har fått tak i presten og de kan ta oss i mot den 11.januar! Så nå gjennstår det bare å finne ut hvor vi skal holde
selskapet. Forrige gangen hadde vi det hjemme, men har lite lyst til å gjøre det igjen.
Det er tross alt 40 gjester som kom, og det var mye som måtte bæres og flyttes på for å romme så mange mennesker,
tviler sterkt på at det vil komme færre denne gangen.

Pjuuu...

 
Utrolig kjipt å se at jeg har klart å ese ut allerede før jeg har startet ferien i Danmark og på Kreta!

Her må det tydelig vis jobbes mer med denne kroppen...fant derfor noen fengende låter som får både armer og ben til å svinge seg rundt på stuegulvet!

 
Synes denne sangen er sååå mye finere når henne synger den!

Blir ikke fult så robust som orginalen ;)

 
Sommerlåtene!

 
Liker utrolig godt Alexandra Joner som artist, og har alt kapret med meg denne låten i trenings-musikk-samlingen-min :)

Hva synes dere?
 

Disse låtene trener jeg til med volumet på fult!

Enjoy :)

 

 

 

 Nydelig låt fra Marlen Tjøsvoll

 


Jeg har i det siste falt pladask for disse låtene, de går på repeat her hjemme hver morgenen før jeg forsvinner ut døren...

 

Pia Toscano - This Time

Lady Gaga - You And I

 

Ha en fin dag ! =D   

Påsken har vært utrolig koselig. Våren har satt Norge til å blomstre og fuglene til å synge, og jeg blir bare mer og mer forelska i Eivind. 

I morgen drar vi til Barcelonia, skal visst være en vakker og shoppingrik by, kan ikke noe annet enn å glede meg. 

Håper Eivind ikke skal ha med seg så mye i kofferten, slik at jeg kan fylle den opp på hjemturen !!! =D

  

Barcelonia here we come!


 

 

Musikkdryss av favoritt artisten, Bruno Mars <3 Enjoy!

 
Det er ingen hemmelighet at jeg digger artisten Rihanna. Rett før jul invisterte jeg i siste plata som ble sluppet ut, og har funnet meg en ny treningsmusikk som skal hjelpe meg i form i det nye året.

 

 

Likte du det du hørte?

 
Tone Damli har som regel sjelden overrasket meg innen sin lille musikk karriere, men derimot Vinni har jeg alltid vært litt svak for.

De har nå laget en låt sammen kalt  " stuck in my head "  som er etter min smak, en elendig låt. Tam smak på det hele, det finnes ikke noe nytt eller noe som fanger meg når jeg hører låten eller ser musikk videoen deres. Tone er som alltid pen å se på, men som skuespiller i filmen, er hun elendig. Slitsomt å se på. Scene passer heller ikke inn, for rotete og ingen rødtråd å se i deres fremlegg. Som artist, synes jeg ikke hun har kommet med noe nytt siden hun slapp ut sin første singel.  Vinni passer bare rett og slett ikke inn i denne pyntete stilen, og blir lite synlig på sitt felt!

Bedre lykke til neste gang!
Rihanna - What´s My Name? 

Rihanna - Black Butterflies

Rihanna - Only Girl

David Guetta Gettin`over you

Rihanna - Who´s That Chick
Er allerede lastet ned og lagt inn på iPoden(treningsMusikk)Nå i det siste har det blitt mye banetrening, og det er da viktig å ha god musikk på høret for å holde motivasjonen oppe, ihvert fall for min del. Her har du noen av sangene jeg bruker å sette på når jeg rir:


 

Min nye treningsmusikk, garantert. Hva synes du?Det begynner allerede å lukte vår i luften, og solen skinner og fordufter det dykke vinterdeppet som har ligget og beskyttet de små frøene som snart skal spire til vakre planter og dekke jorden med grønn glede.
 


Jeg har i dag drukket kaffemokka med Sarah i Asker etter skolen, og nytet det friske vårværet og fugle kvitring. Faen så bra livet mitt er akkurat nå, ikke begynner bare verden å smile til meg, men jeg har begynt å virkelig like en gutt fortiden. Ja, nå er det ikke bare Norge som blomstrer men jeg også, og det føles jævla bra!

PianoMusikk er så digg å høre på, at jeg nesten får lyst til å klunge på pianoet her hjemme. Men gjør det sjeldent da jeg vet at hvor uansett hvor mye jeg øver kommer jeg aldri til å klare å låte som det her:Nå slår jeg til med ny treningsmusikk-blogg. Viktig å bytte ut gamle sanger/låter, og sleppe inn andre, så blir ikke treningen så fort kjedelig. Her er låtene som spilles fortiden:

Blodet bruser og kjærligheten henger i luften, vi går mot vår. Solen skinner og snøen sakte men sikkert smelter og asfaltflekker dukker opp langs gatene.

Idag har dte vært en kul dag på skolen Fikk tilbake en oppgave jeg slet døds mye med i hele vinterferien. De som hadde gått inn før meg, hadde fått stryk eller måtte dra hjem å gjøre om teksten de hadde levert inn. Jeg skalv og kan ike huske sist jeg var så redd. 

Når jeg kom inn, sa læreren at teksen min var adeles overraksende bra, og hadde nesten ikke noe å kritisere på. Kun at jeg kunne ha utdypt litt mer noen punkter, men det var kun for forbedre meg fra nesten perfekt oppgave til perfekt. 

Jeg lever så sykt i lykkerus pga skole oppgaven og været som glitrer om dagen og musikk-filen jeg har lagt over(er favoritten fortiden).

Grattis med dagen Eyvind, og håper kanelsnurren jeg kjøpte til deg smakte! Bedt til han i kveld, men har desverre andre planer. Skal nemlig bort til Ida en tur og ha jentekveld. 

Preikas, God Helg =DHer har du min liste over treningsmusikk jeg hører på fortiden:

Rihanna: Russian Roulette Remix

Beyonce: Radio

Telepopmusik: Don't Look Back (John Tejada Remix)
FINAL:  What U Just Said

Black Eyed Peas: Party All The Time

The Baseballs - Umbrella

Guru Josh : Infinity 2008

Gnarls Barkley - Smiley Faces

la roux - bulletproof


RoligTreningsSanger

Fergie
 
Everything av  Michael Buble

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits