Dere aner ikke hvor heldig jeg er som har Eivind, han er rett og slett toppen på kransekaka, hvis det sier dere noe.

I går så ringte han fra jobb, og ba meg hoppe inn i dusjen og ordne meg til en middag-kino-date med han,
fordi han hadde sett seg lei av å komme
hjem til slufsa med stort hår i en knute og som dangler rundt i joggebukse.      
Joda, jeg burde være sur på han for at han beskrev meg sånn, men hallo det er så sant som det går an,
og du kan tro jeg lo godt for meg selv når jeg fikk invitasjonen, eller kanskje det var mer en ordre?

Uansett, så fikk jeg tatt meg en dusj og slufsa ble ei fin jente når hun fikk gredd håret
og dratt på seg noe trangt. Eivind liker det slikt, så da gikk jeg for det... det er heller ikke så
svært vanskelig å finne noe trangt å dra på seg i disse dager
ettersom jeg har blitt forvandlet til en hvalross de siste 8 mnd i svangerskapet...
Jeg har fått det puppefatet, det er så ille at jeg ofte finner matrester i puppeholdern, som bestemor fint kaller det.

Men ja, vi kom oss ut, spiste på kina resturanten og så New Year`s Eve...og Eivind betalte for alt, igjen.
Og selv om det ikke kommer så tydelig frem hvorfor Eivind fortjener plasseringen på toppen av kransekaka,
så er det fordi han er en festelig kar å være sammen med, sånn passe frekk og morsom.
Samtidig som han alltid må klå ! Jeg blir litt sur på han men klarer ikke å furte lenge nok til at han slutter med det, ettersom jeg liker at han gjør det også...

 

Yes, så vi er fortsatt et lykkelig par!

 

 

Jeg merker jeg har endret måten jeg blogger på.
Før blottet jeg meg mye mer på bloggen enn hva jeg gjør nå, og merker lysten til å blogge har forsvunnet en del,
kanskje pga sånn som bloggen er nå, kunne hvem som helst ha skrevet innleggene, det lyser på ingen måte en skrivende Kine...


Så derfor har jeg tenkt å innføre mer innspill på bloggen hvor personligheten min trer tydligere frem...
Eller det er i hvert fall planen, så får vi se hvordan det utvikler seg.

 

Her er forresten noen av fav låtene mine, som dere kan ta en titt på frem til noe nytt snart kommer til syne  :
Dan Mikael har dratt til faren sin for å være der frem til nyttårsaften, og Eivind har tatt på seg ekstra jobber i romjulen, dette resulterer til at jeg blir sittende igjen i et tomt hus og må underholde meg selv for å få dagene til å gå.

Jeg har som vanlig ikke lite å gjøre, lever fortsatt i et oppussingsprosjekt som er langt ifra å bli ferdig med det første...men det at det ikke er noen andre i huset bortsett fra Tilda(hunden) og meg gjør at dagens plikter virker så utrolig tunge. Det er ikke lenger en liten gutt som roter rundt i huset, og haler etter meg. Heller ingen handyman i huset som tilkaller på hjelp når  han trenger meg til å holde noe eller lete etter ting han ikke finner. Det er rett og slett kjedelig uten disse guttene, og svært ensom for meg å forme dagen på egen hånd.

Begynner å glede meg enda mer til lille frøkna kommer, knapt en måned igjen til vi får se henne. Blir nok noe helt annet å være hjemme alene med henne, når hun kommer, enn å være alene hvor vi kun kommuniserer
via de små sparkene hun gir fra seg.

 
Det ble en fantastik julefeiring i går, mye god mat og drikke...og selveste julenissen var en tur innom for å overrekke noen julegaver. Dan Mikael stakk som vanlig av med seieren over hvem som fikk flest julegaver i år. Og jeg ble overrasket over hvor flinke familien og venner har vært med gaver i år, alt jeg fikk trenger jeg eller vil komme til nytte i det nye året.

Idag er det 1 juledag og vi skal til svigermor- og far på familielunsj...har derfor tatt på meg en rensemaske og hoppet inn i store klær før jeg skal tre på meg noe mer stivt og pent..men frem til det skal jeg bare kose meg og finne en plass til de nye gavene.

Gledelig jul <3
Nydelig låt fra Marlen Tjøsvoll

 
 

Oppussing tar virkelig tid og krefter fra en, og jeg orker knapt å tenke på oppussing når jeg er uten for huset. Det var derfor ekstra deilig å treffe Cathrine igjen, blir alltid en god stund i mellom hver gang vi klarer å møtes.

 

Og pluss at jeg kom hjem til nesten tomt hus, kun Eivind å treffe i sofakroken, hvor deilig er ikke det ? <3

 

Nå er det tid for ryddings og senere kokkelering!

Ha en fin onsdag alle sammen =D

 
 

Denne dagen har vært fantastisk, jeg elsker julen! Alle virker så mye mer gladere på denne tiden av året og matbutikkene ansetter ekstra hjelp for at man skal slippe å pakke matvarene, genialt!

 

Etter å ha hatt en vellykket besøk hos jordmor og shoppet inn endel julegaver, er jeg nå på vei inn til dusjen for å ordne meg til en middagsdate med Cathrine.

 

See you later! =D

 

 
Dagen vi har ventet lenge på!

 

Det var utrolig deilig å traske rundt i huset igjen, og små planlegge hvordan innredningen skal være samt hva som må gjøres fremover.

Vi har lyst til å flytte soverommet vårt til et annet rom i huset, og har alt begynt å male det nye soverommet. Blir endel liste arbeid som også må bli gjort, men dette håper jeg Eivind tar  ansvar for....

Nå skal vi ta oss en dusj og se film før vi tar kvelden.

 

God helg =D
Tragisk at rike Norge skal lage så stor oppstyr ang denne smørkrisen. Vi har da nok smør, hvis vi ser bort ifra at det "riktige" smøret ikke lenger er i butikkhyllene, hva med å velge et annet merke? 

Hvis du ikke er fornøyd med de andre smørtypene hva med å gjøre som de gjorde i gode gamle dager ? - Kjern ditt eget smør, det er langt ifra en enkel oppgave!

Hva var det julen handlet om igjen?

 

 
 

 

 
 

Jeg har i den siste mnd vært på flyttefot, bodd hjemme hos mamma og pappa i 1 mnd og nå en uke hos mormor, ikke en kul situasjon å være oppi. Føler jeg ofte er på feil sted til feil tid...og lengter svært etter å bo for meg selv igjen sammen med min lille familie <3

Har vært et stoooort savn å kunne våkne opp med typen hver eneste dag, spise frokost sammmen , irritere meg over hans "feil"...( han klarer aldri å f.eks legge ned do setet eller kaste snusen etter bruk), ligge i armkroken, se filmer, nyte hverandres stillhet, diskutere, og pleie forholdet.

 

Nå til helgen, 10 des, flytter jeg tilbake til huset "vårt", hvor nytt tak og gulv har blitt byttet ut, det har blitt super lekkert! Gjenstår nå å få malt soverommene, Dan Mikael sitt og Eivind og mitt ... så får vi forme de andre rommene senere utover nyåret.

ÅÅååååhhh som jeg gleder meg =D

 

 

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits