Alt av mat er handlet inn, nå kan bare nyttårsaften komme for dette kommer til å bli en minnerik aften.

Nå skal jeg ta meg en velfortjent timeout på sofaen og la meg bli underholdt av det som måtte vise seg på tv-skjermen. Har ikke mange energikrefter igjen etter en lang dag i butikkene.

 

For de av dere som er interessert, kan spille av denne nydelige sangen
Leke med meg og cam`en..hva gjør jeg?


1. Later som jeg blir kjempe lei meg

2. snufse og tørke bort tårene


3. Alle gode ting er tre, han trøster meg og frekk som jeg er får jeg tatt noen bilder.

 
 

Var med Stine på tatto-sjappa i dag for å ta tatovering, hun skulle bygge på en stjerne som hun hadde tatt tidligere. Resultatet ble bra, så bra at jeg spanderte lunsj på henne. Fikk også tittet innom butikkene som lå i nærheten, og kampret med meg koseklær og Stine en kjole. Koselig å ha henne hjemme igjen etter at hun har feriert i Danmark.

 

 

 

I år har vi planer om å feire nyttårsaften sammen, isteden for å drikke seg fulle og vandre fra fest til fest, skal vi være hos Stine og spise god middag og kose oss resten av kvelden med gode venner, gleder meg.

 

 

Allerede i morgen skal vi dra til Sverige for å handle inn til festen, vi har ennå ikke funnet ut hva vi skal spise, må være noe som er mulig å bli laget av oss som er mellom ungdom og voksen, hmmm...ikke lett. Vurderte pinnekjøtt, men det er ikke alle som liker retten, kalkun har også vært oppe, men tenk hvis vi ikke klarer å helbrede en riktig og ender opp med et digert stykke tørr kalkun på bordet? ...

 

Preikas

 

 
Det er ingen hemmelighet at jeg digger artisten Rihanna. Rett før jul invisterte jeg i siste plata som ble sluppet ut, og har funnet meg en ny treningsmusikk som skal hjelpe meg i form i det nye året.

 

 

Likte du det du hørte?

 
God jul til deg og dere <3
Julelys, julelukt, juletre, julemusikk, julegaver, julekos, julemat, julegløgg, julekaker, julebrus, julenøtter...

Nå som en av de beste familietradisjonen er like rundt hjørnet, har jeg blitt syk, verker i ryggen, magen og hodet. Tror det er Fru Influensa som har kommet på uventa terror-besøk.

Har i det siste spist en eller to ganger om dagen, for meg er dette svært lite. Jeg spiser minst opptil 6 måltider hver dag + små godis etter hva jeg skulle få lyst på i løpet av dagen. Energinåvået er derfort lavt.

Beste medisinen som funger akkurat nå, er å ligge tett inntil Dan Mikael i sengen, og se på Disney filmer<3

Hejdå

Rihanna - I Just Don´t Feel like Christmas Withaot You
Husker når jeg stod der og holdte rundt den store  og runde magen min, og kjente sprak fra det lille nurket som lå der inne. Etter en stund kom  han ut en vakker dag og fikk navnet Dan Mikael. Nå er nurket blitt en stor og frisk gutt som er stolt av sine tre år her på jorden og har klart å stjele hjertet mitt fullestendig! Hver dag er en ren glede og nå har vi endelig juleferie begge to.

Idag tok jeg med meg Lillemann på skole, hvor det ble holdt konsert og felles måltid( servert risengrøt med rød saft). Når vi kom hjem var vi måde mette og trette, og sovnet på sofaen begge to i hver vår ende.

Etter en times tid, ble jeg vekt av en tissatrengt gutt som nærmest dro meg i håret for å være sikkert på at jeg våknet rask nok slik at jeg kunne hjelpe han på do.

Og så var det tid for cam-shoot... Hvor vi øvde på fremtidig skuespillerkarrieren hans.

Herlig kid <3
Mamma hadde her om dagen svippet innom Sandvika Storsenter for å handle inn de siste julegavene. Men før hun klarte å runde av shoppingen, ble hun stoppet av noen selgere som solgte hudprodukter fra Dødehavet. Mamma klarte som vanlig ikke å gå fra standen etter å ha prøvd det ene produktet etter det andre, og endte opp med å kjøpe Mirakelmaske ,Aloverakrem, Salt og ferskenkrem.

Siden jeg ikke følte meg på topp, prøvde jeg Mirakelmasken. Som jeg smørte utover ansiktet, lot være i 2 min, før jeg fjernet det med en magnet som fjernet så og si alt bortsett fra det fettet som lå igjen. Dette fettet skulle jeg gni litt inn i huden, før jeg smørte på aloverakremen over.

Resultatet ble ganske bra, all død hud og tørre soner forsvant. Kvisene mine ble større etter å ha tatt bort Mirakelmasken, men ble så og si usynelig løpet av dagen. Snakk om Mirakel!!!

 
I går var det full gang med Maskeradeball på skolen. Jeg hadde på meg den lille svarte , kjøpt fra favoritt butikken Zara.

Kvelden startet utmerket bra, ble kjent med noen av første-klasse-elevene som sto for alt innen planleggingen av ballet. De hadde laget en deilig gryterett med fruktsalat(favoritten min) til dessert.

Når vi så var oppe på Perlen(topp etasjen på skolen) hvor vi skulle svinge oss løs etter å ha fått litt for mye innabords, ble kvelden tammere og tammere. De hadde ikke et ordentlig annlegg, eller laget en cd som kunne gå og spille kvelden ut, og spotyfi ble satt fram for at folk kunne sette på hva de selv ønsket. Joda, koselig det, hvis det var en hjemmefest vi var på, men på et ball? ...

De fleste dro heller ut på byen senere. Og siden ikke alle kunne samle seg på en taxi, spanderte Eyvind og jeg på oss en taxi for oss selv. Typisk meg hadde glemt legg, og alle vakter i Oslos  gater hadde bestemt seg for å være nazivakter, og slapp meg ikke inn. Eyvind og jeg endte opp på en bar ti slutt,  hvor vi fikk oss enda litt mer drikke før Eivind(typen) kom å hentet oss.Tone Damli har som regel sjelden overrasket meg innen sin lille musikk karriere, men derimot Vinni har jeg alltid vært litt svak for.

De har nå laget en låt sammen kalt  " stuck in my head "  som er etter min smak, en elendig låt. Tam smak på det hele, det finnes ikke noe nytt eller noe som fanger meg når jeg hører låten eller ser musikk videoen deres. Tone er som alltid pen å se på, men som skuespiller i filmen, er hun elendig. Slitsomt å se på. Scene passer heller ikke inn, for rotete og ingen rødtråd å se i deres fremlegg. Som artist, synes jeg ikke hun har kommet med noe nytt siden hun slapp ut sin første singel.  Vinni passer bare rett og slett ikke inn i denne pyntete stilen, og blir lite synlig på sitt felt!

Bedre lykke til neste gang!
 

På fredagen skal det holdes maskeradeball på skolen, har gledet meg lenge til denne festen, i fjord var det mitt trinn som stod for planleggingen og gjennomgangen av skoleballet, men i år er jeg kun en gjest, og det er trinnet under meg som står for selskapet. Luksus.

Uansett hvor tidlig et ball blir reklamert, er jeg alltid sent ute, hva jeg skal ha på meg ? !

Virker som de fleste allerede har funnet det rette antrekket og tilbehøret, og jeg hører ikke noe annet om hvor fine de skal bli.

Jeg vil også være fiiiinnn! Tenker jeg stille for meg selv, men finner ikke noe som frister å ha på når jeg titter gjennom det jeg har av kjoler i klesskapet. Og har bestemt meg for å investere i ei ny kjole. Nå gjelder det bare å finne den rette butikken, som har den rette kjolen, som vil ta pusten fra de fleste(lov å håpe).

Men hva med håret?! Det er alltid et problem, skal jeg ha det løst? Oppsatt? Krøllete? Rette det?...

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits