'
Det var søren men - 20 i dag tidlig, jeg trodde jeg skulle fryse i hjel. Luften var klar og skarp, og snøen så hard at det knaket under skosålen når jeg trasket rundt på gården.
 
Shettisene(kort beinte hestene) ville ikke inn i går, så de har løpt rundt på gården i natt.Samantha


Samantha og Maja(føllet)
Mira


Selma
Jeg vil selv kalle meg aktiv, i alle fall i dag. Jeg gruet meg egentlig til denne dagen, tanken på at jeg var å stod på snowboard i går, og trodde  jeg ville være støl fra topp til tå. Men neeei, jeg var mer fylt av energi!!!

Jeg har blant annet:

- Matet alle dyrene på gården( måtte måke og grave meg frem, etter som det er så mye snø ute)
- Bygd stall, til to av mine hester...
- Farget håret til mamma
-ryddet rommet + montert ned et skap og kastet en god del av klærne mine, som har blitt alt for smått /ubrukelige.
- Vasket og hengt opp klær
- Skiftet på sengen

Og nå gjenstår det bare å vaske og støvsuge...

Wow, jeg er flink, flink, flink... Blir deilig å ta en varm dusj og hoppe til sengs.

καληνύχτα (god natt på gresk)

 

For en fantastisk tur jeg har hatt med jentene i dag. Vi dro 4 jenter i en bil som var stappet full av varmeklær og ski/brett-utstyr. Du kan tro skravla gikk, og når vi var fremme, var det full fart ned over bakkene. Må bare nevne at vi var der til det ble mørkt, utrolig fett å stå i bakken da. Bakkene ble belyst, og befolkningen minket noe som resulterte i at det ble mindre kø. Digg Digg Digg!

Og for å runde av det flotte, avsluttet vi mens leken var god. Og vi alle var fornøyd med dagens innsats i bakkene. Og så klart måtte denne flotte dagen ta slutt da bilen ikke ville åpne seg. Jeg trykket vilt på nøkkelklippet, men låsen ryket seg ikke. Døds flaut! Og to av jentene måtte spørre rundt om råd og hjelp. Heldigvis kom det en fyr fra Litauen(tror jeg) og fikk hjulpet oss med batteriet som var i nøkkelen. Så vi endelig kunne reise hjem. Er bare så typisk at noe må gå galt etter en så perfekt dag. Men pytt sann, vi tok det igjen i bilen. Cathrine og jeg sang mens vi hørte på Energy, mens de to andre halv sov i baksete.

Nå skal jeg ta meg en deilig varm dusj, etter å ha besøk mamma og pappa i nyhuset. De lagde digg middag, så måtte utsette dusjingen, men nå utsetter jeg den ikke lenger, klarer snart ikke holde ut i mitt eget selskap..blææ

Preikas!
 
Yes, i morgen skal jeg dra til Kongsbergskisenter med Tina, Cathrine og Marte.
Gleder meg som en liten kid!!!

Nå må jeg bare ransjekke alt av varme klær her i huset og pakke!

Ciao!
Jeg må ha mist lagt på meg 5 kg etter at julematen ble satt på bordet! Munnen min er hele tiden smekk full av julesnaks, yes thats me! Gru-gleder meg til morgen, da er det duket for familiemiddag, hvor vi vil bli servert enda mer julemat.

Som dere sikkert forstår, går det i mat, mat og atter mat her hjemme!!!
(Meg og Mik i Oslo)
Nå har jeg fått roet ned julestresset, og alle gavene er så og si kjøpt inn. I dag føles det ut som det er en søndag. Er alt for trøtt og sliten til å gjøre noe stort, listen over gjøremål er derfor veldig kort...

I går ble det alt for sent(igjen), kom ikke til senga før rundt 2 tiden, og det tærer ganske godt på denne kroppen, ettersom det har blitt alt for mange sene kvelder i det siste. Men det var hyggelig i går, og kjempe kos, savner dem allerede.Nei fyy, som tiden flyr. Må komme meg opp til stallen og servere hestene litt julesnaks..

SNXGårsdagen var et kupp, var ute med Marte og Stina. Kjempe gøy å farte med dem igjen, selv om vi alltid ender på de merkeligste stedene.

I kveld, skal jeg bare ta det helt med ro og mimre tilbake til gårsdagens flauser!Bildet: Marte og stina


 

Nå er det fredag, siste dagen før det er helg. Idag må jeg gjøre veldig mye, blant annet starte
med innkjøp av julegaver og varme klær til meg selv. Jeg fryser konstant, og ja jeg har dårlige
vinterklær, men det er da vel lov til å ta på litt varme i huset ? Mamma nekter å ta på
varmekablene eller sette opp varmen, hun mener det lønner seg heller å ta på seg
ullsokker og ullgenser enn å sløse med strømmen. Dumme dumme dame! 


 

Jeg har en del musikk som jeg kun bruker å sette på når jeg trener og ikke sånn ellers.

Her kommer noen av dem:


 

Digg låt:


Nå må jeg ut på markedet igjen for å finne en måte å komme meg ut av døra. Kjedelig å jogge alene, og ha kun det som ukens aktivitet. Har meldt meg inn på et treningssenter som ligger omtrent 10 min unna meg. Gleder meg til å starte. Har små sett på hjemmesiden deres, og sett at de har noen dansetimer, så kanskje jeg blir hengende der fremover?

Vet dere hva eller?!

Min danselærer er koregrafen til Mira Craig!!! Utrolig kult. Har jo alltid sett og lagt merke til at hun er sykt flink til å danse og ikke minst lære bort til oss kløner, som nesten ikke vet hva som er fram eller bak av oss selv når vi danser.

Først kommende fredagen:

Kan dere se henne danse på tv 2, hun skal danse når Mira skal synge. Dette bare må jeg få med meg!


Lekkert!
( jeg vil ha det litt mer av dette her)

Nå er det snart ikke morsomt lenger, har alt for mye å gjøre. Og det hjelper fint lite at jeg drømmer om så mye rart om nettene. Virker som det er bare min verden som går alt for fort, er så mange der ute som sitter på kafeer og bare nyter livet. Mens jeg travler med raske steg forbi og tenker
 - Late mennesker...!!!!
Kunne ønske det fantes en knapp som kunne bremse alt ting ned. Slik at jeg rekker å henge med i svingene, og kanskje kan klare å nyte julegledene, som å drikke gløgg, juleshopping, gå på skøyter, kafe-besøk osv.
 Her om dagen tok jeg med meg Henrik Elias(2) og Dan Mikael(2 1/2) på skolen min i Oslo.
Det var et ganske så spontant valg.. og seff måtte det gjennomføres.

Alle på skolen slo nesten pusten i vranga, da jeg kom tuslene med to gutter trillende i en vogn.
De satt så fredelig, som to søte engeler. De ble også med på julespillet, hvor de løp rundt som to tullinger, mens vi andre øvde på julesanger.

Jeg hadde heldigvis bare 3 skole-timer på skolen denne dagen, og godt var det. De var temmelig slitne etter å ha gått i trapper, hils på mange av klassekamerater og lærere i alle fasonger. Og sloktnet  raskt på veien hjemover.
Merkelig greie dette her, men ifgøle en udnerrøksles ved cmarbigde uinevrisett sipller det ignen rlloe i hvliken røfgekkele boktsvanee er. Det estnee som er vkitig er at fstøre og stise boksatv er på rktiig setd, retsen kan vræe hltuer til bluter og du kan ftotsart Lsee uetn prblomeer. Dtete er frodi den mnesnekliege h...rjene ikke lseer hevr boksatv for seg slev,men odret i sin hleeht. Mrekleig ikke snat ?
Dingelig dong dong dong!!!

Julen nærmer seg og jeg har så og si ikke begynt med julegavene i år, hvordan skal jeg rekke dette her?
Jeg har nå satt av fredagen etter skolen til JULESHOPPING med Polly. Har tenkt å skrive en lang gaveliste, slik at jeg ikke glemmer noen. Kanskje jeg blir ferdig? Neppe, men får i alle fall begynt!Kommet langt med julehandelen?
( alle ble tatt bilde av i gruppevis eller alene..Her har vi en del av klassen min)

Var julefest på skolen på fredag.. her kommer det noen bilder!Guttene fra tredjeklassen måtte seff tøffe seg foran kamera..som vanlig!Runa Og meg

-Fant meg kjole(rosa) på BikBok!Kine danser magedans, utrolig kult å se på!Jentene fra klassen =D

Ble en utrolig bra fest, gleder meg allerede til neste fest!
kidsa 066

Kjøpte inn paljetter, knappenåler og en isoporkuler for noen dager siden, og nå har jeg mikset dem sammen til en flott julekule. ( Ser virkelig finere ut i virkeligheten enn på bildet )jenny2

Nå har jeg kjøpt meg kjole til julefesten som skal holdes på skolen først kommende fredag.
Jeg ble helt forelsket i kjolen i prøverommet, var som om den bare skrek til meg at jeg skulle kjøpe den!
Noe jeg gjorde.
Nå mangler jeg bare strømpebukse og sko. Mulig jeg finner noe i roteskapet mitt....kidsa 014

Sist fredag trakk alle i klassen en lapp, hvor det stod et navn, og det navnet som stod på lappen skulle være din hemmelig venn frem til jul. Så da gjelder det å overraske eller gjøre noe hyggelig med hemmelige vennen din.

Og i dag ble jeg overrasket med en gave som Kristian kom med. Han sa at han hadde en hemmelig pakke fra en hemmelig venn som han gjerne ville overrekke til meg. Det var nesten litt skummelt å ta i mot gaven. For det første viste jeg jo ikke hva som var inni, eller for det andre hvem den var ifra. Men utrolig koselig å få pakke =D

Og se hva som var inni:

kidsa 015

SJOKOLADE <3Dette her er luke 6:

Endelig har dagen kommet, klarer nesten ikke tenke på noe annet enn at jeg virkelig skal møte han etter å ha ventet og ventet i mange mnd...  Jeg har ikke tenkt å dra alene, jeg må jo ha med vitner..dette er jo en heeelt spesiell dag!

Og hvem er drømmemannen?edward
Skal bli digg å sitte i kinosalen og endelig få møte han igjen! Har hørt mange delte meninger om filmen, New Moon. Men vet dere hva?! Jeg driter i om den er bra eller dårlig, så lenge jeg får sett han.

CAIO


 pictures

Har fått helt dilla..må høres!Hva synes du? Hørt den før?3401

3400

225020candy20buggy

221620studio

121220coral

l 046

Nå er det bare meg og Dan Mikael hjemme, har seg nemlig sånn at det er planleggingsdag i barnehagen i dag. Så da Har Dan Mikael fri, og jeg tok meg friheten til å ta fri.

Mulig vi skal bevege oss ut til byen og handle, men er litt usikker. Har noen prosjekter jeg gjerne skulle ha fått sett på, men spørs hvor mye jeg får gjort med Dan Mikael i mellom beina.

Skal i dag?


barnehagen feb 344
(Pappa lagde i fjor vinter)

Hjernen din består av 80% vann

Lighteren ble oppfunnet før fyrstikken

Ingenting rimer på pølse

Esler dreper flere mennesker enn flyulykker hvert år

En tarantella kan leve i to år uten og spise

Skilpadder kan puste gjennom baken

Under en gjennomsnittlig dag har du indirekte kommet i kontakt med 15 peniser, for eksempel ved å ta i dørhåndtak!julekalender2

I dag er oppfordringern å være kreativ.
Jeg har brukt kreativiteten min ved å lage julepynt, og da falt det veldig naturlig for meg å sy hjerter.
Det som er det kule med å lage julehjerter, er at man kan putte forskjellige urter eller lukter i hjertet, slik at den dufter.

hjertedsc1915


Jeg har lyst til å ha en slags luke her på bloggen min frem til jul. Litt usikker på om jeg klarer å fylle ut alle dagene.
Men i første luken min til dere ligger det et gratis redigeringsprogram som er lett å laste ned og bruke!

Her kan du laste ned programmet: http://picasa.google.no/

Voe, har laget en utrolig bra beskrivelse av hvordan man bruker dette programmet, for å se den titt innom:

http://voe.blogg.no/1256499177_ukens_noe_med_voe__re.html
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits