I går var familien bedt til Henrik Elias(sønnen til storebroren) på bursdagsfest.  Hvor han hadde samlet familien sin fra begge kanter. Han ble jo 2 år, og dette måtte virkelig feires. Her har vi bursdagsbarnet!
Dan Mikael stjeler oppmerksomheten ved å putte to skjeer i munnen!Henrik Elias ville blåse ut lysene før og etter at gjestene hadde forsynt seg med kake!

Her leker de med bestefaren til Henrik Elias(Morfar)Her stjeler han fars skoTante Hilde viser frem bildene hun har tatt av demHenrik Elias shower<3<3<3Gårsdagens ord: Arbeidet hardt hele uken, lengtet mot himmelen blå, sannelig går det mot fredag, å da kommer fin kjolen på.....

I går var det duket for bursdagsfest i Drammen, hvor venninna mi Lene ble endelig 20 år. Har ikke møtt hennes på evigheter, så det var utrolig kult å endelig få treffe henne etter mye posting over nett. Og det kuleste med hele kvelden var at jeg møtte mange av mine gamle klasse kamerater som jeg gikk på vgs med. Ble en lang kveld med mye mimring og latter, merker jeg savner dem allerede.

l 046

Nå skal Dan Mikael og jeg legge oss langflate i dobbelsengen, ta frem en god barnefilm og koooose. Elsker å ha late helger, en stund siden sist.

Skal i kveld?

Iselin: HAHA, det e som den trønderen som desperat prøvde seg på deg ene gangen vi va på GB, og ikke tok hintet da du sa at du ikke hadde tlf og sånne ting, og til slutt sto æ der og ropte til han, "Ho e ikke interessert, ta et hint da!!" og han ble dritsur :D:D

OMG, er nå i en knipe. Hvor en gutt har indirekte spurt meg ut på kino og ikke nok med det men også ut. Hva gjør jeg nå liksom? Jeg har ikke lyst til å bli med han eller såre han... Og det er så TYPISK at jeg havner i slike hendelser, kunne ønske Iselin var her nå å kunne hjelpe meg som forrige gang =D hehe

Hvorfor kan bare ikke gutter ta hintet når ei jente prøver å fortvilt lure seg unna?

untitled
Iselin og meg i godt selskap med oss selv!
Danse-treningen gikk supert, vi lærte en helt ny dans på utrolig kort tid. Nå må jeg bare øve og øve frem til neste gang.
Nå, burde jeg egentlig ha jobbet med leksene mine, men jeg utsetter dem til i morgen, har gjort nok for i dag.

GOD NATTiNaTT!

seb and kine
Hva i huleste skal jeg ha på meg? Skoleballet er jo like rett rundt hjørnet, og når sist var jeg på et skoleball? Jo, Russeballet..for hele to år siden. Daaam, longe time ago.

galgar011620

( Bildet er hentet fra StyleByStars.com)

Hvor kan man finne de kuleste ballkjolene? eller festkjoler?
Please, dette er i et nødstilfelle!!!!
me 019

Wow
, som tiden flyr. Til torsdagen skal jeg være ferdig med praksisoppgavene mine og jeg har så og si nesten ikke startet. Shit! Og jeg har liksom ikke tid eller ork til å virkelig sette meg ned foran pcen og sitter der i en lang evighet for å få det ferdig...heller...

Nå skal jeg stikke ned på rommet og holde på med mine egne prosjekter, og så får jeg heller pine meg hit fotan skjermen og jobbe etterpå, når Dan Mikael har lagt seg..Uuuhh som jeg gleder meg! NOT !


Elsker denne låten! <3

Herlig undertøy, jeg gjerne skulle ha hatt!Synes det er så forferdelig å sove alene, og spesielt når jeg ikke sover sammen med Dan Mikael.
I helgen har Lillemann oppholdt seg hos faren sin, noe som medført at jeg har sovet alene uten han.
Men heldig vis for meg, har jeg en erstatter( sånn av og til). Og det er nemlig hunden min.
Han elsker å sove i sengen min, og som regel får han lov hvis han ikke er kliss våt eller tar alt for mye plass.

n7242006004989116734

I dag våknet jeg at vi lå i rygg mot rygg med hverandre, måtte stramme litt på smilebåndet da. Lurer egentlig på om han vet at han er en hund og ikke et menneske?kids 021

De ser kanskje ut som to søte og uskyldige barn? Men langt derifra. De er to ordentlige skurker.
Her har vi et godt eksempel på to tyggistyver, som gomler i seg stjålettyggis fra skolevesken min!Kan nesten ikke tro det. I går jogget jeg en fast jogge-rute jeg pleide å jogge når jeg gikk på videregående(Ruten tar ca 30 min) Jeg gruet meg på forhånd, fordi ruten inneholder kjedelige oppoverbakker.

Men det var jo så og si null stress. Seff forbannet jeg meg over ruten til å begynne med, men det var digg å ha gjennomgått den.  Merket ofte at melkesyrene knøt seg rundt musklene, men jeg ga meg ikke, ruten skulle jeg gjennomføre.

me 005

Og vips så var jeg i mål. Ble overrasket hvor lite ille ruten egentlig var, og jogget derfor videre til Slingrebekk Barnehage, hvor jeg  trene litt styrke. De har så fine gummimatter rundt lekeområdene til barna, noe som er praktfulle å trene på.

Til alt ble dette en trening på nesten 2 timer. Er så fornøyd med meg selv, og det beste er at jeg er støl i dag! Mulig jeg tar samme rute i dag igjen, det er jo så morsomt å trene når formen har forbedret seg!!!!
me 031

Cathrine og jeg dro til Kongsdelene kirke for å vise vår medfølelse for Jon Andreas bortgang. Mange mennesker som gjorde det samme. Utrolig tungt å se familiens sorg over det hele, det var et sterkt inntrykk. Fikk klomp i halsen og merket at øynene ble våte.

* Hvil i fred Jon Andreas*
I det siste, har jeg følt at det er noen rundt meg. Plustelig kan det føles som om det er noen som tar på meg, jeg snur raskt for å se etter om det er noen i rommet, men nei, det er bare meg. Utrolig irriterende, og mest pga at jeg vet ikke om det er noen eller bare min ville fantasi som kødder med meg. Har opplevd det flere ganger nå, og vil jeg gjerne få det avklart om jeg er gaaaal eller om verden er gal.

p 026

Jeg har i det siste drømt syke ting, om folk jeg knapt kjenner. Hva skjer med meg?

F.eks drømte jeg at alle hestene mine var skadde og jeg flyr rundt for å hjelpe dem, men til ingen nytte. Jeg faller da plustelig i en situasjon hvor jeg sitter å brevskriver med en random gutt , som jeg liksom er forlekset i. Faller deretter i en annen situasjon hvor alt skjer på en gang , jeg klarer å få et over blikk, alt bare raser forbi og jeg flyr rundt som en uviten tulling.

Blir spennende å se hva slags drøm jeg skal ha i natt...

I`m so exited1062830549778560072420060093294016246126n
(Henrik Elias og Dan Mikael)

For en herlig dag! Null stress å finne frem til barnehagen (første praksisdag), og for en herlig avdeling jeg har sklidd inn i. Og beste av alt, har jeg blitt frisk igjen i løpet av dagen, og jeg orker faktisk å spise mat uten å bli kvalm av tanken. Nå er jeg på farten ut for å sjekke Mira, og så skal jeg rydde rommet...!

Hatt en fin dag så langt?

mjmm 040

I dag skal jeg ut i praksis og skal være utplassert i to uker i Solsikken barnehage på Nesodden.

Formen er ikke helt på topp, jeg trodde jeg var frisk i går etter en uggen lørdag. Men sannheten er at jeg ble dårligere, og brukte stort sett hele dagen på å sove meg igjennom den. Nå har jeg tatt meg en kald dusj, etter som begge brødrene mine dusjet i går kveld og brukte med gledelig alt varmt vannet.

Vi skal ha turdag i barnehagen, så heldig som jeg er, tur er gøy men ikke når man konstant fryser og har en ubehagelig kvalme svermende rundt deg.

Hvorfor jeg ikke bare ringer og sier at jeg er syk?
Fordi da må jeg ta igjen praksisen og da mest sannsynelig i en ferie, noe jeg slettes ikke vil.

Ønsk meg lykke til!!!


kine 304

Mira har et hovent ben, som jeg ikke helt riktig forstår hvorfor hun har. Jeg skulle ri henne her en dag, og når jeg striglet henne la jeg merke til at det ene bakerste benet var fyldig og varmt, mens det andre benet var tynt, benete og kaldt(som det skal være). Jeg tok henne med på en gammel utslitt fotballbane for å longere henne, og se nærmere på hvor skadet hun var.

Jeg fikk da se at hun haltet på hver hånd, men at hun ikke hadde problemer med å bevege seg. Så da tror(håper) jeg at det ikke er no ille, men kanskje hun bare har tråkket over eller noe lignende.

Jeg sjekket henne i går igjen, og da var ikke det syke benet varmt lenger. Og i dag var det akkurat samme, benet var ikke varmt. Hvis hun ikke blir bedre i morgen, er dyrlege neste.

Hater å ha syke dyr!kine 048

Ojoj, for en lørdag det var i går. Følte meg uggen fra da jeg stod opp til jeg la meg. Men i dag er jeg spretten og frisk, og har tenkt å ta igjen all smilinga, etter som jeg ikke smilte så mye i går.


kine 014

Fikk meg to nye bloggvenner i dag, kjempe koooselig, påvirker seff humøret. Det er som jeg sier, smiler du til verden, så smiler verden til deg =D

Ha en god dag folkens!
(vi fant en ku med nesering. Dette er for at den skal unngå å die moren sin)

Stine og jeg tok oss en tur til stallen til Marte, hvor vi fikk et nærere forhold til gårdsarbeid.
Det har seg sånn at de som styrer gården er på ferie, og Marte har tatt ansvaret for å mette
dyrene på gården til de kommer tilbake.

Bildene er kjempe dårlige, pga at de er tatt med mobilen.(stine prøver å kose med kuene) (fluer)( Jeg fant ut at kuer ikke liker kos, men mat, det liker de)( Her har vi Marte i farta, hun elsker jobben sin)( Til slutt fant vi en død mus, som lå i en vannbøtte. )


Jeg har blandende smak/følelser når jeg hører denne sangen, det er liksom noe jeg digger ved den og misliker =D
Føler dere det samme ?po

Det var en møteulykke mellom to biler. 20 år gamle Jon Andreas Gustad satt i den bilen som kom over i motsatt kjørefelt. En dame i 70-årsalderen som kjørte den andre bilen, ble alvorlig skadet.

Utrolig å tenke på at det er Jon Andreas, som jeg har gått i parallell klassen med på ungdomsskolen, og vi begge har oppvokst på samme sted, og nå er han plustelig død?!!! Sykt!

*Hvil i fred Jon Andreas Gustad *

bilde

Jon Andreas kjørte den svarte bilden på bildetmjmm 063

Jeg har så og si trent seriøst av og på. Jeg er rett og slett alt for snill mot meg selv, men dette skal jeg ikke ha noe av fremover.

Hvordan kan jeg utvikle meg som rytter, hvis jeg bare skal sette mål for ponnien min? og ikke for meg selv?

Derfor har jeg bestemt meg nå, for å ta trening på alvor. Jeg skal ha et konkret mål med treningen, og for å nå mitt store mål, skal jeg på veien sette små poster jeg må igjennom for å komme dit. Og målene har jeg skrevet på en plan, som jeg skal følge frem til jul.

Målet mitt er rett og slett å bli sterkere. De som kjenne meg vet at jeg eier overhodet ikke muskler i armene. De skal det sannelig gå hardt utover og så skal jeg søren meg bli raskere til beins. Gleder meg!

Nå skal jeg spenne meg fast i joggeskoene og løpe av gårde, ja du hørte riktig. Jeg skal LØPE ikke jogge denne gangen!bake 001

I går fikk jeg en oppgave å lage en kake til i dag. Signe i klassen min fylte 32 år,
og jeg skulle bake en kake til henne. Og heldi vis for meg, dukket Henrik Elias(sønnen til broren min) opp, og kom som et lyn inn på kjøkkenet for å hjelpe til.  Han er stor fan av sjokolade.Lenge leve Toro, hva skulle jeg ha gjort uten?Her har vi sjokolademesterenHan smakte flere ganger på røra =D Prøvde å fortelle han at han bare kunne se
men ikke røre, men det fungerte ikke så bra.Jeg måtte avlede han til slutt,ved å gi han litt røre oppe i en kopp, for at jeg kunne steke kaka.Kaken ble utrolig digg, og hadde nok ikke klart dette uten  tapre sjokolade-elskeren
Henrik Elias.

Dette var et raskt innlegg, slenger ut en sang som vi på HipHop-kurset danser til!!
Nå skal jeg til Oslo igjen å møte Sebastian!!!
 Vet jeg har lagt ut den før, men den er så syk digg å høre på =D ENJOY!!!!Musikkvideoen suger, men digg sang <3Som alle sikkert vet, var det farsdag i går. Og da bad pappa oss alle ut på middag!

Fikk knipset noen bilder:Kajsa, Dan Mikael og pappaDan Mikael hjelper ivrig Besse med å åpne gaven


 Dan Mikael, Kajsa og megPappa og MammaMeg, Dan Mikael og Kajsa

Hva gjorde dere på farsdagen?Jeg fatter ikke hva som får dere( de det gjelder) til å like disse skoene! De er jo skremmende stygge, og er de brukbare?

leoshoes440x306leoshoes2440x315


Hot or NOT ?mjmm 001

Frustrerende å stå uten for solarium-automaten for å legge på mynter, og spesielt da jeg nesten alltid har bare enkroninger. Jeg fantaserer meg hver gang hva de andre tenker som ligger å soler seg på rommene ved siden av. Fordi de enkroningene er ikke lyd-frie når de ruller inn i automaten. Og det som er mest irriterende, er at noen ganger så tar den ikke mot enkroningene mine, og jeg må stå der å krangle med den stygge automaten, å mate om og om igjen med samme mynt, til den slutt tar den i mot.

Ja, jeg må virkelig lide for skjønnheten!l 029

HATER å legge meg alene, eller legge meg i dyp savn. I denne helgen er prinsen min hos pappan sin,
merker at det blir fort tomt hjemme. Og vi alle i huset  har mindre å susle med, når han ikke er her, han er et stort savn. Vi alle gleder oss til å se han i morgen, ta på han, snakke med han, høre de små ordene han har på hjertet.

OMG, fant et gammelt filmsnutt fra Mikael og meg i sommerLegg merke til den blonde vakre gutten, han er bare elskbar fra første stund!!! =D

Blir så flau når jeg ser meg selv på film..men men jeg får holde ut.. Enjoy!!!!!Så på skrekkfilm, Rovdyr, sammen med Sarah og Marte i går.. Grøøøøssss!

Jeg spente alt jeg hadde av muskler under hele filmen, mens de to andre satt fredlig og knasket potetgull.. nå skal dere også vite at de hadde sett denne filmen tidligere, noe ikke jeg hadde gjort...så de viste hva som ventet seg i hver scene. Og dette utnyttet de seff fult ut ,ved å skremme meg så jeg nærmest hoppet i taket.

uten navn

Men bortsett fra all skremmingen, var det koselig å ha dem på besøk. Kanskje jeg treffer dem i kveld igjen, vi får se. Har fortiden svingningerer av energi og i dag er kurven laaav.

Ellers har jeg jobbet på den andre gården, hvor vi pusser opp, og jobber på spreng nå for å bli ferdig til JUL!!! Ikke lenge til...

Så må dere huske farsdag i morgen!!!!! =D

Åhh forresten, så var ikke Rovdyr så bra..handlingen gikk så fort, eller fantes det handling i filmen?


Har du sett Rovdyr?
Skal i kveld?kine 02809

Helt utrolig at det skulle begynne å snø i november!
Jeg elsker snø, og har nå snart plassert brettet under armen og vendt nesen mot Kongsberg skisenter!!!!

Ellers vil jeg bare dele en gledelig nyhet:

mjmm 034

Alle oppgavene hittil har blitt godkjent!
HappyHappyHappy
Gratulerer med dagen CATHRINE!!!! 20 år I DAG!!!!

kongsberg

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits