Hobbyene mine tar så mye plass i hverdagen,det har gått i et kjør i det sist dagene. Men i morgen skal jeg ta meg selv i nakkeskinnet og komme meg på rett kjør igjen. Blant annet jobbe med leksene og få orden på alle klærne som skulle ha vært vasket, brettet og lagt til sine plasser i huset.

Ellers er Dan Mikael pigg om dagen og vil helst spsie babygrøt framfor god fiskemiddag, klarer ikke å forstå meg på han i blant!
Tilda(hunden) har klart å bite over internett-ledningen, mistet da trådløs-internetten.  Må nå sitte på et og samme sted for å få surfe på nettet.


(Her har vi den skyldige blondinen)

BOOOM, men nå er jeg tilbake, ikke at jeg har fått tilbake tråløsinternett, men fordi det har blitt en vane å sitte på et og samme sted. Flott hva?

...
Klein etter gårsdagens fylletur på byen. Skal ikke sippe over at jeg har hatt skallebank og at formen har vært elendig i hele dag, for det har den ikke. Men jeg har derimot hatt lavt med energi, og vært super trøtt. Blir godt å legge hode på puta, trekke dynen godt rundt seg, og sove. Natta!

 

 
Jeg har ikke før fått kommet meg inn i klasserommet, før nesen begynner å renne, banner lange setninger inni meg, før jeg lister lydløs på tå ut av klasserommet for å trøkke gørra ut.

Når jeg så fikk sneket meg bak pulten igjen, oppstår det en kløe i halsen, prøvde vilt å finne noe å drikke. Roter rundt i vesken, hvor alt av annet ubrukelig saker og ting støter min hånd og ingen flaske å finne.  Får stadig fler og fler blikk fra klassen. Til slutt blir jeg så flau av å få så mye oppmerksomhet på kort tid, og forsvinner ut av klasserommet.

Blæææ, det er så ufattelig kjedelig å være syk! Blir sliten og lei av å tømme nesen av snørr, går aldri tom. Skulle nesten tro jeg var skapt til å produsere grønn slimete guffe.. okei, det hørtes bare ekkelt ut.

Men uansett, jeg er fortsatt syk hvis det var noen som lurte.

 
Æsj, jeg har begynt å få vond/sår hals, og kan ikke fatte hvor smittekilden kommer ifra. Sykt irriterende å ikke kunne nyte maten når man først har laget noe godt, fordi det gjør så fryktelig vondt å svelge. Og med denne høst-forskjølelsen, har jeg lite matlyst, kjenner ingen annen som spiser så ofte og liker å nyte maten, som jeg gjør.

Kan jo alltids håpe at det kommer noe godt ut av dette her, hvem vet? Hadde ikke gjort no hvis bolleskinnene hadde slanket seg!
Idag skal Adnan og jeg treffes over en kaffe i Drammen. Er på farten ut døren om noen få strakser.

Ha en god fredag!

Nydelig sang! Må høres!

 
Cathrine og jeg hadde lenge holdt av den 07.10.2010 for å gjøre noe sammen. Vi slang fram forskjellige forslag om hva vi skulle gjøre, og endte opp med å dra på en tur med hest og kjerre.


Cathrine er ikke en av hestevennene mine, og hadde sine tvil da hun satt seg i vognen.  Dette her var noe uten for hennes felt. Vi har nå vært venner 8 år, og hun har aldri vært med å gjort noe aktiv med hestene mine. Det var sannelig på tide, får den si.

Cathrine fikk også lov til å ta over styringen, og dte virket som hun likte det, i hvert fall for en stund før bilene begynte å dukke opp.

Dette var utrolig morsomt, hadde helt glemt hvor kos det er med vogn,  må gjøre det igjen!
 

..Når man

- drar på Kid og benytter seg av salgsvarene på sengetøy

- tar sakene i egne hender og kjøper seg en kokebok for å desperat lære seg å lage en rett man aldri har laget før

- liker å holde rundt en stor kaffekopp mens man blar i dagens avis fremfor motemagasiner

 

 Dagen har kommet, jeg skal om noen få timer legge meg under saksen og  farge håret.  Gleder meg. Frisøren jeg pleier å bruke er fortiden syk, og jeg  har derfor fått en annen frisør som skal gjøre jobben. Skummelt å overlate  andre frisører til å klippe håret mitt når jeg ikke aner hvordan de fungerer i  yrket. På en annen side, har jeg aldri vært misfornøyd etter at jeg begynte å klippe meg hos  Nikita, de yter service og prøver så godt de kan å ta hånd om kundene når de kommer og går.

Samtidig er de ikke den type frisør som aldri klarer å holde munn om seg selv eller stiller personlige spørsmål til kundene.

De er service innstilte og lar kundene slappe av under hår-oppussingen !

Noe som passer meg utmerket!

Fantastisk sang av Christina Aguilera - You Lost Me
...før jeg skal trene!

For en Zumba-trening. Jeg hadde lenge gledet meg til denne dagen, hadde endelig klart å melde meg på Zumba, hvor det som regel pleier å være fullbooket (men flinke meg var tidlig ute denne gangen).

Men det å tenke på hva jeg ikke burde spise før jeg dro på Zumba, gikk ikke helt den riktige veier. En kombinasjon med bolledeig og boller en time før, resulterte i at jeg stadig vekk fikk hold og ble kvalm av å lukte boller...følte meg oppblåst og mett, og det verste av alt var at vannet jeg drakk smakte bolledeig.

Aldri mer boller igjen rett før trening!I dag er det planleggingsdag i barnehagen, noe som resulterer til at barnehagen er steng og jeg må underholde Dan Mikael. Og hvordan gjør man det med et barn som synes at mamman sin begynner å bli ukul å henge sammen med?

Jo, man lager boller. Vi var ivrige på bollesmakingen begge to og klarte å spiser oss mette på deig, før bollene hadde begynt å eksistere. Vi lot dem heve i 30 min, hvor vi i mellomtiden så på barnefilmen på pcen. Deretter tuslet vi inn på kjøkkenet igjen, for å fortsette bolle-prosjektet. Fikk rullet 12 boller sammen og sendt dem inn i ovnen, så skulle toldmodighets-prøven testes. Vi ventet, ventet og ventet.

Jeg sjekket stadig bollene, og hadde stooooor tro på at bollene skulle bli straks ferdige, og beroet meg selv og Dan Mikael og at det ikke var lenge igjen. Etter at jeg sjekket bollene for den 20 gang, hadde de fått en ør liten gulfarge på toppet, og da jeg sjekket dem for 30 gang hadde de fått en gyllende brunfarge, og 50 gang var jeg sliten av å åpne ovndøren som jeg hadde klart å brenne meg på, opp til flere ganger. Bollene var ferdig stekte, og var klare for å spises.

 

Naaaaaammm....


De var kjempe gode, takk gode gud for det!
Jeg har nå nydlig blitt eier av ei hoppe på 5 år, skal hente henne på onsdagen. Gleder meg til å få med henne hjem, og la henne bli kjent med flokken og trene henne opp til bli en flink, rolig og dyktig ponni.
 
Tidlig på morgen blir jeg overlatt til meg selv. Eivind skal på jobb, på en søndag. Det regner, og sengen blir fort kald når jeg ligger der helt alene. Jeg kan høre han romsterer i gangen, etter hvert kommer han inn til soverommet, gir meg et kyss, sier at han elsker meg før jeg hører ytterdøren lukker seg. Han har dratt. Jeg befinner meg i stillheten, eneste jeg kan høre er lyden av regn uten for vinduet. Jeg begynner å savne han. Etter en liten stund, kler jeg på meg, finner smykkene jeg har lagt ifra meg på vinduskarmen, slukker alle lys og drar hjem over. Jeg er fortsatt kald.
For en tur og for en gjeng! Har vært på klassetur på en gård rett utenfor Hønefoss! Vi var en samlet gjeng på rundt 30, tror jeg aldri har opplevd, lært og hatt det så kult på en uke med klassekameratene, noen gang! Batteriet til kameraet mitt streiket i løpet av to dager, utrolig kjipt, men bortsett fra det var oppholdet utrolig bra!

Bilder fra turen:

(Bildet: meg)


(bildet; Helona og Eyvind)(Bildet: Maien)

(Bildet: Klassen) 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits