Helvete. De to siste dagene har vært harde å tre igjennom. . Akkurat nå raser bare alt sammen. Stress om å ikke nå fram til endemålet er stort. Har lyst til å finne en tidsmaskin og spole tilbake, trykke på pause, og vente lenge til jeg setter på play igjen. Vil ikke hale etter tiden, men ha god tid til å gjøre hva jeg vil, lei av å følge andres piper. Jeg er lei av dere. Vil bare være meg fremover nå. Trenger å slappe av, senke skuldrene, finne tilbake til rytmen, enerigien...

 

 I kveld skal jeg tilbringe masse tid med Dan Mikael

 

 

Leksene sklir inn nå som helgen nærmer seg. Har ikke tenkt å bruke helgen til å sitte å lese i tørre bøker uten bilder, jeg har jo allerede planlagt å gjøre noe helt annet, stikk i motsatt av alt som kan betegnes som kjedelig.
Skal på klassetur neste uke, mulig jeg må ta med leksene, hvis jeg husker det eller har plass.
Hejdå!I går var jeg barnevakt for to små prinser, Marte kom innom hun også for å hjelpe til. Herlig å ha muligheten til å passe på andres barn, nå som Dan Mikael har blitt så stor at han vil gjøre alt selv uten min hjelp.

For meg, kunne Dan Mikael ha holdt seg som et åring, elsker den alderen. Barnevakt jobben var som en drøm gå i oppfyllelse. De to små prinsene oppførte seg og var veldig lette å passe på, garantert fordi de er så vant til rutinene sine.

Nå er jeg på farten ut av døren...byebye så lenge
Er allerede lastet ned og lagt inn på iPoden(treningsMusikk)
Hadde en utrolig fin date med Eivind i går, dro ut å spiste på Fridays i Oslo. Der har de utrolig mye digg på menyen og flotte lokaler. Vi har nå vært sammen i ca 8 mnd, shit tiden går så fort!

Idag skal jeg stå på klassens messe på Rådhusplassen(i Oslo) og underholde barn med dukketeater. Kan bli spennende. Etter det blir det trening med Adnan i Asker, og etter det en kosekveld med Cathrine som kommer hjem fra Kongsberg.

Må løpe nå, ha en fin dag alle sammen!
En dag igjen, så er det endelig helg! =D Ha en god dag videre!
Uvirkelig at det skulle skje med Sebastian, han som aldri havner i bråk. For noen dager siden ble han ranet og banket opp i en av Oslos gater. Det var heldigvis noen som fant han slik at ambulansen kunne hjelpe han opp på beina igjen og ta en helsesjekk. Utrolig nok slapp han unna de store skadene, og har nå i de siste dagene kun klaget over vondt hode.


Jeg har alltid vært redd for å bli ranet, spesielt når jeg er ute på byen om kveldene. Holder meg som regel kun med folk jeg kjenner og legger aldri fra meg drinken. Sebastian har alltid vært den som har lært meg om å være forsiktig, og har vært en prippen venn når det gjelder å feste ute blant fremmede. Utrolig nok ble det han som ble ranet.

- It could be you next time!

 
Nå er jeg på farten ut døren, skolen er neste! Ha en god dag.
Da var fotoshooten vel overstått og jeg sitter igjen med blandet følelser. 

Bildene ble jo fine, og fotografen var svært hjelpsom med poseringene og alt det der.... Men det som irritererer meg grenseløst var sminken, hatet den alt når make-up artisten (så fint som hun kaller seg) la den på.  Spurte henne opp til flere ganger om ikke hun skulle legge sminken svakere på, men nei det ville hun ikke. Fordi mine øyne ville da forsvinne i fotoshooten hvis jeg ikke hadde den graden av styrke.Ender jo med at jeg ser ut som en av programlederne i " Uhuuu" (spøkelse orakel) på barnetv. Mens Dan Mikael som kun fikk litt solpudder, ser helt glimrende ut som alltid, og øyene hans synes.

Nå hørtes jeg kanskje vel negativ ut, men det var jo en fin dag tross at jeg ble sminket som et spøkelse. Det ble bare ikke så mange bilder med hjem.
Venninnen min Marte var å tok noen bilder sammen venninnen Helene og fikk noen flotte bilder med hjem. Må innrømme jeg var grønn av misunnelse når jeg fikk se det ene flotte bildet etter det andre. 


Her om dagen ringte en dame, og fortalte meg at hun jobbet som fotograf og hadde blitt tipset fra Marte om å høre om jeg ville komme på et fotoshoop for å ta noen bilder, helt gratis, og da ville jeg bli sminket og ordnet på håret.  Jeg svarte ja før jeg rakk å tenke på hva jeg egentlg hadde sagt ja til og datoen og klokkeslettet ble avtalt, etter samtalen husket jeg ikke hva vi hadde blitt enige om, og merket at panikken nærmest seg. Heldig vis plinget det en melding på mobilen, hvor det stod alt av informasjonen til fotoshoot-dagen og når og hvor jeg skulle møte opp. Problemet nå er å finne hva Dan Mikael skal på seg og ikke minst hva jeg skal dresse meg opp i!

Dette kan bli spennende!
For en kveld. Nok en gang var jeg med Sebastian, har det alltid fun med han. Kvelden startet i London(homsebar), hvor vi tok vår kveldens første drink, Sebastian ble klådd på og spørsmål om jeg var lesbisk eller bifil kom trillende...haha


Vi fant fort ut at vi heller ville hoppet inn i en taxi for å dra på hjemmefest. Taxisjåføren ga oss rabatter på turen hvis vi kunne betalte med kontanter, noe vi gjorde, og skrudde av "pengetelleren"(hvis jeg kan kalle det det) etter å ha kjørt halve veien. Snakk om service !
Når vi så kom fram, var det full fest og vi kastet oss i armene til gamle kjente så fort vi fikk øye på dem. Var 2 år siden vi hadde sett dem sist, resten av kvelden ble det mildt sagt mye mimring og sladder, alltids gøy.
Senere på kvelden når klokken nærmet seg 12, stakk Sebastian og jeg videre til Oslo sentrum. Vi var på et utested(husker ikke hvilket) og suste litt rundt der med folka, før Sebastian forsvant til London og jeg tok kvelden og fant ut at jeg hadde klart å miste øredobben min, mest sannsynlig har den trillet ut midt i all klemmingen.
Nå har jeg laget meg wok, har nesten spist det hver eneste dag i det siste, er jo så utrolig godt og lett å lage.
GodNatt!
 Alltid like artig å prøve ut andre ponnier, og spesielt unge. Jeg skal nå snart levere  ponnien min jeg har hatt på lån, og er nå på leting etter en ny. Eneste kravet jeg har til neste ponnien,  er at den bør helst være ung, ha araber i seg, helst være rundt 1.40 i mkh og kjønnet  må vare hoppe. 

Så langt har jeg funnet ei, utrolig søt og veldig forsiktig frøken. Men hun kan  absolutt ingen ting, hvis valget faller på henne, har jeg myyye å trene på frem til  sommeren. Er derfor veldig usikker på valget om jeg skal ta henne, eller ikke.

Jeg har valgt å holde kontakt med eieren inntil videre, og har avtalt å komme tilbake iløpet av 2 uker for å prøve ponnien igjen, og da også kjøre henne i vogn.

Blir spennende å se hva som skjer! Alt jeg vet, kan det jo dukke opp en annen ponni.
Skolen begynner å gå fra greit til litt mer greit! Koooser meg på skolen nå som vi stadig gjør narr av hverandre og ler høyt av det etter på. Vi er som en stor gjeng av idioter.

Mega kos.

Idag tok jeg bryet til å ringe til ei dame ang ponnien hun skal selge. Nydelig araberblanding på 5 år, som står i Halden. Skal dit i morgen rett etter skolen, håper ponnien faller i smak slik at jeg kan avslutte letingen etter ny ponni.

Ellers skjer det ikke mye spennende i livet mitt fortiden. Har trent alt for lite på Trento, merker kondisen tar kvele tak på meg hver morgenen når jeg er på vei til klasserommet som ligger i andre etasje, flaut.

Sånn..da var det kommet på trykk..

Preikas!!!Først rømmer ponnien =  Mister første bussen + Så rømmer hundene = Mister andre bussen = ingen mulighet til å rekke skolen = Hater mandager!


Var stort sett i Oslo i hele går og feiret Sebastian, han fylte 21 år. Er alltid lenge imellom hver gang vi møtes, føltes ekstremt godt å møte han på selveste bursdagens hans og gi han den størte klemmen han noen gang har fått av meg.

Nå må jeg bare finne en fiiiinfiiin gave til han, har ennå ikke gjort det. 

Hade så lenge!

Mira og hundene from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.
Høsten har nå kommet, vi er i september, min favoritt måned. Alle som har bursdag i de nærmeste dagene er i jomfruens tegn, både pappa og jeg er født i det tegnet. Gleder oss til å feire vår dag.

Ellers vil jeg legge tungden på høstmoten som jeg forguuder for øyeblikket. Jeg har alt klart å fange noen av tingene jeg har satt opp på må-ha-listen.


Blant annet stor hals, som skal holde meg god og varm i høstkulden. Får tak i dem overalt.


Perleøredobber som piffer opp antrekket på null komma niks. Dissa kjøpte jeg på BikBok for kun 9 kr!


Og så klart skinnsko(disse er da falske) som er utrolig inn nå, ser gamle og slitte ut, elsker dem.
Kjøpt på Dinsko.

Hva har du knæbbet med deg for å ønske høsten velkommen?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits