Sitter her og er mør i hele kroppen, etter helgens kamp. Høyrefot så ut som en oppblåst ballong i dag tidlig, eller ikke fult så ille, den er i hvert fall hoven og ingen sko passer, med mindre jeg klemmer dem på. Jeg var så heldig å ble tråkket på av ponnien min i går, og hadde ikke tid til å ta hånd om problemt og fortsatte å konkurrere. Noe som medførte at foten ble et hakk verre for hver påhopp jeg skulle ta. Men uansett jeg lever...!I går storkoste jeg meg med prinsen, Dan Mikael. Han har blitt så flink med ord, og forteller meg gjerne alt som har hendt siden sist vi så hverandre. Han har blitt så flink til å snakke.Og siden Dan Mikael har blitt en racer på ord, lærer han seg stadige nye nå som han har begynt i en storavdeling i barnehagen, hvor kun de store barna er. Han kommer hjem å synger og ramser opp regler, ene etter den andre. Og når jeg blander meg inn og sier dem sammen med dem, forteller han bestemt  " Hysj mamma, BARE JEG!!!!! "

Hvis det ikke går i barnehagesnakk, snakker han om alt som har motor..traktor, biler, lastebiler, motorsykkel, brannbil osv.

Når skal han begynne å snakke om hest(er)?
Elsker høstmoten i år, masse strikkatøy og store plagg er inn fortiden, me like.


Elsker halsene jeg har anskaffet meg, har allerede 3-4 stk , og er stadig på jakt etter fler.
Kompisen min Sebastian har alt knabbet med seg et hjem, han ble helt forelsket da han fikk låne et. Låning ble til stjeling, og nå eier jeg en mindre og han sin første hals.

Spist frokostblandingen min, og er nå klar for å studere meg selv foran speiliet i 15 min før jeg tar fatt i vesken og setter meg i bilen på vei inn til skolen i Oslo.


Have a nice day!
Vi booket inn i et gammelt hotell som er ifra ca 1600-tallet. kjempe koselige ansatte og rommene er pusset opp i romantis-gammel-stil, love it!

Nå sitter jeg her og er fult oppkledd og er klar till å teste ut frokosten, mens Eivind ligger lang flat i sengen og sover..som vanlig. 
Tenkte jeg skulle kaste meg over han, slik at han bråå våkner, eller kanskje ikke..kanskje jeg bare skal kysse han på pannen eller noe i den duren.

Goood morgen forresten til dere som alt har stått opp! =D


Idag bestemte jeg meg for å bli underholdt av skolen. Har allerede en fraværsdag, og skolen begynte i går?
Men jeg var langt i fra frisk, heldig vis fant jeg noen lykkepiller(febernedsettende) i skapet til mor... Etter 15 minutter, virket jeg frisk og opplagt, dro på skolen og hadde det utrolig kult.

Jeg hadde egentlig glemt hvor morsom klassen min er, selv om ingen av dem er på min alder. Men heeeyyyy, det begynner jo en ny første klasse etter som jeg begynner i andre året. Og woooow, der var det endel kul  folk, og de fleste var bare et år eldre enn meg, mega fett.  

Nå må jeg pakke, drar til DANMARK i morgen !!!Jeg pleier egentlig å like onsdager. Det er midten av uken, og det er den dagen vi slutter tidligst av alle andre skoledagene i uken. Men denne onsdagen er ikke som andre onsdager. Jeg er fremdeles syk, og det har ikke bedret seg. Har derfor ikke vært på skolen i dag... I morgen må jeg komme meg til skolen, uansett hvor ille formen måtte være...Kan ikke starte nye skoleåret med mye fravær, det er flaut. 

I steden for å lage en syteblogg om min helse, vil jeg dele litt creeeds til ei jente som er alt for ung til å ha den sangstemmen hun har. Hun er er 11 år gammel og er rett og slett helt vindunderlig herlig !

Hør og døm selv:


Håper dere andre som dro til skolen i dag, hadde en fin dag med møte med nye ansikter og gamle kjente... =D

Formen min har blitt helt jævelig i det siste. Sår hals, rennende nese, stygg hoste, små feber, veksler mellom å være varm og kaldt... Har ikke tid til å være syk nå som jeg virkelig må stå på for å få alt klart før avreise til Danmark på fredagen... 

Trenger griseflaks OMG, vil ikke begynne på skolen igjen. Er møkka lei skole og alt det som følger med skole!
I morgen må jeg shoppe nye klær, slik at jeg har noen lekre outfits å show`e fram til folka. 

Seee you... !
 

Det er ca en mnd til jeg skal levere vindunder ponnien tilbake til sin opprinnelig eier. Jeg har bare lånt Mira, eier henne ikke. Vil absolutt ikke gi henne ifra meg, men jeg har ingen rett til å beholde henne lenger når leiekontrakten skriker på det siste verset.Har hatt henne i to år, og både hesten og jeg har forandret oss masse i løpet av de årene. Kommer til å savne henne når jeg ikke lenger har henne som partner...

Men før det skjer, skal vi til Danmark og konkurrere der, og senere start NM lag og par... gleder meg til å få avsluttet en fantastisk sesong og håpe på at jeg treffer vindunder ponnien igjen. Evt få kjøpt henne slik at hun blir evig min <3

I morgen drar jeg bort for å trene i noen dager, koser meg ekstra godt med gutten min i kveld.


Planen var å prøve fargelinser i dag, har en venninne som jobber på Optikk, og ville veldig gjerne guide meg i å bruke dette. Men desverre hadde hun alt for mye å gjøre på jobb, og må derfor utsette oppdraget til neste uke, jeg skal fylle den tommetiden med shopping og senere dra ut på kino med gode venninner.


Før det skjer, skal jeg hoppe i dusjen og få bort svettelukt etter å ha gått tur med barnehagebarn i skogen.

- Preikas -
Vi har kommet inn i august, mnd hvor alt skjer så himla fort. Alt det man ikke har rukket i de to andre mnd man har hatt ferie, kviser man inn i denne mnd.

Jeg merker presset veldig godt. NM er like rundt hjørnet og jeg skal konkurrere i Danmark om to uker ! SYKT!

 

I løpet av de siste ukene har det blitt mye fokus på trening. Jeg gjør nesten ikke noe annet enn å trene. Hvis jeg ikke rir, melder jeg meg rett inn på treningssenteret, gjerne doble timer, og blir der i noen timer før jeg tusler svett og jævlig hjem.Det har hendt store endringer med hesten og både med meg selv. Jeg er mye mer fokusert på treningene, og dette har virkelig hjulpet meg videre fra A til B. Må ikke glemme å nevne at jeg har gode venner som gir meg gode råd og hjelper meg underveis. Til tirsdagen drar jeg til Bettina hvor det vil bli en samling av ryttere som skal trene sammen i 3 dager. Gleder meg viiiilt!- Ønsk meg lykke til - 
Fredag er almost min ynglingsdag, fordi det betyr = siste innspurt før det er helg !!! Laila har bursdag, en venninne som har kommet lange veien fra Harstad ned til Oslo for å feriere her i noen dagen før skolestart. Michaela og jeg skal ta henne med til Asker, shoppe litt og spise en deilig lunsj. 

Senere i kveld skal jeg ut på flaska. Marte hadde bursdag for noen dager siden, som vi nå skal feire i kveld. Håper jeg finner noe å ha på meg i Asker, for jeg har sånn seriøst ikke et eneste tråd her hjemme som er brukbart.


-Da er det vel snart avreise til Asker-

Vi gikk søren meg i 2 timer !!! For meg føltes det ut som maks en time. Føltes ganske deilig etter på kan du si, og ekstra digg etter at Marte og jeg slang oss på step og styrke time rundt kl 20.00 på kvelden.

Bilder fra turen:Marte med tvillingene, fra venstre Christian og FrederikGod guttene <3Hundene var også med på turen. Vi hadde i alt fire hunder som løp fritt rundt oss hele veien.
Og så har vi meg til slutt.

Takk for en fin tur jenter!Veldig kort filmsnutt fra laget Follo, hvor jeg kun var gjesterytter. Jeg rir den første ponnien som kommer inn til veksling.
EnjoyFor en herlig helg det har vært. Sto opp kl 06.00 hver dag i helgen og gledet meg vilt til å ri stevnet og møte laget mitt. På treningene i det siste har det gått veldig bra med Mira og meg, så jeg følte at det var på tide å vise seg frem for offentligheten.

Påhoppene var vanskelige i helgen, hun løp ikke godt nok fram og satsingen ble derfor vanskelige, ble derfor mange knølende påhopp.

Resultatmessig gjorde ikke laget det så veldig bra i starten av konkurransen, men vi klarte å hente oss inn igjen på slutten, men ikke nok poeng til å komme i A-finalen, men finalen under.. Hvor vi tok seier i andre plassen i B-finalen. 

Mira hadde god fart i de fleste speedracene!

Veldig fornøyd med Miras innsats, vi rei ikke feilfritt i helgen, men syntes vi rei godt i de racene vi har øvd mye på. Gleder meg allerede til neste konkurranse starter.  


I det siste har jeg stått opp rundt kl 06.00 i forbindelse med stevne. Jeg hater å komme akkurat tids nok før fløyta blåses og flagget heises for kamp. Så derfor har jeg alltid stått opp ekstra tidlig for å ha goood tid til alt som måtte møte meg de morgene jeg nærmest at snublet meg våken.

Og takk og lov for det. I dag skal jeg jobbe i barnehagen igjen. Og jeg finnes ikke trøtt, ennå jeg la meg alt for sent til å kalle meg utvilt. Det bor garantert en morgenfugl i meg, for morgenen synes jeg er noe av det vakreste en dag kan vise seg frem på. Solen som gradvis strekker seg oppover himmelen, solstrålene som trenger seg igjennom tåka og fuglene som kvitrer. Love it.

I Finnmark er det fint å gå i skogen, det finnes bare bjørkeskog og masse lyng og mose. Iselin, Sebastian og jeg tok fatt i kameraveskene og tuslet opp på en fjelltopp, nærmere bestemt i Indre Billefjord.
 - MinnerikTur -Når jeg var i Finnmark og besøkt en venninne, bestilte venninnen min frisørtime til oss begge. Venninnen min Iselin, hadde lenge bestemt seg for å ta sidecut, noe som var alt for vilt for meg. Jeg holdt meg til det vanlige, stusse tuppene og farge håret. 

Først var det Iselin:


Hun ble drit stilig, kledde det korte-rocka-håret!


Jeg har ikke før og etter bilde, fordi jeg ikke gjorde store endringer med håret...Ble veldig fornøyd med resultatet, håper bare håret vokser fort fort for, sparer nemlig til laaangt friskt-sunt-hår !

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits