Hadde et fantastisk dag med jentene i går, stranden var nydelig og jeg fikk tatt mitt første bad dette året. Vi hadde tidligere på dagen vært i matbutikken og handlet inn mat som vi senere grillet på stranden, digg digg og atter digg.

Nå er jeg hjemme og soler meg på terrassen...og nyter sommerferien min! =D Ha en fin dag videre !
Jeg fant en utrolig fin blogg, Nerdie.me/design/, hun gir deg mange gode og enkle tips om hvordan du skal klare å fornye bloggen din og har ulike designer du kan kopiere helt gratis.


      

 I morgen blir det tur til stranden med jentene, gleder meg vilt til å se dem igjen. Vi har bestemt oss for å pakke med oss en piknik-kurv, fylle den opp med godsaker vi finner i matbutikken og strande fra kl 12.00 og utover dager.  Og for å være ekstra klar til morgendagen er jeg på vei ned for å granske i skuffen med alle bikiniedelene mine i og finne de heldige som skal få lov til å følge med på utflukten.

Håper være holder seg!

 

God nattDrømmegutten min


Drømmegutt for meg, det er han jeg ikke kan ta øynene ifra.
Han jeg aldri blir mett av å lukte på, han jeg stadig vekk lar tankene fly til og som klarer å få sommerfuglene til å storme i magen min. Han må være høyere enn meg, og det vil alltids være et pluss om han er handy.
Drømmegutten må også være en person jeg kan stoler på, og kan fortelle de dypeste hemmelighetene og dele gleder og sorger til. Det er han som har de varmeste og beste klemmene, og det er han som får meg til å glitre hver gang han forteller hvor nydelig jeg er. Han må også være kjekk og klarer å vise at han er min, og kun min uansett hva slags frister han måtte støte på.

 

Og det er deg Evind <3


  

 
Solen skinte og gradene strakk seg helt opp til 25 varme grader, jeg var klar til å kaste ut pledd og et par blader for å kose meg ute i sommervarmen, men hva skjer?

 

Jo, skyene samler seg og tetter for solen, gradene synker og regn kom fallende.

 

Jeg skriker et hylende skrik - NEEEEiiii.....

 

i mens jeg drar meg i håret og ser at blir vått !

 

Ikke en eneste tørr flekk å legge seg på , og nå har solen kommet tilbake. Skyene som saboterte sommerdagen min seiler sakte videre...og skal sikkert spolere en annen jentes sommerdag, akkurat som de har gjort med min!

 Bildet hentet fra weheartit.com
Dan Mikael og jeg har stått opp tidlig for å lage bursdagsblomster til Dan Mikaels far. Han fylte år den 9 juli og har ennå ikke fått gaven sin. Og for å gjøre gaven unik, har vi laget papirblomster i tillegg.

 

Det er kjempe enkelt å lage, og jeg vet at det er mange som lager papirblomster til dekorasjon både til konfirmasjon, fester, dåp osv.

 

Hvis du vil prøve å lage selv kan du gå inn på denne siden:

 

http://littlemisscraft.com/Carnation_Tissue_Paper_Flower-60_2

( Det står at man skal bruke piperensere, men jeg brukte heller tynn ståltråd da jeg ikke hadde noe annet)
I det øyeblikket man mimrer,  har man alt savnet det...

Det er merkelig når man tenker tilbake hvordan man levde tidligere. Hvor simpelt men samtidig anstrengt dagene kunne være. De mest kompliserte vennskapene som endte så stygt, inneholde samtidig så mye vakkert... Alle feiltagelsene som brente sine spor og de vakre minnene man sent kommer til å glemme f.eks sin første bestevenn.

 
Her om dagen

Helt uventet tok en gammel skolevenninne kontakt på face-chatten. Det må være flere år siden vi sist vekslet ord til hverandre, og selv om det vennskapet vi hadde tidligere er svært svakt nå i dag, føltes det som om ingenting var forandret.

 

Smilebåndet strammet seg, og en uro spredde seg rundt i kroppen. Fingertuppene gikk raskt på tastaturen, og like rakst ble setningene hvisket ut. Det var så mye jeg ville fortelle henne. Men ordene hang fast i hverandre,  alt jeg skrev mistet sin mening og jeg kunne ønske vi kunne spole tiden tilbake til den gangen vi var små og løp rundt på gressplenen i  hvite sommerkjoler som vinden blåste opp slik at de så ut som ballkjoler når vi snurret fort rundt. Men istedet satt vi foran hver vår trøtte pc-skjerm og kommuniserte via face-chatten.

 

Tiden forandrer oss


Etter å tasten en stund begynte vi å mimre tilbake, til vår tid. Om våre vennskapsarmbånd, som vi alltid gikk med og som var et symbol på hvor sterkt vi var  knyttet sammen, vi skulle være venner uansett hva fremtiden ville bringe. Selv om vi hadde ulike interesser var vi begge enige om å aldri forlate hverandre.

 

Det var ikke før vi begynte på ungdomsskole, at båndet som tidligere holdt oss sammen røk. Vi fikk enda fler ulike interesser, samt begynte å konkurrere mot hverandre isteden for å være støttespillere. Vi sklei mer og mer fra hverandre, og selv om vi begge forsto hva som var i ferd med å skje, klarte ingen av oss å gå tilbake å endre på det.

 

Når det nærmet seg slutten av samtalen, trillet tårene. Det var sterkt å mimre tilbake til noe så vondt men samtidig noe så fylt av vennskapelig kjærlighet. Vi begge følte at det vi hadde den gangen, ikke lenger finnes i oss eller i mellom oss. Ennå vi fremdeles kunne ønske vi var bestevenner...

  

 Dan Mikael skulle egentlig være hos faren sin i to uker, men etter å ha gått en en uke ville han hjem til mamman sin igjen. Og nå er han her med meg. Endelig ble det mer liv i huset, og lekene som har stått urørt i det siste har nå fått liv  og ruller utover stuegulvet. He made my day! =D 

 

God morgen! =D


Jeg har sommerferie, men ingen grunn til å ligge å dra seg om morgenen for det. Typen dro med meg opp kl 06.00, han skulle på jobb og trengte en sjafør til å frakte han dit, og siden det var jeg som lå ved han side, ble det meg denne gangen.

 

Nå har jeg alt rukket å mate alle dyrene på gården, samt meg selv og er klar for å hoppe inn i hesteklærne og komme meg ut og opp på hesteryggen. Deilig å starte dagen tidlig !
 
Jeg har alt hentet dynen og lagt den utover gresset, puten er også dratt ut i sollyset. En haug av blader jeg ikke har fått lest ut de siste ukene skal jeg nå få lest, vannmelonen samt en kald juice mix har jeg også klart å fått dratt med meg.

 

Nå er virkelig sommervarmen her, graderstokken strekker seg opp mot 25 varme grader, og svetten renner. Livet til Kine er perfekt akkurat nå! =D

 Håper dere andre også får en strålende dag.. !
 

Det ble mye mørkere enn det jeg hadde sett for meg at det skulle bli, men jeg liker det. Fargen vil også minkes litt etter et par vask, slik at det ikke blir fult så mørkt i lengden.

 

Super fornøyd! Bare dumt at håret er litt kortere enn det det var...

 

Nå pakker jeg i all hast, skal til Arendal med Mari og Eli, hestene skal også være med. Vi har meldt oss på SommerPar, og satser på å gjøre det litt bedre denne gangen enn forrige par-konkurranse.

 


God sommer! =D


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits