Det er torsdag, har gruet meg til denne dagen. Ikke for at jeg skal dra hjem, men fordi jeg skal prøve ut frisøren her. Venninnen min som bor her, Iselin, skal også klippe seg, blant annet ta sidecut. Skummelt. Det skal ikke jeg ta.


Ellers vil jeg bare opplyse at denne genseren jeg har på meg på bildet, har jeg fått anskaffet meg fra vero moda. Elsker den, deilig å ha på og er utrolig søt. 

Heia

Igår dro jeg til kompisen min, Adnan, og så Kick ass. Den var utrolig morsom og bra, anbefaler alle å se den. Alltid så lang tid hver gang jeg møter venner sånn helt alene, møter dem som regel i gjenger. Det er veldig koselig det også, men da kommer man ikke i dype samtaler som jeg liker å kalle det.

 

Typen var på fest i går i Nordstrand, og møtte sine gamle militærkamerater(Derfor jeg ikke han meg han i går). Eivind er så utrolig søt og nydelig. Han har garantert ikke sett guttene på over et år, så setter han av tid til å sende meg meldinger for å fortelle - Savner deg Kine, digger deg mer enn du aner, ELSKER DEG <3

Føler meg som verdens heldigste jente for øyeblikket. Håper jeg rekker å møte han før Sebastian kommer til meg i kveld. 

Ses! 
- Hva sier Eivind til at du farter så mye?...Tror ikke han liker det... 

Denne slemme setningen ble kastet rett i fleisen i går kveld når jeg ramlet inn i stuen og var helt utslitt etter å ha reist hjem fra Valdres( 3 t 30 min) og ridd (2 1/ 2 timer) på en vilter ponni. 

Mamma er alltid flink til å spørre om ting hun egentlig ikke har noe med, og får meg til å føle meg som en elendig person som ikke tilbringer nok tid med de jeg burde tilbringe tid med. I dette tilfelle, Eivind.

Og det hun sier er skremmende sant også. Jeg har i det siste fartet mye, og det slutter ikke her. Allerede til neste uke drar jeg til Finnmark for å være der( i fire dager), så hjem igjen for å dra til Ski (ri stevne). Som du ser, hektisk!

Men dette er jo mitt liv, jeg burde da kunne gjøre ting på min måte og bruke tid på de jeg vil og ikke hele tiden ta hensyn til hva alle andre ønsker av meg. Og jeg kunne ønske dette fungerte på min ønske-måte, men det gjør det ikke. Blir så sliten av å ta hensyn, og tenke over hvordan jeg skal få tid til alt. 

- Du har aldri tid til å møte meg, ring meg!

For noen dager siden fikk jeg denne setningen sendt på mobilen av en venninne. Det kom som et stikk rett i magen, og jeg visste ikke arme råd hva jeg skulle svare henne. Det er jo så truffende, fordi det er så sant som det går ann. 

Jeg har bestemt meg, etter denne uken, skal jeg begynne å ta det helt med ro og starte et nytt og et behagelig liv. Hvor jeg skal ha masse tid til de som jeg virkelig burde sette av kvalitetstid til.


(Ponnien min Mira)

Nå er jeg sliiiten...

Akkurat kommet hjem fra en fantastisk fjelltur sammen med Sebastian!
Skal møte han igjen på søndagen hvor vi skal feriere i en uke i Lakselv(finnmark) hos ei venninne vi ikke har sett på 1 år.

Men før det skjer, skal jeg trene sammen med gode venner på hesteryggen. Jeg har nemlig så snille venner som organiserer treningene for meg, så eneste jeg må gjøre er som regel å hente dem eller møte opp på min egen gård, hvor trenigen skal holdes.

Nå må jeg løpe, PreikAs!

 
Har gledet meg lenge til denne dagen. Har aldri satt en bestemt dato for når jeg skulle opp til Valdres igjen, men nå som mamma og pappa har kommet hjem fra Kreta, passer det perfekt å stikke på teltur med Sebastian. Håper været holder seg og at Tilda(hunden) oppfører seg sånn nogenlunde. Hun har i det siste bitt hull på de fleste klesplaggene mine, er derfor småsur på henne. Hun er så søt å ligger ved bena mine og sover nå, klarer ikke å være sur på henne lenger, så vi har alt blitt venner igjen.


Men ja, jeg skal på telttur. Har ikke vært på teltur siden...videregående?! Ja, må vel være så lenge siden. Jeg må si jeg er litt skeptisk ang pakkingen min, jeg mangler alltid noe når jeg står midt i skogen og trenger den ene tingen jeg ikke har med meg. Typisk. Så her skal jeg skrive en nøye liste over alt som kan tenkes å bli brukt på skogstur av Kine. Gleder meg vilt til å henge med Sebastian igjen, blir alltid lenge hver gang vi ser hverandre, håper vi klarer å møtes oftere når han flytter nedover til ski til høsten.

Før jeg drar skal jeg trene Games med Stine igjen, ser frem til det!

Jeg tror denne dagen kommer til å bli SuperDuper!


 
Grillkveld hos Marte, det var der alt startet. Kun jenter. Endelig var gjengen samlet igjen. Vi spiste og drakk om hverandre, det var alltid en som snakket av oss, det ble mye snakk med andre ord, typisk jenter.

Når vi var så fulle at vi nesten ikke kunne se forskjell på hverandre, tok spontanideene over festen. Vi skulle ut. Tommy var den heldige og kjørte oss til et utested hvor vi traff en gjeng med gutter i alder 25 år. De var utrolig festlige og spanderte endel shooter som fikk virkelig fart på øynene i skallen. Senere ble vi med dem hjem for å bade i boblebadet deres. Very nice.Etter det husker jeg fint lite. Vi alle ble borte i våre egne verdner, noen ble dårlige, noen dro hjem, og noen festet videre... Jeg ble hentet av typen som var lite blid for at jeg hadde badet med gutter jeg ikke kjente. Og syntes jeg kunne ha kuuulet det ned et par hakk. Gutter skal alltid være så overbeskyttende, mens dem selv er løssluppende. Mannfolk!

Når jeg ble sånn passe edru igjen, tvang jeg typen til å kjøre meg hjem. Men endte med at han måtte kjøre meg til 25 åringene, fordi jeg hadde glemt jakka, sokker, sko og veska mi. Er det mulig?! Det skjer hver gang jeg er ute å drikker! Heldig vis så finner jeg som regel tingene mine dagen etter. 25 åringene lo av meg når jeg kom, jeg var vist ikke den eneste av jentene som hadde kommet dagen etter for å hente tingene mine. De var sannelig noen kule folk, jeg fikk meg mange gode latter der jeg stod halv full mens de fortalte om kveldens beste minner. 

Har ikke hatt det så kult på lenge!

Ikke nok med at jeg har begynt å male her hjemme, men i dag skjer det mye på en gang. Typen har kommet hjem, så jeg dro så fort jeg kunne til han etter å ha malt halve stuen og trent 2 timer på Trento i går. 

Idag tidlig var jeg oppe kl 07.00 for å male enda mer, og om en knapt en time skal jeg på Trento og trene sammen med Marte, før jeg drar avsted til den andre gården for å få hestene skodd. Og hvis det blir tid igjen etter det, skal jeg male enda mer før jeg henter Dan Mikael hos faren sin. Puuhhh...hardt å bli voksen!
Er fryktelig mye kaos hjemme nå og det lukter maling overalt uansett hvor man går. Mamma og pappa kommer hjem på mandagen, håper jeg klarer å bli ferdig med stuen innen da. + tømme hengeren med alt for mye skrot som tilhører mamma(tror ikke hun har godt av å se hva vi skal kaste, hvis hun fortsatt ønsker å elske sine barn)

Sjalabajs

Etter som jeg syntes at jeg hadde litt mørkt hår, ville jeg lysne det litt opp med noen lysebrune striper. Det ble mer gult/orange striper, men pytt sann, ble i hvertfall lysere.  Neste nikitabesøk skal jeg farge dem brune(tror jeg).

Slik ble det:Når vi var på Kreta, kom nabomannen med en liten fugl i hånden som han gjerne ville vise oss.  Han hadde funnet den i veikanten, og fuglen hadde trolig falt ut av redet sitt og var skadet.

 Dan Mikael var raks med å ta fatt på fuglungen. 
- Se mamma, pipp-pipp!


Dan Mikael gikk stolt rundt og viste alle pippippen, som han hadde erklært hans

Stakkars Sebastian(med ballen), han så ikke morsomheten i å kose med en fugl, og ville heller spille fotball. 

Det er lenge siden jeg tok mitt første malestrøk og begynte med oppussingprosjektet av huset.  Har hatt lite kontakt med malekosten i sommer. Og dette skyldes fordi jeg har hatt alt for mye å gjøre, og oppussing tar tiiid, penger og krefter. Men nå som jeg er proppfull av energi igjen, og til og med fått med meg lillebror på laget, har det blitt full gass i maleklærne igjen.

Meg og lillebror på Kreta i sommer.


Maxbo er så snille å har 40 % avslag på maling i denne uken( tilbudet varer til lørdagen). Ekstra gøy når slike tilbuder dukker opp når man mest trenger dem. Pluss at ansatte på Maxbo er så hjelpsomme, og det gjør det morsomt å handle der. Jeg har null peiling når jeg går inn i butikken, og går ut  som en proff maler. Mega fett! 

Mamma og pappa hviler fredlig på Hellas størte Øy, Kreta. Og aner ingen fare, håper de blir fornøyd med resultatet...
Var på shoppingtur med Marte i dag, og sannelig var det mye å bruke penger på. Noe var ekstremt billig, andre ikke så fult så billig. Litt irriterende at meste parten av klærne som var 70 % avslag på var av store str. Men tross alt det, fant jeg noe jeg kunne ta med meg hjem. Gleder meg vilt til å trene i nytt treningstøy, blir liksom litt morsomere.

Vi var på Vestbys nye senter, anbefaler alle å ta en titt. De selger det meste av alt innen sport, og har nå 30- 70 % avslag på div varer. Løp og kjøp!


Nå skal jeg kose-rydde i gamle ting som vekker opp urgamle minner fra barndommen!

Hejdå!

For et tordenvær-natt, ble litt redd det skulle slå ned i huset. Men heldig vis gjorde det ikke det. Nå skal jeg ut på shoppingtur med Marte til Vestby hvor de skal ha åpnet en ny sportsbutikk, Norwegian outlet(skal visst selge alle slags merkeklær og treningstøy).Seee you later!!!
Har hatt en fantastisk helg, kommer til å skrive om den senere. Nå har jeg akkurat luftet hundene + Oscar(hunden til Marte) og vært i butikken og handle inn litt mat. Nå vender jeg nesen mot Drammen, hvor jeg skal få farget håret og stusset tuppene.

Preikas
Rart å tenke på at dagen har kommet for hjemreise. Jeg har kost meg veldig mye, og gleder meg allerede til neste gang jeg skal nedover. Hytte på Kreta, vil alltid være luksus. Kommer aldri til å bli en gammel vane å dra ned hit, men en stooor glede!

Blir godt å komme hjem også. Er alltid hektisk hjemme, alltid noe som skal gjøres og bør gjøres. Nå har vennene mine også kommet hjem fra studieleilighetene, og er godt plassert hos sine foreldre hvor de spent venter på å få besøk fra meg, gleder meg til å treffe dere alle sammen!

OOOOG så gleder jeg meg vilt til å hoppe i treningstøyet og jobbe fram formen tilbake, både fra bakken og på hesteryggen. Lange sene kvelden med litt for mye god mat og drikke, har gjort meg brei over ræva !!!

Disse låtene blir garantert med på treningsøktene fremover:


Garantert min favoritt blogger 

Karoline Darling - Everyday Princess  

karolinerandom.blogg.no

 Elsker stilen hennes, hun poster vakre og søte outfits.  Og ser alltid flott ut. Hun gir leserene sine klare svar, og tester iblant produkter og lærer deg hvordan du pakker det du faktisk trenger på tur, outfit pakking. Og skriver veldig bra.

Take a look!

275524.jpgSå koselig kveld har jeg ikke hatt på lenge sammen med familien...

Piknik-kurven var pakket med masse god mat og drikke, og det skulle mye til for å ødlegge denne kvelden. Tilda(hunden) fikk også være med, og ble sluppet løs, og hun holdt seg i nærheten av oss hele tiden. *Dan Mikael og mamma bader før vi skal spise*

Dette har blitt en tradisjon som vi alltid gjør når vi drar mange sørover til kretahytta. Det er utrolig koselig å få tatt seg et kveldsbad, spise mat ute på stranden og få med seg solnedgangen. *Pappa tar seg et kveldsbad før solen går ned*

Dan Mikael stor koste seg veldig mye, og løp omtrent hele tiden rundt på stranden med rumpa bar.Nydelige smykket mitt jeg har blitt helt forelsket i


Gresk salat, kylling og litt eggerøre.Tilda og megDan Mikael <3


Jeg som vasser rett før solen tar kvelden

Siste dagen min blir på torsdagen, gruuugleder meg. Blir fint å se kjæresten, venner og dyrene igjen, men trist å dra fra det vakre landet, solrike dagene, duftene fra de grekse blomstene, varmen, maten +++

Det beste av alt, er jo at jeg kommer til å komme hit flere ganger, og det er litt godt å tenke på hver gang jeg pakker baggen motvillig for å vende nesen hjemover.

Hola
trenger et helt nytt innlegg for seg selv, og her kommer det...
nydelig kjole fra ZARA, blonder og blomstrer, love it !
Zara kommer denne også kjolen i fra, sommer lett og enkel, passer ferfekt i denne varmen pluss at den drit søt på.Denne bikini-toppen kommer fra en random butikk jeg kom over, ble forelsket jeg straks fikk øye på`n.


Accessorize + alt resten under


Denne bikinien er allerede brukt, derfor så skitten...Og til slutt shorts fra Zara
Hadde en flott dag i går i shoppingbyen, Iraklion. Går aldri lei av å shoppe der, fant meg mye fint. Brukte kanskje bare litt over 1000 kr, og er kjempe fornøyd med alt jeg fikk med meg hjem(på Kreta). Vil komme tilbake til hva jeg kjøpte, og evt ta noen flotte bilder av de nydelige bikiniene jeg fant. Men det fortjener et eget innlegg, helt adskit fra alt annet preik.

Dagen i dag er booket til strandbesøk, gleder meg vilt til å ligge langflat på solsengen og høre bølgene slå imot land, sove lyd. I natt var jeg oppe lenge og prøvde vilt å skrive kort til min kjære, det var sannelig ikke lett. Alt blir så mye komplisert når man er forelsket, i alle fall for min del. Ble derfor lite søvn og masse klissete låter før jeg klarte å finne noen passende setninger, og havnet ikke i sengen før kl 3-4 tiden. Hardt å være meg.

Bikinien er dratt på, håret surret i en strikk, mangler kun strandvesken min, så er jeg klar for sand i trusa!

Hej då bloggen!Nå tar jeg fatt i lommeboka og drar til Kretas største by, Iraklion.

 

 

 

 
I de siste dagene må jeg bekrefte kommentarene ved å trykke inn forskjellige koder, er det bare jeg som må gjøre dette?
Hvordan får jeg dette bort? 
Været er nydelig. Fuglene synger. Temperaturen er perfekt. Livet mitt er nesten helt perfekt akkurat nå!. 

Merkelig hvor mye man kan savne en person. Savne en persom så sterkt at man får klump i halsen og våte øyne, tror jeg begynner å bli farlig forelsket, eller jeg er det kanskje allerede i deg ? 

Eneste som mangler...
I det siste har det vært tungt å feriere her på Kreta uten å ha en å holde i, sove sammen med, beundre, kysse på, fortelle hemmeligheter til, flørte, erte, kose, våkne med...   jeg savner deg...

Heldigvis lever vi i 2010 og kan holde kontakten via digitale dubetitter

Kunne ønske du var her Eivind <3


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits