Nå kan jeg endelig ta meg sommerferie. Har hatt tidligvakter i nesten to uker, og merker at denne fredagen har jeg fått lite nytte av, husker knapt hva jeg har brukt timene på. Men jeg lever, og det er jo et godt tegn. For det kommer en dag i morgen også, med stappfull av nye muligheter!

 

Trøtt, trøtt og atter trøtt......ZZZzzzzzz
 

I helgen skal vi feire Oldemoren til Linnea, hun blir hele 75 år. Hun har invitert en hel flokk av gamle og unge mennesker, så dette kan bli spennende.
Vi var på jakt etter den perfekte gaven i dag, og midt i alt letingen fant vi den perfekte kjolen til Linnea. Nå håper jeg bare jeg klarer å finne ut hva jeg skal ha på med!!!?

Nå har skatten min ferie i to uker sammen med pappan sin. Savner han fryktelig mye allerede. Han lager så mye liv, løper rundt i stuen så gardinene flagrer og Tilda(hunden) jagende etter. Et vakker syn <3 Han er så full av energi og latter <3

Nå er det litt stille her hjemme uten han. Gleder meg til å våkne til en kald kropps om kryper innunder dynen<3 Lykke<3 !


Har nå hatt besøk av vakre Stina, og er nå på vei til Tina for å slikke sol på stranden. Senere er det barnebursdag for gull gutten, Dan Mikael! Denne dagen her er absolutt en av de beste dagene jeg har hatt på veldig lenge <3 Livet <3

 
Nå synes jeg virkelig tiden går alt for fort. Hvis jeg kunne, ville jeg ha stanset tiden for å kunne ta igjen pusten.
Jeg føler jeg ikke klarer å nå dit jeg vil eller prestere etter hva ønskene mine stiller. Godt skolen er over og sommerferien har begynt. Men det slutter liksom ikke. Merker jeg strever med å forflytte meg til det ene fra det andre, og alt som skulle ha blitt gjort. Jeg har jo ferie nå, masse tid til å gjøre det. Men fremdeles fordufter tiden...Og midt oppe i det hele, har jeg bare lyst til å være inne, helt alene. Og gjøre ingen verdens ting. Fred. Stillhet. Puste.
 
Synes denne sangen er sååå mye finere når henne synger den!

Blir ikke fult så robust som orginalen ;)

 
 Vi var på vårt aller første individuelle stevne i helgen!

Jeg var redd alt skulle bli en stor skuffelse, og hadde derfor lave forventninger om hvordan dette skulle gå. Overraskende, gikk alt super lett. Hun var ikke redd for utstyret, musikken, menneskene som heiet, de andre hestene på banen osv. Jeg geleidet hennes ganske så enkelt dit hun skulle, og dit gikk hun i sitt eget tempo. Etter hvert økte hun fra trav til galopp, det så ut som hun stor koste seg på banen.Jeg ble utrolig stolt av henne. Hadde ikke trodd at det skulle gå så bra på hennes aller første stevne.
Dette ga utrolig mye, føler at jeg har fått fylt opp selvtilliten og motivasjonen til å fortsette å jobbe med henne videre.

Detter er en kommende stjerne, ingen tvil om det =D

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits