Kevin(lillebror), Dan Mikael(sønnen min) og jeg dro noen dager før resten av familien ankom Kreta!

Untitled from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.
Greske naboen vår har gitt oss passordet til hans internettlinje, de er så utrolig vennlige her nede! 

Nå sitter jeg her å soler de bleke kroppsdelene og nyter hver eneste solskinnsstråle jeg kan få.  På Kreta er det sannelig godt å være, her inntar jeg feriemodusen fult ut!


Nå er jeg på farten til stranden med nypakket picnik-kurv sammen med familien + hunden Tilda. 

- Andio (adjø)

Alt er pakkert og gjort klart, skal hoppe i dusjen og ta på meg noe lett og enkelt som passer til å reise med, og samtidig passer til Kretas hete varme. Får alltid nesten et sjokk hver gang jeg drar sørover.  Varmen som slår mot meg når jeg går ut flyplass-skyvedørene, er en ufattelig overgang for norske meg som har kjempet mot den kalde kulden i vinter! 

Men uansett, så gleder jeg meg vilt! Denne gangen drar jeg med meg hunden min Tilda, blir gøy å se hvordan det går.

God sommer til dere alle der ute, preikas!Lillebroren min anbefalte meg filmen " Remember me"

- Åhh..hvorfor er den så bra? Spurte jeg skeptisk
- Jeg begynte seriøst å gråte av den, svarte han
- Åhh, derfor er den bra? Spurte jeg, enda mer skeptisk en forrige gang
- Robert Pattinson er med i den...
- Finn den da, jeg viiiil seeee <3<3<3

Filmen var nyydelig, elsket den, pluss at kjekkasen var kjekkere i denne filmen enn i twilight,  og man ser til han hele tiden gjennom hele filmen. Hot Hot Hot! Må ses!

Oscar får knage-pinnen sinKongen på haugen - Oscar klatrer på kameraveska


Tilda <3

For en helg! Caroline og jeg hadde planer om å sove i bilen i hele helgen for å spare penger(kostet å telte). Men heldige oss traff på de riktige personene og fikk lånt oss en hestebil(halve lastebilen er som en campingbil og resten rom for å transportere hester) helt gratis! Nok av plass til å rote ut de hard pakkede baggene hjemmene fra.

Konkurransen gikk så som så i starten, vi gjorde en del feil, og hesten min var giiiira, noe som resulterte i at alle påhoppene mine ikke fungerte og måtte bruke stigbøylen for å komme meg opp i salen..

Men bort ifra det, vant vi B-finalen, og det varmet godt i alles hjerter på laget. Vi alle smilte godt, da vi hørte at FOLLO ble romt opp som B-finales VINNERE!

Fant denne sangen tilfeldig på youtube og digger den, Rihanna er jo med =D

Jeg er  full av blåmerker etter helgens kamp, skal til typen i kveld og krype i hans gode armkrok og koooose meg i joggebukse <3

PreikasNå pakker jeg det siste i baggen, før jeg drar med hest og tilhenger til Caroline for å plukke opp henne og hesten, og deretter til Fredrikstad  hvor stevne skal holdes(lørdagen og søndagen).See you when I see you!

Nå er eneldig sommerferien her, 10 uker skolefri!Jeg sier at jeg er på Tunheim men det er helt feil, jeg er på Trøndertun folkehøyskole !

Trøndertun from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.
Nå sitter jeg mett og slapp, har spist alt for mye av nei-mat. Er her på familietreff/bursdagsfest. Drar hjem i morgen, blir digg å treffe Tilda(nye hunden min) igjen.

;)


Så nå er det to timer til jeg skal sitte under saksen og la frisøren trylle noe vakkert ut av moppen jeg har på hodet. Blir så irritert på lærere som fyller siste uken før sommerferien med lekser. For en uke siden stod det null lekser!!!
Nå sitter jeg her å skal lese en bok på ca 250 sider og skrive 5 sider referat. UMILIG!

For å klare å rekke alt dette måtte jeg i dag skulke skolen, fraværet mitt er nok ikke helt happy. Men må man så må man.


Nå bør sommerferien snart være her, før jeg river hele skolen ned !

  Prøvde å farge håret mitt her hjemme, lysebrunt, men endte opp med svart hår! Det går galt hver gang, men prøver like villig og gir stooor tro til hjemme-billig-farge-trikset. Men ender opp med å dra meg i håret og skrike " Whhy meee? "

Ettersom fargen ikke vil gi slipp på håret mitt og folkene rundt meg gir meg gale blikk, har jeg nå booket et frisørbesøk til Nikita-salong på Liertoppen. Her skal det klippes og farges/stripes, gleder meg. Håper Nikita-dama kan trylle.
 


I går ble gutten min 3 år, i dag skal det feires med familien!

Herlig å tilbringe lunsjen ute i det solrikeværet sammen med klassekameratene jeg snart ikke ser igjen før til høsten igjen!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits