( Dan Mikael smiler godt etter å ha kommet fram til 17-mai-toget)

 


For en vakker dag! Jeg ELSKER 17 mai, finnes ikke en dag som er bedre. Gatene er pyntet og folk har tatt på seg det fineste de eier og jublende barn som flagger vilt med det norske flagget, vakkert!

Hipp Hipp Hurra For Norge!!!!
 

Jeg klarer knapt å våkne om morgenen,har blitt skolelei. Husker jeg fikk den samme smaken i desember, men klarte fint å riste det av meg, julen var jo like rundt hjørnet.  Nå i mai har jeg ikke klart å få smaken på avveie, what toooo dooo!!!!


Ser frem til alle helger og fridager, gleder meg til å begynne å tjene inn penger enn å bruke det på transport og tørre skolebøker!

 

Så kjære GUD, hvis du virkelig finnes, kunne du ha tryllet frem sommeren i dag eller i morgen?
 

Vi alle skal kræsje hos Vibeke hvor treningene skal holdes, to økter på lørdagen og søndagen. Får håpe jeg har klart å pakke alt det jeg trenger i løpet av helgen, pleier som oftest å ha mine bom.

 

God morgen og god helg!

Dan Mikael og jeg har lekt masse ute og laget en god deilig middag, bestående av fisk med masse wok`a grønnsaker, digg.


Jeg har btw fått helt dilla på denne sangen:

..Har jeg alt fått vakset håret, redd på sengen og pusset tennene rene !

 

God natt

God ettermiddag, nå er jeg på farten til treningssenteret for å ta sol og ta meg en vel fortjent treningsøkt, fikk i meg endel kaloribomber i går som jeg nå må bli kvitt.

 

Seee you later !


Har hatt eksamen innlevering i dag, har gruet meg lenge, men nå er den endelig levert!

 

For å belønne meg selv etter mange slitne timer på skolen i dag, skal jeg møte søstra mi som sprader rundt i Oslosgater, kjenner jeg henne rett så har hun allerde klart å svi Visakortet på svindyre klær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Have fun!
Jeg  gjør ikke noe annet enn å fryse om dagen, kald uansett hvor jeg går. I dag ble jeg så desperat  etter å finne noe varmt før jeg kaste meg ut av huset for å rekke bussen, at jeg like så godt tok på meg vinterjakken. Den var temmelig varm, men jeg frøs ikke en eneste gang.

 

 

Nå håper jeg at varmen kommer tilbake, slik at jeg kan begynne å bruke vårjakkene mine før sommeren er her for fult! =D

 

Sol, sol kom til meg, kulde, kulde gå din vei !!!


For en fantastisk by ! Ble veldig glad i landet, kunne bare ønske jeg kunne språket deres da det viser seg at det er ganske få av dem som er gode i engelsk.

 

 

Det ble liten tid til soling på stranden eller ved bassenget på hotellet, vi var så og si alltid på farten og fikk se mye av hva Barcelona bestod av. Etter å ha fuglt kartet til fots i to dager, leide vi oss en liten moped-bil som vi brukte den siste dagen. Guttene synes selvfølgelig at dette var utrolig moro, endelig slapp de å være med oss jentene på shopping.Varmen holdt seg rundt 16-20 grader om dagen og dra fra det til Norge hvor gradene kom oss i møte på 6 grader, var uvant, kan man si. Men godt å være hjemme i gjen, til norsk mat <3

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits