Eivind kokkelerte på kjøkkenet tidlig om morgen for å gi meg litt fôr før Games-treningen skulle starte. Han har ALDRI laget frokost til meg tidligere, og han pleier som regel aldri å spise frokost heller. Men i dag så gjorde han det. Han varmet rundstykker i ovnen som senere ble smurt på med Brunost(da det kun var det han hadde). Meget imponert!

Senere når jeg skulle fare avsted på trening, kom Eivind og kompisen hans Kåre med bilvask-såpe og vasket bilen min, slik at den ble skinnende ren før jeg skulle dra. Makan til luksus!Så når jeg endelig kom meg på treningen...
Gikk Mira(ponnien) kjempe bra, hun var ganske hyper og fikk til masse av de tingene vi ikke har fått til så godt tidligere. Og endelig sitter påhoppene!

Etter games treningen var Mira fortsatt like pigg som før vi startet å ri. For å avslutte en flott trening, hoppet Caroline og jeg noen hindere. Mira nærmest FLØY over, og elsket hver hinder jeg red henne mot. Gøygøygøy!!!Fantastisk dag!
Dumt at nettbutikken Nelly har en rekke utsolgte kjoler, det gjør det kjempe vanskelig å få tak i de plaggene man vil ha. Jeg forelsket meg i denne nydelige sommerkjolen(+ noen andre plagg), som jeg håper kommer fort tilbake på lageret !


Pleier du å handle over nett?
evt hvor?

Her er den! Den ble utrolig rææva som vanlig, lyden forsvant denne gangen...og blablabla
Enjoy!

 

Bloggingen min har vært elendig siden evighetsiden, og jeg har verket hatt lyst eller ork til å blogge.

Men nå har jeg bestemt meg for å fornye hele siden, må få fram sommerglede og bort med grå-kjedelig-dempe-ned-stemning-utrålingen bloggen min sender ut nå. Derfor er bloggen litt ustabil og i hulter og bulter.

Men om ikke så alt for lenge, vil det dukke opp en film som jeg har laget. Laster den opp på youtube nå, satser på at den er ferdig før mørket senker seg.

Kooos dere videre med enn hva dere holder på med!

Om ikke så alt for lenge stikker jeg til hytta til tanta mi. Blir kun jenter som dra + lillemann.  Været er strålende, så dette låter til en bra tur!

Skal i helgen?
Kjempe mot klokka, er noe jeg ofte gjør, hver dag!

Vi kan f.eks ta dagen i dag. Jeg forsov meg og hadde plustelig 5 min på å gjøre meg klar før Sarah skulle plukke meg opp... jeg rakk ikke noe annet enn å slenge på meg det første jeg fant og rappet med meg lommeboka på vei ut døra. Jeg slang beina uvillig foran hverandre så fort jeg kunne(vet ikke om jeg kan kalle det løping men noe lignende). Sarah og Love sto klar på bussholdeplassen og måtte flire når de så jeg kom. 

- Neineinei... !!!! Tenkte jeg først når jeg så hvor stilig dem begge så ut første skoledagen. Solen skinte på dem som om de var to modeller som sto der. Typisk at de skal se sykt bra ut, nå som jeg ser så jævlig ut! tenkte jeg , og sendte et halvhjerta smil tilbake og slang meg inn i bilen hvor jeg sank ned i bilsete og var asosial så og si hele veien innover til Oslo. Følte ikke for å være høyrøstet eller stjele til meg oppmerksomheten så jeg lot derfor å gjøre mist mulig. Jeg var helt utmattet etter en laaaaaang skoledag. Var så sliten at jeg nesten ikke orket å tenke på å lage mat når jeg var hjemme. Jeg som vanlig vis er det matmonsteret tok meg heller et eple og la meg godt til rette mens jeg så på Dumbo og var overlykkelig jeg overlevde dagen.

Nå fortiden hater jeg alle form for klokker, og spesielt vekkeklokken som ikke klarer å vekke meg om morgenen!Har ikke trent games på flere mnd, og skal starte stevne om to uker?!!
Kondisen er bra, men om hun har kordinasjonen på plass, kan jeg ikke påstå, og det samme må jeg si om rytteren.
Idag, skal vi trene, trene og trene. Solen skinner og dagen har begynt så bra så langt.Målet for dagen er å kunne meste:

- Påhopp( øke tempoet og tørre å ta sjanser)
- Øke hastigheten og tørre å ikke ha 100 % kontroll(har en tendens til å holde hesten igjen)
- Planlegge hvordan jeg skal ri, før jeg rir et raceMira og meg på gamestrening i sommer.

Ønsk oss lykke til!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits