Påsken har vært utrolig koselig. Våren har satt Norge til å blomstre og fuglene til å synge, og jeg blir bare mer og mer forelska i Eivind. 

I morgen drar vi til Barcelonia, skal visst være en vakker og shoppingrik by, kan ikke noe annet enn å glede meg. 

Håper Eivind ikke skal ha med seg så mye i kofferten, slik at jeg kan fylle den opp på hjemturen !!! =D

  

Barcelonia here we come!
 

Var på påskefest for noen dager tilbake, typen fikk æren av å kjøre venninne mi og meg til og fra. Vi spurte om han ville joine festen, så kunne han slippe å kjøre fram og tilbake og unngå å betale bomstasjonene..Men nei det ville han slettes ikke..

 

Når vi var framme, hoppet Stine og jeg ut bilen og vinket han forvell. Overraskende kom noen fra festen og stoppet typen og fikk overtalt han til å være med på festen, og slik ble det. Jeg synes festen var morsom, en typisk jente kveld kan man vel si, for Eivind synes det var alt for mye kakling og latterlige drikkeleker..hahah noe jeg kan være enig i, men det var gøy og underholdende.

 

Nå er påsken over, og Barcelonia er like rundt hjørnet =D Happy days <3

Cathrine er en av de gode venninnene mine jeg har fra ungdomsskolen, hun er helt fantastisk. Gleder meg til å sprette opp champisen og le meg gjennom fredagskvelden og skape enda flere gode minner. Ohhh yeah !!!!!!

 


I morgen kommer gullgutten min hjem igjen, etter å ha hatt en lang helg hos pappa.

 I morgen skal Mira og jeg på uttaket til EM. Jeg har ingen forhåpninger om at jeg vil bli plukket ut, da det er mange gode ryttere som skal delta og jeg meldte meg egentlig bare for treningens skyld. Laget mitt skal være blått, har alt satt i gang å vaske utstyret som Mira skal ha på seg i morgen, og lusker rundt i huset for å finne noe blått som jeg kan ha på.

 

Nå vet dere hva jeg bruker fredagskvelden min på, kos dere videre!....

 

 

Blått..hvor kan jeg finne blått?...Hmmm

 
Dagene er hektiske på skolen og i hjemmet, og jeg liker det. Selv om jeg av og til merker jeg må stoppe opp for å fange tilbake pusterytmen og senke skuldrene. Så er fremdeles skole gøy! Det er meg, jeg liker å ha skole bøkene i veska, som presser meg til å gjøre det beste og setter meg stadig vekk på prøve. Følelsen der og da er kanskje ikke den beste, men etter å ha mestret oppgavene og bestått prøvene, føles det godt å være meg. Og det at jeg er den yngste i klassen, og fremdeles ligger over middels på klassens nivå i det meste, gleder jeg meg til å fortsette studiene til høsten.

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits