Ikke bare er jeg mor til en vindundelig gutt, men også tante til en vindunderlig gutt! De to leker utrolig mye sammen, både i barnehgaen og privat. De er bestevenner og jeg elsker å se dem leke og susle med hverandre.

Jeg er stolt av å være tante til en av de mest rampeste guttene i barnehagen, han er så nydelig og snakker så det renner ut av han. 
Han kan mange ord allerede og et av dem er " tante Kine". 
Det er umulig å ikke bli stolt da?


Her har vi rampisen og jeg i baksete på vei for å hente høy til dyrene på gården.

Så får jeg nesten slenge ut et bilde av Dan Mikael også:


Her sitter jeg midt i mellom dem begge og stoor koser meg!

Preikas!

    

Hvor heldig er ikke jeg? Det så veldig mørkt ut for meg og Mira(ponnien). Lag kameraten vår Marte fikk plustelig en syk hest, så vi mistet lagkameraten vår. Men vips så ordnet det seg for både ny lagkamerat og lag til sommeren. 

SÅ NÅ BLIR DET BÅDE PAR OG LAG STEVNER PÅ MEG I SOMMER <3 JippYY <3

Her har du lag-draktene, de er dødsfete!

i praksis, så er jeg tilbake på skolen blant mine kjære elever.  Jeg elsker å være sosial, så det å være ute i praksis og hele tiden bli passet på at jeg ikke gjør noe galt, er irriterende. (Eller egentlig ikke så veldig irriterende, for jeg har det suuupert i praksisen, forhold til mange andre)

Men uansett, blir digg å fly i Oslosgater tidlig om morgen med en kaffe i hånden og stresse rundt med stor bag som er fult av dagens lekser og framlegg, det er sånn livet skal være. 

Jeg elsker Oslo, kunne ønske jeg hadde ræva full av penger og samvittighet til å flytte innover. Men jeg har jo alt for mye å flytte ifra, hvordan skal jeg noen gang klare å flytte?

Helt utrolig! Klarte å sove bort to treningsøkter i sengen til mamma med Mikael i armkroken. Våknet opp og forbannet meg selv hvor elendig jeg har blitt når det gjelder å holde avtaler. Etter at jeg har begynt i praksis, svinger dagsrytmen så det holder. På tide å stramme tidsbruken min opp og få til noen faste avtaler med meg selv! Og null soving på dagen.

Opsidasi, nå kaller leksene på meg, preikas!

Elsker denne sangen fortiden:
Heeeei Bloggen!

For en herlig herlig helg!

Jeg var Tidlig oppe på fredagen, for å trene Mira.


Fredagskvelden var det tid for pizzabaking her hjemme. Mikael og jeg stod for kokkeleringen på kjøkkenet, hvor alt av mat ble lagd fra bunnen av. 


Lørdagen var jeg i Drammen på kurs for førskolelærere og lærere.


Imens Mikael var hos TanteKajsa
Resten av lørdagskvelden sammen med Eivind <3


Søndagsmorgen sov jeg leeeeeng i armkroken til Eivind, før jeg dro til stallen for å ri.


Resten av dagen sløøøøvet jeg, og gjorde litt lekser før jeg sovnet i sofaen og våknet ikke igjen( 3 timer) før mamma kom med middag til lillebror og meg..

I morgen, har jeg fri fra jobben, det betyr en ekstra sløøøve dag + lekser!!!!

Hatt en fin helg?
Nå i det siste har det blitt mye banetrening, og det er da viktig å ha god musikk på høret for å holde motivasjonen oppe, ihvert fall for min del. Her har du noen av sangene jeg bruker å sette på når jeg rir:


 


...til treningen. Mikael er trøtt etter en lang dag i barnehagen og skal nå kose seg med mormoren sin.


Må løpe nå ! Preikas


Ferdig med å være nerd for en stund. Har nå levert oppgaven som skal dømme meg om jeg består skoleåret eller ikke! Skummelt.... 

 

Liker å planlegge dagen, i hvert fall sette opp hvordan rytmen skal være. Når jeg vanlig vis går på skolen, får jeg uken og dagsrytmen servert. Men nå som jeg er ute i praksis må jeg sette opp alt selv. Dagens rytme:

 

08:00 Frokost

09:00 Jobb

15:00 Ferdig på jobb

16:30  Spinning med Sølvi

18:30  Kvalitetstid med Mikael + mating av hestene

21:00  Lekser

23:00 Sove

 

 

Gleder meg til denne dagen er over, for da er det bare en dag til, så er det endelig helg. barnefri helg. Håper solen og varmen holder seg, har lagt store planer om å ri tre hester hver dag og ut å kjøre med shettisene. 

 

 

 

 

Ha en fortsatt en god dag!

 

 

 


For de av dere som ikke følger med på dette, begynn nå.. Det er så mad braaa og ikke mist døds spennende!! =D


Det skal ikke gå ann! I går fikk jeg ikke start på bilen i går kveld, og jeg som hadde gledet meg til  å møte Eivind. Det endte med at Eivind guidet meg frem til panseret, fortalte meg over tlf hvordan jeg skulle åpne det osv. Han var superduper flink, og jeg fikk til alt det han bad meg om. Men til ingen nytte. Bilen ville ikke starte. Eivind var så søt å fortalte god-natta-historie til meg, og jeg smeltet der jeg satt i sengen og forbannet meg over dumme bilen. Selvom kvelden ikke endte så bra, fikk den en fin slutt. Fikk snakket med Eivind en god stund på tlf, og jeg klarte til slutt å glemme alt om den dumme bilen og glede meg over til å møte Eivind igjen neste dag. Wow, jeg er heldig som har han!

Elsker Valdres, har allerede bestemt meg for å feriere der i en uke til sommeren. Naturen er himmelsk og det virker nesten som man lever i en eventyrskog hvor man lett kan tro det finnes tusser og troll bak en hver busk man paserer.

Bestekompisen min fra folkehøgskolen, Sebastian, kommer herifra. Og det er hans hvite hest jeg rir på(på bildet). Han var så søt å ba meg opp til han i Påsken, og jeg klarte ikke noe annet enn å nikke på hode og dra av sted. Det har vært mange ganger Sebastian har vært i Oslo å besøkt meg, så det var sannelig på tide at jeg flyttet på meg til han.  Vi fant på mye sprell om dagen, besøkte forskjellige folk og på kvelden var det full fart på høye heler (for min del).Sebastian har nylig fått lappen!

Det mest irriterende med hele reisen, var å ta farvel. Oppholdet varte bare en helg, men virket som en hel uke. Vi fikk gjort masse, og sebastian viste meg rundt om kring i Valdres og fortalte bygde-historier. Utrolig spennende. Jeg fikk også hilst på familien og vennene hans, dyrene og snakket en god del om alt mulig rart og hatt alt for mange latterkramper. Han var så snill å pakket seg ut av rommet, for at jeg skulle ligge i hans dobbelseng helt alene. Så det å ta farvel med Sebastian etter en sååå fin helg, var vanskelig. 

Preikas!


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits