Var på fest på lørdagen, utrolig koselig å komme seg ut blant venner og bekjente og ikke minst dra ut med kjekke partneren min, Eivind <3.
Det er ikke så ofte det bare er oss to alene, uten barn, det gjorde følelsen bare enda bedre når antrekket ble dratt på. Børste støv fra høyhælte skoene som har ligget rolig i en lang stund, uberdeilig å bytte dem ut med joggesko.

Men nå er det endelig påske. Eivind er på jobb, og kan ta seg en velfortjent påskeferie i morgen etter kl 15.00 en gang. Barna og jeg vaser rundt her hjemme og gleder hverandre med sjokolade påfylling og ulike kjedelige gjøremål..som man må gjøre når man er hjemme og har fri. Gleder oss stort til å kunne dra på fjellet og kommet oss litt bort fra det daglige. Og hygge oss sammen som en familie !

 

Mamma og Pandora i sommer!

Nå er jeg sliten, Etter to rideøkter med Pandora, er jeg super fornøyd med utviklingen så langt, har fått noen arbeidsoppgaver jeg må jobbe videre med,
samt masse inspill til hvordan jeg skal gå frem for å nå målene mine.
Den siste økten var Pandora så sliten at hun sovnet hver gang vi stod stille...hun er så nydelig!
Jeg som hadde så lenge gledet meg til å trene med jentene denne helgen, men som endte opp i surr og tull.

I det jeg skulle printet ut veibeskrivelsen, hadde jeg trolig kommet bort i en knapp slik at alt endret seg. Uviten om dette fulgte jeg kartet nøyaktig etter punkt og prikke, og endte opp i et boligfelt midt i Nannestad!
Fortvilet spurte jeg folk jeg møtte på veien om de viste hvor Vestenga ridesenter var, men fikk til svar at det hadde de aldri hørt om. Etter å ha kjørt meg litt rundt, stoppet jeg så og si på alle bensinstajonene i nærområdet for å søke råd, men heller ingen av dem kunne hjelpe meg.

Klarte ikke tenke noe annet enn - FAEN FAEN FAEN!!!!! Nå var det 5 minutter igjen til treningen skulle starte, i panikk fikk jeg revet opp mobilen fra vesken og ringt til jentene, ingen av dem svarte! Nå begynte det seriøst å klikke for meg, jeg var nesten helt på gråten, etter å ha stresset meg rundt i et boligfelt, ut og inn av motorveien og med en hestehenger på slep!

Jeg svinge på en landevei for å sjekke at alt stod bra med hesten og kanskje jentene ville se at jeg hadde ringt dem? Tiden gikk... etter å ha terror-klodd på klokken, innså jeg at toget hadde gått, nå kunne jeg like så godt vende nesen hjemover, for nå var klokken så mye at dette ville jeg aldri rekke.

Ikke før en halv time senere ringte de og etterlyste meg, og fortalte at de ikke hadde hørt at jeg hadde ringt. Men de kunne ikke forstå at jeg ikke hadde funnet frem ettersom de fulgte den samme adressen som de hadde gitt meg.

Enda kjedeligere var det å komme hjem, å se at jeg hadde klart å rote det til helt på egenhånd! Blæææææææ!


 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits