Idag er det hestedag. Har 6 hester som skal få grundig stell fra topp til tå. Har allerede lagt fôret i vann, så det skal ligge å svelle og god gjøre seg til kvelden. To hester har fått grundig børsting, røyteperioden har startet,og det er hår over alt. I denne uken venter jeg besøk av hovslageren, så like så greit at de ikke røyter da!

Idag skal det kun handle om hestene, og kanskje det blir middagsgjester til kvelden, vi får se.

Ha en god dag!
         

For en herlig helg. våknet opp på søndagen med Eivinds armer rundt meg. Jeg klarte ikke annet enn å stramme på smilebåndet og snu meg rundt slik at jeg fikk øye på kjekkasen som lå å sov. Han lå der så fredlig og uskyldig, og begynte selv å stramme på smilebåndet " jeg vet at du ser på meg" sa han... jeg ble døds flau, og snudde meg skuffet. Trodde endelig jeg skulle få et fredlig glimt av han uten at han la merke til det, men neida, oppdraget mislykkes.

Dagen i forveien var vi begge ute på byen og feiret et vennepar som hadde bursdag. Jeg kjente ingen av dem og synes det var litt skummelt, men fant fort ut at de var døds koselige og de alle hadde gledet seg til å treffe meg, etter som Eivind tydeligvis har snakket om meg til alle. Flaut.

Vi var på Pigen, hvor det var ganske så fult med mennesker i alle fasonger og størrelser. Heldige meg traff kjente folk der, på dametoalettet, vel å merke. Vi bablet i en evighet og mimret tilbake til gamle dager. Før vi gikk ut å fortsatt der, med nye drinker.  

Noe av det beste jeg vet med å ha type, er å våkne opp sammen og bare ligge å kose. Guuud det er noe jeg har savnet leeenge. Må få kommentere at vi begge kom fort opp av sengen da vi kom på at vi skulle stille klokken en time fram, vips så var vi ikke like fredlig i blikket, men stressa og snublet nesten i hverandre på vei ut døren.

Nok en gang, en herlig helg med Eivind!


I det siste har jeg stadig  vekk kikket innom Heidi sin blogg, hun bor langt i retning nord og skriver utrolig bra!

Sjekk ut siden: http://heidigs.blogg.no/


Min nye treningsmusikk, garantert. Hva synes du?
Elsker morgenen, alltid vært en morgenfugl og starte dagen med et smil er ikke en dårlig start. Idag har jeg fri fra jobb/skole og har tatt meg friheten til å bestille en time hos frisøren hvor jeg skal farge og klippe. Blir spennende å se om jeg blir fornøyd, blir som oftest aldri det. Jeg vet ikke om det er meg eller frisørene det er galt, men noe er det. 

Ha en god dag! =D Hvem skulle tro at vi skulle bli tanter? Og til tvillinger?

Stine, venninnen vår har født to nydelige gutter som Marte og jeg dro å så på i går. De var noe av de nydligste ungene vi har sett. Vi satt der som to spente tanter med hver vår unge på fanget og koste. Fikk også surret oss på badet for å skifte bleier på dem, og de var så små, og klær så små som dukkeklær.

Ellers var det kjempe kos å møte Stine igjen, merker at det kan være litt stusselig med bare Marte og meg i lengden, og savner å være samlet som trekløveren.

Nå i kveld skal jeg til Oslo for å se på et teatershow. Fikk gratisbilletter fra jobben, og jeg fikk lov til å ta med meg en venn. Etters som jeg er bedt til Ida i kveld, skal hun få billett av meg.

Gleder meg sykt, elsker teater og det er utrolig lenge siden jeg sist var på et.

Hva skal dere/du i kveld?Alt er så mye lettere når man er forelska, uansett hva slags dag man våkner opp til så blir det en bra dag! Uansett

Idag dro jeg avsted til Sverige, og det var nok en av de beste harryturene jeg noen gang har vært på, for jeg var jo der med vennen min og et annet par.  Ååhh...jeg er så betatt at jeg sliter med plagsomme sommerfugler i magen.Ellers fikk jeg meg med en god del godis, som jeg skal dele med resten av familien i kvled. Det er jo tross alt søndag, siste fridagen før jeg skal i praksis.

Cheryl Cole - Fight For This Love


Kooos dere i kveld!

I mitt hjem så er de bare mamma og jeg som er kvinnfolkene i huset, mens resten(4) er gutter. Familien er derfor styrt av mannfolk, og det merkes. For hvis mamma eller jeg skal ha ordet, må vi gjøre oss brautende og store.. slitsomt.

Det var vel i går, når jeg skulle ta noen cambilder, ja da ble jeg plustelig ikke den eneste som skulle ta bilder. Da kom den ene mannkjønnet trillende inn og skulle være med.


UskyldigeIkke så uskyldige...En alt for tung dag har det vært, og det er godt å stitte litt tom og stum og kjenne at kroppen fylles opp med varme og kjærlighetsfulle klemmer fra familien og venner. Jeg som hadde bestemt meg at jeg skulle holde igjen hver bidige tåre, men funket dårlig. 

Kirken var urtolig vakker,  det var ei dame som sang helt fantastisk i kirken, fikk nesten lyst til å snu meg å be henne syne om og om igjen...

Hvil i fred min kjøre Mopa(morfar)Nå sitter jeg hjemme og koser med lillegutt som har nylig blitt hentet i barnehagen. Han er i fullgang med rampestrekene sine.

Hatt en fin dag så langt?


Nå i det siste har jeg begynt å få hodepine av alt stresset rundt lekser som skal innleveres. Det er mye som skjer nå som det kun er noen få dager før jeg skal ut i praksis. Noe som har resultert i at jeg har drukket mer kaffe enn tidligere, og hoppet over måltider, fordi jeg ikke er sulten eller kvalm av all den kaffen jeg har gulpet i meg.

StressStressStressStress.....
Det begynner allerede å lukte vår i luften, og solen skinner og fordufter det dykke vinterdeppet som har ligget og beskyttet de små frøene som snart skal spire til vakre planter og dekke jorden med grønn glede.
 


Jeg har i dag drukket kaffemokka med Sarah i Asker etter skolen, og nytet det friske vårværet og fugle kvitring. Faen så bra livet mitt er akkurat nå, ikke begynner bare verden å smile til meg, men jeg har begynt å virkelig like en gutt fortiden. Ja, nå er det ikke bare Norge som blomstrer men jeg også, og det føles jævla bra!

PianoMusikk er så digg å høre på, at jeg nesten får lyst til å klunge på pianoet her hjemme. Men gjør det sjeldent da jeg vet at hvor uansett hvor mye jeg øver kommer jeg aldri til å klare å låte som det her:Nå slår jeg til med ny treningsmusikk-blogg. Viktig å bytte ut gamle sanger/låter, og sleppe inn andre, så blir ikke treningen så fort kjedelig. Her er låtene som spilles fortiden:

Blodet bruser og kjærligheten henger i luften, vi går mot vår. Solen skinner og snøen sakte men sikkert smelter og asfaltflekker dukker opp langs gatene.

Idag har dte vært en kul dag på skolen Fikk tilbake en oppgave jeg slet døds mye med i hele vinterferien. De som hadde gått inn før meg, hadde fått stryk eller måtte dra hjem å gjøre om teksten de hadde levert inn. Jeg skalv og kan ike huske sist jeg var så redd. 

Når jeg kom inn, sa læreren at teksen min var adeles overraksende bra, og hadde nesten ikke noe å kritisere på. Kun at jeg kunne ha utdypt litt mer noen punkter, men det var kun for forbedre meg fra nesten perfekt oppgave til perfekt. 

Jeg lever så sykt i lykkerus pga skole oppgaven og været som glitrer om dagen og musikk-filen jeg har lagt over(er favoritten fortiden).

Grattis med dagen Eyvind, og håper kanelsnurren jeg kjøpte til deg smakte! Bedt til han i kveld, men har desverre andre planer. Skal nemlig bort til Ida en tur og ha jentekveld. 

Preikas, God Helg =DLillemann har sannelig draget på jentene, og det tar ikke lange stunden før ei eller annen jente henger i klærne etter han...Vi var  på lekeplassen i byen Rethimnon(på Kreta) i 3 minutter, og vips fløy ei søt liten tulle etter han med store brune øyne.De lekte ganske godt sammen med hverandre, ennå de ikke snakket det samme språket. Dan Mikael snakket norsk og hun gresk. Sannelig begynner de tidlig. 

Dere undere kanskje på hvorfor Dan Mikael har på vintersko? Det er ikke min beslutning, men Dan Mikael sitt. Han ville absolutt ha på vintersko istedet for joggesko. Jeg tenkte at det var like så greit, så kan han lage sin egen erfaring om hvordan det er å gå med foret vintersko i 25 + grader!

Dagens låt:Aldri i verden om jeg hadde tørt å spradet rundt i denne i sommer!!!! Hadde du?Dan Mikael 

Kreta er et utrolig herlig sted å være akkurat nå som minusgradene sprenges her hjemme i Norge. Jeg kunne nok ha flyttet dit, hadde det bare ikke vært for skole, dyr, venner, penger osv. 

Husker at når flyet landet på Gardemoen, så fikk jeg en slags grøss langs nedover ryggraden, som om kulden borret seg igjennom flyets buedde vegger... Brrr...

Grønne enger over alt, fuglesang, duften av blomster..ELSK <3

Men litt godt er det å komme hjem også, selv om alt hittil har gått galt. F.eks var spinningtimen fullbooket på treningssenteret, og jeg har ikke sovet godt siden jeg kom, alle klærne mine ligger møkkete og grøllet i kofforten, ingen av de fine klærne jeg har kjøpt på Kreta er varme nok i dette norske været. Jaja, slik kan det gå.

Ha en goood og finfin DAG ! =D
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits