Kroppen er trett, jeg orker knapt å se bort på klokken. Skal tidlig opp i morgen, og jeg vet kommer til å streve som et helvete å komme meg opp. Hvorfor skal mandagene alltid være så lange ? ...

 

 

 

Natta <3
Et vennepar + typen og jeg skal dra til Barcelona siste helgen i april. Gleder meg, vet ennå ikke så mye om stedet men det blir nok en festelig tur.

I mens de andre lener seg rolig tilbake, sitter jeg framoverlent og merker jeg blir nervøs og stressa...

 

Hva skal jeg ha med meg? Og sa du bikini? Baaahhhh...Jeg kjenner ingen annen enn meg selv som virkelig hater å flashe rundt på stranden, og bære den bleikeste kroppen av dem alle. Jeg eier helle ingen muskler, får ikke muskler og har ikke muskler til å klare å skaffe meg muskler

( her ble det mye muskler i en setning! ).

 

Ser ingen annen utvei enn at jeg må booke meg inn på mange treningstimer fremover samt ta solarium...

 

I have lot of work to do

  

Jeg vet jeg har sagt det mange ganger allerede, men jeg vil nok aldri slutte å fortelle deg det...

 

Jeg elsker deg

 

Hver eneste dag tenker jeg på deg, hver eneste dag vokser forelskelsen, hver dag savner jeg deg...

 

Jeg elsker deg

 

Du gjør meg stolt av meg selv, fordi jeg har deg og du forteller meg hvor mye glede jeg gir deg...

 

Jeg elsker deg

 

Det har gått et år, vi har lært hverandre å kjenne, vist våre personlige sider, og fremdeles står vi her hånd i hånd og ser hverandre i øynene...

 

Jeg elsker deg

 

 

 
Iselin fra Finnmark og Sebastian fra Valdres var å treffe i Oslo, for en drøy uke siden.


De er noen perler for seg selv. Når vi møtes føles det som om vi skulle ha truffet hverandre i går. Skravla går, kortene går varme og vi ender opp med å spise en deilig middag før vi skiller lag.

 

Kvelden gikk alt for fort, gleder meg til å treffe dem snart igjen =D

 
 

 Jeg er støl og sliten etter helgens opphold på Lefdals Ridesenter, helgen har gått så fort. Stått opp før solens stråler har truffet jordens overflate, ridd to økter med games(slitsomt), og kommet hjem igjen når månen og alle stjernene har tent sine nattelys. Nå skal jeg se en episoden av Stylisterna, før jeg hopper til sengs.

 

Goood natt!
Endelig har disse vidunderlige kremfylte (eller hva nå ennn det er inni de) påskeeggene kommet i butikken...
Jeg elsker disse eggene, pleier som oftest å handle inn til påsken, men nå som de alt har kommet og påsken er laaangt unna, må jeg anskaffe meg en før det.  Vet om fler som ikke kan fordra Freias påskeegg, men synd for dem, mer til meg !


I det siste har jeg fulgt med på Stylisterna, som er et svensk webtv-program hvor motesøstrene Sofie og Frida Fahrmann, er på jakt etter å finne Sveriges aller beste stylist!

 

Her kan du se episodene: http://www.kanal5play.se/program/play/stylisterna-s01e03

 

Hadde vært spennende hvis det kom en norsk versjon, krysser fingrene for det!Eivind og jeg vært sammen i et år, i denne mnd. Husker når jeg gikk på ungdomsskolen og var sammen med en gutt i 2 mnd, føltes som en evighet. Var døds redd for å grofast og aldri komme meg videre.

Avsluttet forholdet så fort jeg fikk sjansen. Klarte aldri å skape gode forhold til de jeg var sammen med, og synes det var mer slitsomt enn gøy.

Slik er det ikke lenger. Jeg har blitt et forholds-menneske og liker utrolig godt å ha en kjæreste.

Eivind er desidert den beste kjæresten jeg noen gang jeg har hatt. Har aldri møtt en fyr som gir så mye av seg selv, kun for å glede meg.

Han er helt fantastisk. Selv om han ennå ikke har kjøpt blomster til meg... Er han fremdeles den beste kjæresten. Og håper virkelig vi klarer å gjennomføre et år til(+ mange til) sammen <3

 Timeplanen i morgen er tight og dagen kommer til å bli effektiv, kort fortalt.

 

Har satt i gang dugnan i heimen. Mamma og pappa pluss alle søskene mine har aldri klart å ta med seg flyttelasset når de flyttet ut av huset. Jeg går å vandrer i et hus fylt av deres ting, skulle nesten tro de fortsatt bodde der.

 

Nå har jeg tatt sakene i egne hender og begynt å rydde tingene deres ut, og KASTET mye. Tro meg, de kommer ikke til å savne det, og de er nok garantert overlykkelig over at de slapp å gjøre det selv.

 

Hard å bli voksen, skjer ingenting før man ordner opp i det selv, har jeg lært, og som oftest alene.

 En dag til, så er det endelig helg.

 
Formen har blitt mye bedre siden tirsdagen, håper virkelig jeg får ut alt rester av sykdommene jeg har hatt og kan bli 100 % frisk.

Ooopps, klokken har alt blitt mye, kald bil venter og samt mine plikter på jobben.

Ha en fin dag!I dag kunne jeg ønske jeg ikke var mor, student, kjæreste eller hadde noen form for dyr.

Formen er elendig,  veksler mellom kald og varmt, null overskudd til å gjøre noe som helst. Baaaahhhh....hittil har det nye året medført seg sykdom etter sykdom, på tide å bli frisk!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits