Det var en herlig karnevalfeiring i barnehagen i går, tok meg fri fra skolen for å fotografere og være med på dette.
Mikael var kledd som en løve, og hadde på drakten gjennom hele dagen.

Jeg måtte også kle meg ut, men var ikke i nærheten så like fin som lillemann. Jeg tok det første jeg så i klesskapet som kunne se ut som ballerinaklær og fant en fjærbola på jobben til mamma som jeg slang rundt halsen. Lekkert! Har du vært på karneval eller feiret fastilaven?Stylebystars.com

Jeg elsker nye Macen min, den er bare helt perfekt, og oppfører seg eksemplarisk pluss at den kan så mye. I dag skal jeg pleier Macen min med AppleCare( sikkerhets opplegg) og iWork som er et skriveprogram slik at jeg kan begynne å bruke Macen for fult på skolen.

Snx xxx


Flybillettene er bestilt, og reisen går til Kreta, hvor vi skal tilbringe en uke i varmen( det er vår der nede nå, så ikke full sommer). Det blir kun mamma, Mikael og jeg som drar denne gangen, og godt er det, blir garantert mye farting rundt på øya og shopping.

Skal i vinterferien?
Forsov meg noe sssyyyykt i dag, hadde 15 min på meg på å rekke bussen. Og ja jeg rakk det sånn akkurat, trakk en stor lue over hodet og slang på meg det første jeg fant i klesskapet. Jeg så som en boms der jeg gikk i Frogner med de alt for oversminkede damene som gikk og klikket rundt med vinterstøvlettene i slapset.

Og når jeg kom inn i klasserommet, fikk jeg det ene arket etter det andre og lister over alle leksene vi har i denne uken, det er myyye lekser ! 

- Jaja, det er jo snart vinterferie, jeg får bare stå på den siste uken  jeg har igjen på skolen. Tenkte jeg fredelig med meg selv. Men så dukket Tysklæreren med en gigantisk oppgave, som skal leveres 1mars, det vil si at jeg må bruke vinterferien på lekser?!!! WTF, hun stjeler ferien min!!!!

NÅ ER JEG FULL BOOKA OG DET ER TRENINGSTIMENE MINE OGSÅ!

Fillern å, alle timene var fullbooket i dag, bortsett fra Svart time med spinning! Slang meg på der jeg, og guuud som jeg angret meg grønn de første 5 minuttene, eller nei HELE TIMEN! Men var digg når det var ferdig, tror jeg har brent greit med kalorier i dag, og godt er det.

Hatt en fin dag? (garantert bedre enn min)


God morgen!

I dag er det sannelig valentines day og morsdag på samme dag, supert! Jeg har store planer om å bake en kake til mamma og sette fart på vaskekosten. 

Har fått mange koselige valentines meldinger, elsker det, og været er i tillegg bare supertsuverent!

*******************************************************************************************

I går var jeg forresten ute på byen, Drammen. Møtte gamle gode kjente venner, alltid koselig, og jeg var edru. Men det var gøy for det, så lenge man er omringet av gode venner er det alltid gøy, uansett om man er full eller edru. Og utrolig nok, var jeg kun ute med gutter, null jenter!

Slik var antrekket!


Hatt en fin helg?


Denne videoen skulle egentlig ha kommet ut i går kveld, men youtube brukte så lang tid på å laste den opp, så da kommer den i dag istedet! Enjoy  

Forsov meg idag, idiotisk, jeg har mobilladeren min i klasserommet, og må nå leve uten den en hel helg, utmerket.

Planene for dagen

  • Vaske klær
  • Trene
  • Gjøre lekser
  • Møte Adnan i Asker, kjøpe inn skoleting.
  • Hjem, legge seg!
Lillebroren min i 8 klasse, lærer hvordan man vasker!!!! Lættis!!! Han står i rød puma skjorte!Her har vi han i 10 klasse, så stor gutt a gitt !!!!!!!!


Fant sko, veske og en ring jeg har lyst på fra MODEKUNGEN.SEHer har du min liste over treningsmusikk jeg hører på fortiden:

Rihanna: Russian Roulette Remix

Beyonce: Radio

Telepopmusik: Don't Look Back (John Tejada Remix)
FINAL:  What U Just Said

Black Eyed Peas: Party All The Time

The Baseballs - Umbrella

Guru Josh : Infinity 2008

Gnarls Barkley - Smiley Faces

la roux - bulletproof


RoligTreningsSanger

Fergie
 
Everything av  Michael BubleSvenske bloggere har et helt annet bloggmiljø enn oss bloggere her i Norge. De arrangerer bloggpriser, fester og blir faktisk kjendiser hvis de klarer å nå langt. Og Kenza er en av de som har blitt kjendis i Sverige, via bloggen.

Jeg har ikke lest bloggen hennes så fryktelig lenge, men synes hun har en fascinerende blogg, hvor hun har outfit bilder, videoinnlegg og en nydelig hund som man ikke klarer unngå å like.

Besøk bloggen hennes her:

http://kenzas.se/
(bildet tatt sist jeg var der i sommer 2009)

Planlegger å dra to uker til Kreta til sommeren. Gleder meg sykt mye, og håper så mange kan joine nedover. Vi er allerede 6 jenter som skal nedover, og venter på svar fra 3. Klarer nesten ikke å tenke på noe annet enn å slikke sol, ligge langflat på stranden og være omringet av herlige venner! Say no more!Har du planene klare for sommeren alt?Hei og hå!

For en utrolig digg følelse jeg bærer på nå. Hadde en framføring om barn og dere ulike lekemetoder innen for kjønn og alder, i ca 30 min. Er så stolt av meg selv, jeg følte jeg eide alt jeg kunne eie der jeg stod og bablet i vei som om jeg ikke har gjort noe annet i 20 år. Og det beste av alt var at lærern ikke hadde noe å tilføye da jeg var ferdig. Det er mega wow!!!(klapp på skulderen)Jeg hadde en framføring på mandagen som ikke gikk fult så bra, det var rett og slett den dårligste framføringen jeg noen gang har hatt siden ungdomsskolen. Så det var godt å komme seg tilbake og virkelig vise meg selv og andre at dette behersker jeg. Jeg liker egentlig veldig godt å fremføre, det er jo noe av det beste ved å gå på skolen.

Men nå skal jeg sette i gang noe som ikke er så fult så gøy, bok analyse. Har lest en bok om omsorgssvikt, og skal nå skrive 5-7 sider om analyse av denne boken, kjempe flott! Er det noe jeg virkelig hater, så er det det å analysere tørre bøker. Men best å sette i gang, kanksje jeg blir ferdig over helgen.

se you later alligatorFor en herlig dag! Kom en halv time for sent til første timen, pga bussen brukte en halvtime ekstra på vei til Oslo? Hva skjer med det?

Svar; Jo, det var en idiot som byttet fra sommer dekk til vinter dekk midt høyrefelt på MOTORVEIEN!!!

Sånn bortsett fra det, så hadde jeg kun 3 timer på skolen, og dro så rett for å handle bøker. Fristet lite å gå langt i dag, så bruke heller penger på klær..( jeg må her skylde på været, orket ikke å gå så langt i kulden, snødde jo skrått!)Nå venter jeg på mamma, hun må hjelpe meg med noen ord som lyder slik:
verbal uttryksevne( har sikker noe med bruk av verbet) og spatialtrening( noe med bruk av romfølelse?)

Disse ordene står bare i en tekst, og når jeg søkte ordene på nett, kom det opp alt annet enn svar. Håpløst!

Så sånn går nu dagan!!!!


Hvordan har dagen din vært?
Var å besøkte venninna mi Cathrine i helgen, kunne ønske jeg var der fremdeles og ikke her hjemme i et iskaldt hus! Planen var å stå i bakken under besøket, men det måtte jeg avlyse på grunn av alt for mye lekser.

Men fortvil ikke, vi satt ikke i leiligheten til Cath og stura for det. Vi dro på en bursdagsfest, spiste døds digg sjokoladekake, og ble litt kjent med de folkene cathrine vanker med på skolen. Kjempe koselige mennesker.

Ute stedene i Kongsberg, er utrolige. I allefall på Grand Hotell! Det er alltid mange flotte mennesker, og bra musikk på dansegulvet, me like.


Bildet: Cathrine og meg

Gjøremål før natten:

  • Mate og ta inn hestene
  • Pakke baggen for å trene med Marte
  • Skaffe info ang Kretatur til sommeren( når, hvor mange som evt skal bli med?
  • Lekser; Analysere en bok
  • Legge seg; NattaHatt en fin helg?


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits