Hvor tar sokkene mine veien når jeg vasker dem? Det ser ut som det er like greit å kaste dem. Jeg kan putte fire sokker i min vaskemaskin, men når vasken er ferdig så har jeg bare tre. Iiiikkk!

7431
video:film0002

Er de ikke søte ?video:film0001

Jeg snakker litt fucka siden jeg er så sliten etter å ha vært i stallen i hele dag!kreta237278
< Ponyta og jeg på stevne i Sandefjord>

Idag var den første skoledagen etter en lang og fin vinterferie. Vi hadde fått besøk av en tysk dame som skal lære oss sirkustriks i denne uken. I dag lærte vi det grunnleggende, som f.eks å være en god leder og oppskriften på å bli en.

Jeg kunne ha med mine egne hester på dette kurset, men valgte å ikke gjøre det. Pga at jeg ikke har trent dem på en hel uke, guudene vet hva de kunne ha funnet på.

Ønsk meg lykke til med kurset, fordi dette er ikke lett :o !
 Hadde besøk av Hilde(Dama til broren min) i går. Og hun fortalt meg om et student bolig, hvor man kunne bo for ca 5.000 kr i mnd og få barnehageplass for 600 kr i mnd. Og dette studentboligfeltet lå kun ca 5-10 min unna sentrum. Jeg har egentlig ikke hatt noen planer om å flytte til Oslo, siden jeg trodde det ville bli alt for dyrt. Men etter at jeg hørte dette, har jeg blitt så sinnsykt gira og klarer ikke tenke på noe annet enn at dette må jeg prøve ut! Er jo verdt å søke? 

n6112752522698535826       n61127525255904178849
< Hilde >

Hilde og jeg er jo begge alenemødre, så det blir jo ekstra fett hvis vi flytter til Oslo sammen. Hun fortalte også at alenemødre kommer først i rekken, så vi blir jo førsteprioritert! Noe som betyr at det er en stooor sjanse for at jeg kommer til å flytte til Oslo i sommer =D Håper jeg bare kommer inn på skolen jeg har søkt på!

n61127525250007937416

Dan Mikael (min) bak og Henrik Elias(Hilde sin) foran.
Bildet ble tatt på navnefesten deres, som var i august.Vinterferien har vært hektisk, og kan ikke si at jeg har ligget på latsiden i denne uken. Har for det meste fartet rund omkring, møtt familie og venner. Brukt masse penger og søkt på skole i Oslo! Har da søkt førskolelærer..mest pga at mamma vil at jeg skal bli som henne.. Vet ikke hva jeg skal bli, så bare tar det til jeg finner noe annet som frister. Vil liksom ikke henge hjemme et år å daffe!

Skolen ser fin ut da =D

berleweb


Onsdagen var jeg med venninna mi på ultralyd. Hun venter en sønn i 9 mai(11 uker igjen).
Dro senere til Sandvika, og hvor vi shoppet=D

n69234605410804261780

Vakre Sølvi<3

I går var jeg sammen med venninna mi Michaela! Hun er så søøøt og herlig person å være sammen med. Vi dro å leide en film som ikke var såå bra. Snakket ganske så lenge og var ikke hjemme før rundt 4 tiden i natt.

bt

Hun er så hot!


Idag har jeg vært ute sammen meed Tina og Cathrine i Drammen.  Var kjempe koselig å møte dem igjen, ikke bare bare å bo så langt fra gode venner man har kjent så lenge. Fikk forresten kjøpt meg en nice kjole, som jeg for guuuder<3 Gleder meg til jeg får anledningen  til å vise meg frem i den ^^

n72494500126950928940

Herlige mennesker<3

Ååå må ikke glemme Stine =D Hun har jeg ridd med to ganger i uken, og fikk stjålet litt kvalitets tid med henne på tirsdagen hvor vi så på Frustrerte Fruer<3

n7494433407336249110

Herlig sommerbilde av søte stine  !

Har du hatt en fin vinterferie?Her kommer det en liten film og gutten min som er nå 1 år og 7 mnd=)
Er han ikke nydelig? så vet ikke jeg ass ;)Ja, finnes det en diett som gjør en slank på en to tre? En diett som får rumpa og lårene til å forsvinne over natten?
En diett som får musklene til å vokse og fettet forsvinne? Gjør ikke det nei? Var redd for det. Sukk.

God morgen, forresten! Nå sitter jeg foran skjermen igjen og blar og blar opp forskjellige nettsteder som handler om trening og atter trening. Det er ikke lenge til bikinisesongen starter, og rumpa må bort! Har trent i flere uker nå, men rumpa er der fortsatt. Sitter og smiler til meg mens den klamrer seg fast i kroppen min. Og nei, jeg spiser ikke mye usunn mat. Er faktisk veldig sunn av meg, og er aktiv. Men det ser ut som ingenting virker, ellers tar det bare veeeeldig langt tid før jeg får resultater. Ser ut som jeg må ta fram bestemor-bikinitrusa til sommeren for å dekke den stooore rumpa mi.

Kanksje du/dere har tips til en liten stakkar ei?

cabo

Når jeg ser dette bildet, får jeg sommerfugler i magen.. I love you Summer!
Ja, kanskje en smule? Jeg kan jo innrømme at jeg får det meste når jeg er sammen med mamma og pappa, men samtidig så setter jeg pris på det jeg får også! Er ingen drittunge som forlanger  en ny og bedre leke hver dag. Har i dag shoppet litt klær, koseklær og litt hverdags klær. Jeg gjorde ikke akkurat det store innkjøpet, men kjøpte meg noen par singeleter, undertøy, sokker, t-shorter +++ Brukte til sammen under 1500 ktr. Og er kjempe fornøyd, fordi klær er dyrt!

n5127229394703265791
< Meg og Nathalia på TusenFryd på den store Russedagen>

Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye, bare kost meg med litt snop og søte leskedrikker som man får lov til å unne seg i ferier. Begynner å bli lei av vinteren nå, i hvert fall all den snøen som har bøttet ned fra himmelen i det siste. Bare jeg går ut døra og inn i bilen for å kjøre meg en tur, blir jeg kliss våt på beina. Irriterende!Blir så utrolig forbanne på folk som har null respekt for andre. Er det virkelig nødvendig å baksnakke og snakke stygt om alle andre? Om folk man knapt kjenner?

I dag har det vært en ekkel og klundrete dag som står nå i en stod floke. Og alt pga at jenter som ikke eier selvtillit og velger derfor å tråkke alle ned i søla for at de selv skal skinne. Finner meg rett og slett ikke i at folk skal holde på sånt, og spesielt ikke mot snille uskyldige mennesker som ikke tør eller klarer å for svare seg selv.  Men samtidig hjelper det ikke å stå å skrike til dem eller snakke rolig og tydelig som folk flest.

Er det så sabla vanskelig å unne andre noe godt? Må man bestandig være best?

Joda, det beste er jo å holde seg unna dem. Men er ikke lett når man går i klassen med dem og har samme fag som dem. De ser stygt på alle, og snakker gjerne litt ekstra høyt for at alle skal høre hva de snakker om. Aner virkelig ikke hvor mange gutter de har ligget med, men de har tydeligvis ikke forstått intet ved å bruke kondom etter at ei av dem fikk nylig klamidia og rakk å smitte 2-3 stk før hun oppdaget det.

Gleder meg virkelig til jeg drar sørover i morgen kveld, det blir uuuutrolig deilig! Endelig få være sammen med venner og komme bort fra alt dramaet som gjør en til å bli gal
n7242006004287511864

!

n78188985820528664177

Ohh yaeh its fun! Jeg var den heldige som fikk lov til å ri hesten mens de andre hang en og en etter hesten. Noe som betyr at jeg fikk bestemme farten! det var utrolig gøy for både de som hang bak, hesten og meg. Pluss at det var drit nice væææær <3 

n78188985820528324224

Får dere lyst til å prøve? Hva synes dere forresten om nyr headeret mitt?
God morgen alle sammen, sovet godt? Det har i hvert fall jeg gjort! Ble ganske så sent i går var ikke hjemme før 3 - halv 4 tiden. Har derfor ikke så alt for store og krevende planer i dag..skal vel vaske og stelle hjemme før en ny uke starter!

Våknet 11 og har ikke klart å spise frokost før nå. Heldigvis er jeg ikke dårlige, merkelig etter som jeg drakk det ene og det andre i går.

n65106560359828864218

Nesten alle fra skolen var ute, og det var utrolig koselig å feste sammen med dem. Selvom noen av dem forandret seg ganske så brått etter at de fikk litt alkohol i blodet.  Hadde glemt kameraet mitt, så dette er bare noen bilder fra face som Marte har tatt.

n6510656035982993837

Ble kjent med en koselig fyr, Christoffer.  Han var en ordenlig trønder, kan du si;D

Neste helg skal jeg sørover/hjem, gleder meg som en liten drittunge å treffe familien og vennene min igjen<3

Har dere forresten husket at det er Morsdag i dag ? ;DJeg raste av sted til handlesenteret, og ble møtt med to søte menn midten av 20 årene som delte ut røde roser, kjempe koselig. Måtte legge rosen forsiktig i vesken slik at den hadde en mulighet til å overlever under shoppingen. Jeg raste innom Only, Bik Bok, Cubus, Lindex, Vero Moda, Neste Stopp...men fant ingenting, assa ikke noe jeg virkelig hadde lyst på. Så jeg kastet meg rundt å kjøpte noe som kunne fungere og kjøpe en haug med masse smykker og sminke. Merkelig at det ikke er noe som glitrer i butikkene lenger, nå er det baare jordnære fargeklær..kjedelig etter min smak!

Nå sitter jeg på badet og venter på at fargen skal bli ferdig...farger nemlig håret mitt litt mørkere enn det jeg har. Uff tiden flyr, og det er ikke lenge til jeg skal møte Iselin..

Hade bra så lenge, ha en koselig kveld uansett hva dere skal finne på ;D sjalabajsNå har jeg kommet hjem fra skolen. Fikk besøk av noen dyktige mennesker fra Røde kors, og de informerte masse om hva de holder på med og hva de møter osv. Var veldig spennende og jeg er så motivert til å gjøre noe for å hjelpe de som trenger det... men det skal ligge litt på vent.

Fordi nå er jeg egentlig på farten til byen for å handle et outfit til i kveld. Aner ikke hva  jeg er ute etter, men ett eller annet fint. Har lite lyst til å ta på meg noe jeg allerede har her hjemme. Bortkjemt som jeg er.

snapshot2008092632mk

Bildet: Meg og lilleboren min Kevin. Jeg som vanlig får alltid latterkrampe!

Jeg bare elsker ginatricot. De har masse fint i butikkene og på nettbutikkene, og er opprinnelig fra Sverige, btw jeg elsker svensk<3

Iselin og jeg var på utdanningsmesse og fant fort ut at det ble alt for kjedelig å traske rundt fra de forskjellige utdanningsbodene i 4 timer. Derfor tok vi oss heller en tur til byen(Tr.heim) for å ta en mat bit og titte litt i de forskjellige butikkene som møtte oss med åpne armer.

Når vi kom til ginatricot måtte jeg gå inn for å se hva som var det siste nytt. Hadde selvfølgelig ikke så mye penger på meg denne dagen, så fikk ikke gjort en stor handel. Men noe fant jeg for det lille jeg hadde med meg hjemmende fra. Bl.a en lyseblå singelet og to hals smykker

gina      weeee

Hva synes dere om ginatricot?Idag dro valgfaggruppa og jeg til Vassfjellet! Det var drit bra føre, og deilige bakker! Jeg stod mesteparten sammen med Andreas, som stod å ski og jeg på snowboard.

fader rullann 165

I kveld skal jeg vel egentlig bare slappe av og se på Norske Talenter..og senere på kvelden skal jeg rydde og kanskje vaske, får se hvor langt jeg kommer eller orker.
snapshot200902057Pleier som regel å ikke finne noen når det er salg, og speiselt når det er 50-70% avslag! Men i dag, fant jeg en nyyydelig shorte som passet perfekt til meg og den hang på 70% stativet. Før kostet den 299,90(tror jeg) og betalte nå bare 70 kr!

snapshot2009020536

snapshot2009020511Å gud som jeg begynner å savne sommeren. Og det hjelper fint lite når venninna mi legger ut gode gamle sommerbilder på facebook. Jeg blir bare sittende og bla igjennom bildene hun har lagt ut, og får en varm sommer glød tent i meg. Er så lei av å skrubbe, smøre og ikke mins spraye meg brun for å ikke stå i et med den hvite snøen. Vil at sommeren skal komme nååå, slik at jeg kan ta frem sommerkjolene og shortsene som har ligget stille alt for lenge.

dsc0017mj

 ÅÅÅ som jeg savner lukten av det varme og det søte. Ligge på stranden og kjenne
at solens stråler varme kroppen min etter å ha badet i havet. Og ikke minst, spasere i 10 kg
mindre klær enn det jeg gjør nå for å holde varmen.


n74944334014451769579
Nå har jeg lagt planer for helgen allerede, i hvert fall er lørdagen bukket til fest. Fant ut i dag sammen med noen jenter fra klassen at det var på tide å finne fram fin stasen og showe litt sammen. Ser virkelig frem til dette;D

Ellers har jeg vært kjempe flink med trening i det siste. Jogget med en god og lang tur i går på hele 45 min. Og har store planer om å trene 30 min styrke trening på stuegulvet i kveld. Må jo se bra ut når bikini-sesongen nærmer seg.snapshot2009020316
¨
Her har du bilde av meg, varm og svett! Pleier alltid ta en frukt når jeg er ferdig med treningen før jeg hopper rett i dusjen. Har lest et sted at det er viktig å svette ferdig før man dusjer, ellers kan man svette etter at man har dusjet. Så derfor jeg ikke sparer frukten til etter dusjingen;D


Har dere lagt planer for helgen allerede?ÅÅÅÅ jeg blir så frustrert av meg selv. Vet ikke hva som er feilen med meg eller hva jeg mangler, men jeg sliter med å slippe meg løs når jeg er sammen med bekjente. Eller det å ta steget fra bekjent til å bli venner. I klassen min går alle bra sammen til og med meg, men jeg har ingen som jeg kan kalle "min venn". Og det er egentlig ganske trist å tenke på og ekkelt. Hver dag lurer jeg på hvem jeg skal sitte sammen med, eller om i det hele tatt noen kommer til å sitte ved siden av meg. Føler meg på en måte innesperret i en boble som jeg ikke klarer å komme ut av.

n7242006004287511864

Det har ikke alltid vært sånn. I fjor strømmet jeg med venner som dro etter meg i alle kanter, og det kunne være for mye i blant. Men når jeg tenker tilbake så var det kanskje fordi det var russetid og vi alle kapret hverandre for å komme på samme russebil/buss. Men i år når jeg flyttet til Tr.heim for å gå på skole her i et år, har ting forandret seg.


ÅÅ jeg får så lyst til å skrike eller knuse ett eller annet, bare får å få den ekle utrygge følelsen inni meg
som gjør meg så usikker. Jentene i klassen er lett å snakke med, vi snakker stort sett om skole og hva sist nytt mellom div elever. Men det er det. Har prøvd å hinte til at det å gå ut hadde vært koselig, men det blir liksom aldri noe av.

De har allerede blitt en gjeng. Er så utrolig ekkelt å være uten for den gjengen. Jeg klarer å snakke med dem, men samtidig så får jeg et inntrykk av at de egentlig snakker med meg for å være hyggelige. Å dette gjør meg så utrolig usikker på hva jeg skal gjøre videre. Prøver å gjøre meg interesant ved å kjøpe meg nye klær, finne andre temaer å snakke om enn skole, være koselig og hyggelig. Men ser ut som det stopper der.

n7242006004285821470

Får så lyst til å flytte hjem igjen, hvor jeg føler meg trygg og sikker på meg selv.

n7242006004286275737

Savner vennene mine<3

n7242006004286286119

Vet at dette kan virke som en sutre blogg, men følte bare for å skrive å få det ut..kanskje jeg kan få noen tips fra dere der ute?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits