Herlig å våkne opp til pluss grader og sol, får en følelse av at våren er på vei...

 

Om ikke så alt for lenge skal jeg gå en tur med Tilda, deretter ri, trene med Marte og ri igjen. Hvis det ikke blir bikinikropp av dette, kan det være det samme!

 

- See you later alligator
Når så vidt solstrålene skinte igjennom de tynne gardinene, buste ungene inn på rommet. Alle de andre i huset hadde sendt dem videre til neste rom, med ingen hell, ble de sendt til rommet mitt. Vanskelig å overtale guttene til å legge seg ned igjen for å sove når de først har våknet.

 

- Best å stå opp og prøve å legge seg på sofaen imens barne-tv snurrer på tv, tenkte jeg, og her sitter vi og ser på Findus og Pettersen =D

 

 

God morgen! =D
Mimrer tilbake til barndommen da jeg hadde langt hår som nådde meg til  korsryggen.

Har så inderlig lyst til å ha langt hår igjen. Leser stadig vekk nye bloggere som har testet ut en ny måte å våkne opp med langt prinsessehår over natten. Og lett er det, hvis man pakke inn en rekke pengesedler; ca 5-6ooo kr og gir det til en frisør, vil du få igjengjeld ekstra hår i nakken. Smart?


Spare, spare, spare, spare, spare, spare, spare, spare, spare, spare, spare...

 

Endelig ble jeg ferdig. Herreguuuud for et stress. Hater å gjøre siste finishen på oppgavene rett før innleveringsfristen, men slik ble det i dag. Oppgaven er i hvertfall sendt, og godt er det!

Stakkars Eivind måtte vike unna for leksene mine i kveld, onsdagen pleier vi alltid å overnatte hos hverandre, men ikke i kveld. Gleder meg til å treffe han igjen på fredagen.

Nå venter en kald seng på meg, natta!
Har to oppgaver jeg skal levere inn i kveld. Kunne ha startet for lenge siden, men når man ikke har oppgaven lenger, er det litt vanskelig å bare begynne å besvare en oppgave.

Jeg forstår godt nå hvorfor skole og barn ikke hører så godt sammen.

Det har seg nemlig sånn at det var en kveld hvor Dan Mikael og jeg tente i peisen. Og midt i det hele måtte jeg på do, Dan Mikael ville ikke bli med meg, men heller være igjen for å passe på at ikke Tilda(hunden) skulle snuse på bålet og brenne seg( Aldri hendt før, men okei). Jaja, tenke jeg og gikk på do.

Når jeg kom tilbake, fikk jeg se at Dan Mikael hadde kastet inn papir i peisen,og var riktig så stolt av seg selv. Han hadde jo tross alt holdt fyr i peisen. Men når jeg så litt nøyere etter hva slags papir han hadde fyrt med, fikk jeg se at  oppgavearkene mine var blitt til aske.

Husker så lite av hva oppgaven gikk ut på. En ting husker jeg i hvertfall, besvarelsen skulle være på 3-4 data skrevet sider! Iiiiiiiikkkkkkk!!!!!!
Satt meg pent bak skjermen for å gjøre siste finish på leksene, tok knapt to min før øyne klappet seg igjen og vips ble jeg borte i drømmeland i noen timer før jeg brått våknet opp igjen... Umulig å starte på leksene igjen, når det ender med at man faller i koma. Best å la vær.

Natta <3
Hvordan skal jeg klare å finne et feeeet lagnavn til laget?

Prøvde i hele går å finne et lagnavn, både googlet og spurte en rekke folk om tips. Fikk laget en liste hvor jeg skrev mine egne og andres forslag.

Her er listen:

- Magic
- Magic Beans
- Panthers ( Magic Panthers)
- Flyers
- Golden Stars
- Danica
- Carpe diem
- Homti domti
-Tøm og Røm
- Badsmile
- Frustrerte fruer
- Make-up
- En kjapp en
- Too fast
- OljaLyn
- Cache
- The Tiger
- Durasel
Hva likte du best? eller har du noen andre navn som vil passe bedre?
Jeg sitter her med en lykkeligfølelse. Kan nesten ikke fatte hvor gøy det egentlig er å ri. Har mange ganger forbannet meg over å ri hesten min i - 20. Men idag, føltes det godt å ha gjort det. For Mira er sannelig der hvor jeg vil at hun skal være, takket være treningene gjennom vinteren. Gleder meg allerede til neste MG-Trening!Etter vellykket dag med yndlingsponnien min, skal jeg  nå kose meg med twistpose jeg har hatt liggende i skapet siden Jul =D

 

 
Jeg er sliten, slapp og føler meg tom innvendig.

Husker ikke sist jeg hadde såå stooore mandler, må være en evighet siden sist. Har så vondt hver gang jeg svelger, og har ikke spist stor annet en halspastiller siden frokost. Og ikke nok med det, men siden mandlene mine er såpass store som de er, så har stemmen min forandret seg. Helt sant. Høres ut som jeg har stappen en potet i halsen.Tar kvelden tidlig, Natta!

 
Eivind ba meg på kino i går kveld, vi så Hereafter. Jeg hadde store foråpninger etter at jeg hadde sett traileren. Filmen fikk meg til å gråte to ganger, var noen unge flinke skuespillere som virkelig fikk fram følelsene. Men bortsett fra det  ble jeg skuffa over hvordan filmen var satt sammen. Føltes som jeg så på tre forskjellige filmer på en gang, fantes ingen rødtråd å forholde seg til. Rotete oppsetting.

Stakkars Eivind kjedet seg grønn gjennom hele filmen og ville helst dra hjem :)

Terningkast 2!

 
I februar kommer Iselin fra Finnmark til Oslo, gleder meg til å treffe henne. Hun er garantert den mest negative personen jeg kjenner, må også nevnes at hun er positiv og optimistisk til tider. Hun er garantert en av venninne mine som jeg har skapt utrolige mange gode minner med.

Hun er stooor fan av sko, får aldri nok av sko. Tørrrrr ikkkkkeee å gjette hvor mange sko par hun har, tror ikke hun vet det selv. For de som ikke trodde dette, så er i hvert fall planen å shoppe når hun kommer sørover, og du kan banne på at det blir enda fler sko i skosamlingen  =D

Meg og Iselin i Tr.heim
Er det en ting jeg misunner gutta, er det guttebladet FHM. Hver mnd kommer bladet som er propp fulle av gode sexhistorier, og hvis du ikke har hatt sjansen å lese bladet før, vil jeg anbefale deg på det sterkeste å slenge typen ut til butikken for å handle inn mnds utgave! Tro meg, du vil le.
Jeg benyttet meg av januarsalget på Nelly.com, her om dagen. Fant meg en kjole og en genser som falt i smak, det var mye annet jeg mer en gjerne skulle ta med hjem, men de hadde ikke str min.

Nå er det bare å vente til godsakene kommer i posten :)Jeg elsker vinteren, men når det blir formye av det gode, f.eks snø, kan det lett helle mot det motsatte.

Jeg hadde sovet over hos Eivind, kan ikke huske sist jeg sov så godt. Energyen boblet i blodet og jeg var klar for å møte dagen. Ga han et par raske kyss før jeg forsvant ut døra. Det hadde snødd i hele natt, og snøen fløyt over hele gårdsplassen. Det lå allerede i kortene at jeg ville få problemer med å komme meg bort herifra. Optimistisk satt jeg meg inn i bilen og tråkken på gassen for å komme over brøytekanten som brøytebilen hadde fint presset inn mot utkjørselen. Bilen gikk saktere og saktere, fikk ikke bakke kontakt, og vips satt jeg fast, kunne verken rygge eller komme meg fremover.

Stakkars Eivind som hater å stå opp tidlig, kom tuslene ned for å hjelpe meg. Handy som han er, klarte han å løse problemet.

Har ikke ord for hvor glad jeg ble, og selvfølgelig litt flau. Kan lett tenke meg han bannet inni seg mens han holdte på. Jeg er en kløøøne når det kommer til å kjøre på vinterføre. Men nå skal det også si at jeg ikke kjørte med min egen bilen, men derimot mammas. Og den er ekspert på å grave seg ned enn å komme seg fremover.

 

Dagens helt:

Eivind <3
Har i den siste uken følt meg slapp og tung i kroppen, får aldri nok søvn, og får ingen ting gjort. I dag sov jeg i over 6 timer på dagen, går fortsatt rundt som en Zombie og har ikke ork til å sette på vaskemaskinen, ennå det bare er å legge i vaskepulver og trykke på start-knappen.

 
Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er å være utplassert, skal være det i 2 mnd fremover, og hvis jeg har ork om morgenen rekker jeg en treningsøkt før jeg drar på jobb. Og ri etter det.

 
Dommen er felt, i 2011 skal jeg gjennomføre disse målene.

1. 2011 skal bli et treneår. Jeg skal bli flinkere med å komme meg ut på joggeturer, jeg trenger absolutt kondis hvis jeg skal klare å gjennomføre konkurransene i sommer. Og forbedre resultatene mine på treningssenteret. Det første jeg skal skaffe meg nå er en pulsklokke.


2. Være en bedre kjæreste. Jeg har lett for å bare skyte i vei i min egen bane, og glemmer å ta meg av Eivind, det er alltids han som tar seg av meg. Han har blant annet i 2010 vært med meg på stevner, stilt opp som banemannskap for meg og vennene mine, lagt middag til meg opptil flere ganger, gir meg komplimenter osv. I 2011 er det han som skal få tilbake for strevet. Jeg skal blant annet bli flinkere til å legge tid til kjærestetid, lage mat til han(har laget to måltider til han i løpet av et år, sier seg selv hvor flink jeg er på kjøkkenet) og reise til utlandet med han til sommeren.


(
Eivind og meg )

3. Bli flink husmor. Jeg må ta i bruk tærne i tillegg til fingrene for å finne ut hvor utalling mange ganger jeg har nærmest revet av meg håret fordi jeghater å gjøre husarbeid. Søppelposen er som blant annet overfylt før den blir kastet ut av huset, skittentøyskurven overfylt av klær og sminken strødd rundt om vasken. You see? I 2011 skal jeg bedre meg på dette, og prøve å ta husarbeidet i tide, før jeg ender opp med å forbanne meg over hvor lat jeg er til tider.

( meg og hunden til Stine, Minni)


 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits