Men hvordan i all verden skal jeg få satt den opp på best mulig måte?

Har prøvd opp til ti ganger, på ti forskjellige måter, men hederen kommer dobbelt uansett, hva gjør jeg..???

Resultatene vises nå etter en mnd med trening, supert! Det gjør så godt å se resultater, man får så lyst til å fortsette og gleden av å trene blir bare større og større.

På skolen har jeg blitt enda mer nerdete, og synes det er gøy med lekser(selv om vi har fryktelig mye fortiden), spesielt fremlegg/framføringer. 

Var en kveld jeg måtte stryke alle planene mine for å holde skolebøkene med selskap, første gang på lenge det har hendt!

Skal ha en framføring i morgen, en på mandagen( 1 . feb) og torsdagen ( 4. feb).

Må jobbe beinhardt de to siste dagene, så kanskje jeg får en leksefri helg!

Nå er tiden inne for skjønnhetssøvnen min, Natta! 
Jeg ELSKER Zara, vet ikke om en annen butikk som har så mange stiler i en butikk! Og de har ikke bare klær, men også vesker, sko, jakker, hatter/luer, klokker, solbriller...

Før jul fant jeg meg to bukser og en sebra-stripete-genser, som jeg stadig vekk bruker!De har stiler fra baggy/rocka til klassisk stil, umulig å ikke finne noe i butikken. Jeg pleier som oftest gå bananas i prøve rommet, og ellemeller klær som får bli med hjem ( har jo som oftest ikke råd til å få med alt hjem)

Liker du Zara? eller har du en annen favoritt butikk?Oslo var stedet i helgen,og skal si deg vi surret en god del først før vi fant oss et sted å være.
Stina klarte seff å miste kortet sitt i minibaken(trodde henne), så hun ringte og sperret kortet, og senere så fant hun kortet i lommen, som da var ubrukelig etter som det var sperret ! Og hun klarte å miste mobilen på dansegulvet, som jeg og to random gutter(guttene til Stina) måtte hente !!! Hva er det ikke jeg må gjennom ved å være venn med henne!På togen inn mot Oslo, tok Stina mange bilder av seg selv, her har vi et av dem !Og her at vi et annet etMarte og meg Og så ut på byen! Hvor vi traff Anders(stinas venn) og hans kamerater.Kompisene til Anders som jeg ikke husker hva heter nå..Gal svenske

HERLIG KVELD! =D =D =D

Stina har kommet hjem bare for denne helgen før hun reiser videre til India, og blir borte til juni! Så nå er vi på farten inn til Oslo, for å ha en real party party før vi skal feste med henne igjen til sommeren.

Ha en fin kveld!Jeg elsket dem som liten, synes det er utrolig idiotisk at det ikke lenger går på tv. Fordi det er jo dette som er barnetv, ikke alt det virvallet som liksom skal være barnetv. Hvor barn leker voksne og voksne leker barn..idioter!

Lenge leve Bert og Erling <3

( Tatt i Harstad)

Skal ikke gå lenger enn til første mnd(jan) og jeg har klart å lure i meg flere kg godis, hvor ble det av det sunne?

Jeg er så flink til å narre og ikke minst lure meg selv på dypt vann. Nesten hver helg har jeg helt i meg godis både i flytende og fast form. Fy fy fy Kine!!!!!!


Straff!!!

Sannelig skal alt søtsakene bort og flesket skal strammes opp, så for å få en fortgang i dette. Har jeg nå meldt meg på dobbeltimer i denne uken. Og alt av usunne vaner, skal slaktes og ikke berøres av meg, uansett grunn( lov å kose seg litt i helgene, men kun i små doser). Jeg klarer aldri å holde meg heeeelt unna!

TreningsMusikk:


Pysj - H&M
Jakke - Cubus
To ulike sokker- ukjent

Modell: Dan MikaelBorte bra med hjemme best!

Deilig å være tilbake til gode gamle sengen min, og ikke minst se Dan Mikael igjen. I helgen har jeg delt seng med Alex ( innpå sliten som f..) som har skravlet meg i søvne hver natt! Nå høres det sikkert kjempe ille ut, men det var egentlig bare kjempe koselig, selv om han er veldig lillebror type. Klager konstant, vet alt best, og vil alltid ha det siste ordet.

Laster bildene fra helgen, må si jeg er den mest ufotogene av dem alle, blir døds flau av meg selv, og er glad jeg har makten over bildene og kan slette dem ved bare et taste trykk!
 


Sånn går nu dagan

I de siste dagene har jeg fått veldig søte meldinger fra en bekjent, kjempe koselig. Håper det bare holder seg sånn...
Selv om jeg vet det aldri kommer til å skje noen verdens ting mellom oss =D Kos så lenge varer

Guuud jeg ELSKER alle menneskene her i HARSTAD! Kunne ønske jeg kunne bo samme med alle studentene og bare leve på venne-rus. Har blitt kjent med mange her allerede, og vi skravler og ler så magemusklene skriker av smerte... Og så må jeg forlate denne tilværelsen i morgen..(snufs)

Må garantert komme tilbake!Nå på fredagen drar en kompis og jeg til Harstad, før å besøke en venninne som har bursdag denne helgen. PartyPartyParty! Men over til noe mer langt "viktigere". Imorgen skal jeg fortelle et eventyr for klassen. Og for å snakke minst mulig har jeg valgt et kort eventyr, Tommeliten. Men fyy så vanskelig å huske, er så mange eventyr-kunst-språk at jeg blir gal, hvordan skal jeg huske alt?

Stakkars Dan Mikael har hørt det samme eventyret stort sett hver natt, tror han er rimlig lei Tommeliten ;) Og det søteste er når Dan Mikael leser i bøkene så sier han
- Det var en gang.. (Det er gutten til mor det)


Meg og det flotte maleriet!!!!!


 
Sahar som alltid gjør alt pent!!!!


Er full gang som student og treningsnarkoman, deilig at en ny uke har startet. I allefall nå som jeg lever godt med meg selv og føler at jeg lever det perfekte livet. Leksene blir gjort på bussturen til og fra skolen, når jeg er hjemme trener jeg eller  susler med et aller annet. Føler jeg endelig har funnet en rytme som fungerer og kan leve med(Tok meg et halvt år å finne den!).

Må bare fortelle noe syyykt flaut som hendte på skolen i dag!
Det var siste time, og Kine som satt ved siden av meg la ut hvor godt hun likte et dåpelig dikt(fra min side!). Utrolig gøy å høre på, noe som resulterte i at jeg fikk latter-krampe og jeg prøvde alt for å holde igjen, men klarte det ikke. Folk rundt meg begynte å merke dette og begynte å glane som bare f... og funderte på hva i alle dager jeg lo av.. Tro det eller ei men jeg måtte til slutt løpe ut av timen, og seff klarte jeg å hekte fast jakken i døra på vei ut, måtte rygge og løsne jakken fra håndtaket, og ja alle i klassen fikk med seg dette! Utrolig PINLIG!

Nei nå er det dusjen og såååå SENGEN <3


Alle søndager er like tomme, og det kreves litt ekstra å fylle den ut. Merkelig, men sant.
Har trent hver dag i denne uken, og det merkes godt når helgen kom. Skulle egentlig ha slengt rundt med flaska i går med Marte, men nei, orket ikke. I dag måtte jeg nærmest krabbe meg ut av senga..ja det er så ille, jeg er støl i alle muskler...

Godt at det er snart kveld, og kan krabbe meg tilbake til sengs og sove zzzZZZZzzZZZZZzzzzz.....


Snart er denne alt for travle uken over, blir digg å bare roe seg helt ned og finne tilbake pusterytmen og gjøre alt i sitt eget tempo. Alt for mye stress om dagen på skolen. Virker som alle lærerne presser ekstra på med lekser og pluss forventer at vi kan det meste vi skal lære i timene( eller med andre ord, lese stoffet på forhånd før timene)! Funker dårlig når alle lærerne trekker deg ifra alle kanter og ønsker at du skal gjøre det best i deres egne fag, sorry, men så skolelys er jeg ikke at jeg kan mette dere alle...Glad det er snart helg!Idag prøvde jeg YOGA for første gang sammen med Marte. Greit å ha fått unna gjort det, så slipper jeg senere å undre om hvordan det er. Ikke noe for meg, trenger det sikker, men alt for kjedelig og langsomt. Jeg trenger å få opp pulsen og kjenne at svetten renner. Så tror det var første og siste gang !

TreningsMusikk:


Nå har jeg søren meg trent hver dag, 5 ganger i uken! Stolt stolt stolt! Skal prøve spinning i morgen..

Preikas!Nå har det nye herlige året begynt, og jeg som alle andre har satt nye mål.

Jeg skal blant annet bli sprekere enn 2009. Noe som er litt vanskelig, etter som jeg synes selv jeg var ganske sprek. Jeg hadde jo ridetimer 3-4 ganger i uken, og løp i mellom to forskjellige staller osv.

Men putt sann, nå som jeg har vært så dumt å satt dette som et mål, må jeg seff prøve å klare det.Idag meldte Marte og jeg oss inn på et nytt treningssenter, hvor vi like så godt kastet oss på 1 og halv time med steps. Utrolig artig og ikke minst drit morsomt.

For å være helt ærlig, gikk det utrolig bra på treningen sånn tanke på at jeg bare har spradet rundt å jogget litt rundt om åsene her hjemme og trent litt på ponnisene. Jeg var ikke spesielt sliten eller hesblesende etter timen. Var nesten sånn at jeg ville slenge meg på fler timer eller gå bananasi styrkerommet.

Har en treningsdate med Marte i morgen, hvor det blir enda mer steps. Gleder meg!Jeg har fått en ny header av nellysheader.blogg.no Hva synes du?

Bloggen min er forresten under oppussing, beklager rotet...(haha)
Er så gøy å ha Dan Mikael tilbake i heimen, etter at han har vært hos pappan sin.Jeg gjør ikke noe annet enn å bare henge med lille sjefen...

Hver nyttårsfest jeg har vært med på, har det alltid hendt kleine ting. Som f.eks er det alltid noen som griner, slåss, mister noe, beskylder osv. Og alt dette her hendte i går.

Vi staret hele kvelden kos Marte, hvor vi ble servert pinnekjøtt og div...(utrolig koselig og digg, ble holdt nyttårstale og nye mål ble satt )

Så dro vi til Stefan...
Deretter til Marthias, og så endte vi til slutt hos Emil, hvor Stina og jeg delte seng med Magnus.(jeg var så grådig å tok en hel dyne for meg selv, mens de to andre måtte dele på en..hahah)

Jeg var heldigvis ikke så full som de andre, jeg var full tidlig på kvelden men gjevnet seg ut senere. Så når jeg sperret øyene opp dagen etter, var jeg så klein tanken på hva som hadde hendt, jeg husker alt!  Jeg klarte ikke ligge i sengen å vente på at de andre skulle våkne, så jeg samlet det alt for flokete håret i en strikk, og ruslet hjem med en ddiiiiiger boblejakke mens jeg bablet vilt med Cathrine i tlf(viktig å oppdatere kvelden).

Beste av alt, er at en av venninnene mine som var stupfull husker ikke noe ifra kl 21.00 - 03.00.
Hun fikk nesten klaus da hun hørte alt det hun hadde gjort, stakars jente!

Yes da, glad det er et år til neste gang!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits