Heisann og hoppsann!

Etter snart to måneder som bleieskift-arbeider, var det deilig å tre på seg festantrekket og bryne seg ut på høyhelte sko igjen. Det er svært sjeldent Eivind og jeg er alene uten barna, det føltes derfor ekstra godt å kunne være et kjæreste par på lørdagen - hvor kyssing og tafsing var tillatt =D

Selvom jeg ikke drakk denne kvelden, var det en super koselig fest. Vi var omtrent 20 personen i en liten leilighet, mange av dem som var der hadde jeg truffet tidligere. Det er så ofte jeg tenker at personer som jeg tidligere har møtt ikke kjenner  meg igjen, men som oftest tar jeg feil, de husker som regel. Kanskje ikke navnet, men i hvertfall meg som person. Og det er så koselig når man blir igjen kjent =D

Etter at klokken hadde slått sine tolv slag, dro vi videre ut på byen..hvor vi rakk å være i to timer før vi takket og bukket for oss og dro så hjem. Jeg skulle gjerne ha skrevet at vi kom hjem å avslutten kvelden på en romantisk måte, men da lyver jeg. Eivind som vanlig, drakk alt for mye, og ble svært  godt kjent med doskåla den kvelden.

Men bortsett fra det STOOOOR koste jeg meg, og hadde fabelaktig kveld!

 

PREIKAS!

 

 

 
Min gode venninne Marte har nylig hatt burdag,  hun befant seg i Tyrkia på selveste dagen og har derfor ikke fått feiret den. Men det skal vi få tid til i kveld på Milano, sammen med jentene, gleder meg. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, men regner det blir noe fint og enkelt. Men før det skal jeg legge meg litt på sofaen og ta meg en liten lur, har sovet utrolig dålig natt og merker at denne dagen kan bli utrolig slitsom og lang hvis jeg ikke tar meg en cowboy-strekk.

Preikas fine bloggere
( Dan Mikael smiler godt etter å ha kommet fram til 17-mai-toget)

 


For en vakker dag! Jeg ELSKER 17 mai, finnes ikke en dag som er bedre. Gatene er pyntet og folk har tatt på seg det fineste de eier og jublende barn som flagger vilt med det norske flagget, vakkert!

Hipp Hipp Hurra For Norge!!!!
 

Var på påskefest for noen dager tilbake, typen fikk æren av å kjøre venninne mi og meg til og fra. Vi spurte om han ville joine festen, så kunne han slippe å kjøre fram og tilbake og unngå å betale bomstasjonene..Men nei det ville han slettes ikke..

 

Når vi var framme, hoppet Stine og jeg ut bilen og vinket han forvell. Overraskende kom noen fra festen og stoppet typen og fikk overtalt han til å være med på festen, og slik ble det. Jeg synes festen var morsom, en typisk jente kveld kan man vel si, for Eivind synes det var alt for mye kakling og latterlige drikkeleker..hahah noe jeg kan være enig i, men det var gøy og underholdende.

 

Nå er påsken over, og Barcelonia er like rundt hjørnet =D Happy days <3

Cathrine er en av de gode venninnene mine jeg har fra ungdomsskolen, hun er helt fantastisk. Gleder meg til å sprette opp champisen og le meg gjennom fredagskvelden og skape enda flere gode minner. Ohhh yeah !!!!!!

 
I går var det full gang med Maskeradeball på skolen. Jeg hadde på meg den lille svarte , kjøpt fra favoritt butikken Zara.

Kvelden startet utmerket bra, ble kjent med noen av første-klasse-elevene som sto for alt innen planleggingen av ballet. De hadde laget en deilig gryterett med fruktsalat(favoritten min) til dessert.

Når vi så var oppe på Perlen(topp etasjen på skolen) hvor vi skulle svinge oss løs etter å ha fått litt for mye innabords, ble kvelden tammere og tammere. De hadde ikke et ordentlig annlegg, eller laget en cd som kunne gå og spille kvelden ut, og spotyfi ble satt fram for at folk kunne sette på hva de selv ønsket. Joda, koselig det, hvis det var en hjemmefest vi var på, men på et ball? ...

De fleste dro heller ut på byen senere. Og siden ikke alle kunne samle seg på en taxi, spanderte Eyvind og jeg på oss en taxi for oss selv. Typisk meg hadde glemt legg, og alle vakter i Oslos  gater hadde bestemt seg for å være nazivakter, og slapp meg ikke inn. Eyvind og jeg endte opp på en bar ti slutt,  hvor vi fikk oss enda litt mer drikke før Eivind(typen) kom å hentet oss. 

På fredagen skal det holdes maskeradeball på skolen, har gledet meg lenge til denne festen, i fjord var det mitt trinn som stod for planleggingen og gjennomgangen av skoleballet, men i år er jeg kun en gjest, og det er trinnet under meg som står for selskapet. Luksus.

Uansett hvor tidlig et ball blir reklamert, er jeg alltid sent ute, hva jeg skal ha på meg ? !

Virker som de fleste allerede har funnet det rette antrekket og tilbehøret, og jeg hører ikke noe annet om hvor fine de skal bli.

Jeg vil også være fiiiinnn! Tenker jeg stille for meg selv, men finner ikke noe som frister å ha på når jeg titter gjennom det jeg har av kjoler i klesskapet. Og har bestemt meg for å investere i ei ny kjole. Nå gjelder det bare å finne den rette butikken, som har den rette kjolen, som vil ta pusten fra de fleste(lov å håpe).

Men hva med håret?! Det er alltid et problem, skal jeg ha det løst? Oppsatt? Krøllete? Rette det?...

 

 
For en kveld. Mange jenter og få gutter i et hus, hvor alle var samlet for å feire vakre Stine som fylte 20 år forrige søndag. Og for å gjøre festen enda mer spennende, skulle alle kle seg ut.

 

Den store bursdagsprøve, klarer hun å blåse ut alle lysene på et blås? YesSvampebob var selvfølgelig med på feiringenOg en merkelig arm..

Ble mye dansing  den kvelden!!!Og så må jeg avslutte innslaget med et bilde av meg og drømmegutten <3

 
For en kveld. Nok en gang var jeg med Sebastian, har det alltid fun med han. Kvelden startet i London(homsebar), hvor vi tok vår kveldens første drink, Sebastian ble klådd på og spørsmål om jeg var lesbisk eller bifil kom trillende...haha


Vi fant fort ut at vi heller ville hoppet inn i en taxi for å dra på hjemmefest. Taxisjåføren ga oss rabatter på turen hvis vi kunne betalte med kontanter, noe vi gjorde, og skrudde av "pengetelleren"(hvis jeg kan kalle det det) etter å ha kjørt halve veien. Snakk om service !
Når vi så kom fram, var det full fest og vi kastet oss i armene til gamle kjente så fort vi fikk øye på dem. Var 2 år siden vi hadde sett dem sist, resten av kvelden ble det mildt sagt mye mimring og sladder, alltids gøy.
Senere på kvelden når klokken nærmet seg 12, stakk Sebastian og jeg videre til Oslo sentrum. Vi var på et utested(husker ikke hvilket) og suste litt rundt der med folka, før Sebastian forsvant til London og jeg tok kvelden og fant ut at jeg hadde klart å miste øredobben min, mest sannsynlig har den trillet ut midt i all klemmingen.
Nå har jeg laget meg wok, har nesten spist det hver eneste dag i det siste, er jo så utrolig godt og lett å lage.
GodNatt! 
Grillkveld hos Marte, det var der alt startet. Kun jenter. Endelig var gjengen samlet igjen. Vi spiste og drakk om hverandre, det var alltid en som snakket av oss, det ble mye snakk med andre ord, typisk jenter.

Når vi var så fulle at vi nesten ikke kunne se forskjell på hverandre, tok spontanideene over festen. Vi skulle ut. Tommy var den heldige og kjørte oss til et utested hvor vi traff en gjeng med gutter i alder 25 år. De var utrolig festlige og spanderte endel shooter som fikk virkelig fart på øynene i skallen. Senere ble vi med dem hjem for å bade i boblebadet deres. Very nice.Etter det husker jeg fint lite. Vi alle ble borte i våre egne verdner, noen ble dårlige, noen dro hjem, og noen festet videre... Jeg ble hentet av typen som var lite blid for at jeg hadde badet med gutter jeg ikke kjente. Og syntes jeg kunne ha kuuulet det ned et par hakk. Gutter skal alltid være så overbeskyttende, mens dem selv er løssluppende. Mannfolk!

Når jeg ble sånn passe edru igjen, tvang jeg typen til å kjøre meg hjem. Men endte med at han måtte kjøre meg til 25 åringene, fordi jeg hadde glemt jakka, sokker, sko og veska mi. Er det mulig?! Det skjer hver gang jeg er ute å drikker! Heldig vis så finner jeg som regel tingene mine dagen etter. 25 åringene lo av meg når jeg kom, jeg var vist ikke den eneste av jentene som hadde kommet dagen etter for å hente tingene mine. De var sannelig noen kule folk, jeg fikk meg mange gode latter der jeg stod halv full mens de fortalte om kveldens beste minner. 

Har ikke hatt det så kult på lenge!
         

For en herlig helg. våknet opp på søndagen med Eivinds armer rundt meg. Jeg klarte ikke annet enn å stramme på smilebåndet og snu meg rundt slik at jeg fikk øye på kjekkasen som lå å sov. Han lå der så fredlig og uskyldig, og begynte selv å stramme på smilebåndet " jeg vet at du ser på meg" sa han... jeg ble døds flau, og snudde meg skuffet. Trodde endelig jeg skulle få et fredlig glimt av han uten at han la merke til det, men neida, oppdraget mislykkes.

Dagen i forveien var vi begge ute på byen og feiret et vennepar som hadde bursdag. Jeg kjente ingen av dem og synes det var litt skummelt, men fant fort ut at de var døds koselige og de alle hadde gledet seg til å treffe meg, etter som Eivind tydeligvis har snakket om meg til alle. Flaut.

Vi var på Pigen, hvor det var ganske så fult med mennesker i alle fasonger og størrelser. Heldige meg traff kjente folk der, på dametoalettet, vel å merke. Vi bablet i en evighet og mimret tilbake til gamle dager. Før vi gikk ut å fortsatt der, med nye drinker.  

Noe av det beste jeg vet med å ha type, er å våkne opp sammen og bare ligge å kose. Guuud det er noe jeg har savnet leeenge. Må få kommentere at vi begge kom fort opp av sengen da vi kom på at vi skulle stille klokken en time fram, vips så var vi ikke like fredlig i blikket, men stressa og snublet nesten i hverandre på vei ut døren.

Nok en gang, en herlig helg med Eivind!


God morgen!

I dag er det sannelig valentines day og morsdag på samme dag, supert! Jeg har store planer om å bake en kake til mamma og sette fart på vaskekosten. 

Har fått mange koselige valentines meldinger, elsker det, og været er i tillegg bare supertsuverent!

*******************************************************************************************

I går var jeg forresten ute på byen, Drammen. Møtte gamle gode kjente venner, alltid koselig, og jeg var edru. Men det var gøy for det, så lenge man er omringet av gode venner er det alltid gøy, uansett om man er full eller edru. Og utrolig nok, var jeg kun ute med gutter, null jenter!

Slik var antrekket!


Hatt en fin helg?


Var å besøkte venninna mi Cathrine i helgen, kunne ønske jeg var der fremdeles og ikke her hjemme i et iskaldt hus! Planen var å stå i bakken under besøket, men det måtte jeg avlyse på grunn av alt for mye lekser.

Men fortvil ikke, vi satt ikke i leiligheten til Cath og stura for det. Vi dro på en bursdagsfest, spiste døds digg sjokoladekake, og ble litt kjent med de folkene cathrine vanker med på skolen. Kjempe koselige mennesker.

Ute stedene i Kongsberg, er utrolige. I allefall på Grand Hotell! Det er alltid mange flotte mennesker, og bra musikk på dansegulvet, me like.


Bildet: Cathrine og meg

Gjøremål før natten:

  • Mate og ta inn hestene
  • Pakke baggen for å trene med Marte
  • Skaffe info ang Kretatur til sommeren( når, hvor mange som evt skal bli med?
  • Lekser; Analysere en bok
  • Legge seg; NattaHatt en fin helg?

Oslo var stedet i helgen,og skal si deg vi surret en god del først før vi fant oss et sted å være.
Stina klarte seff å miste kortet sitt i minibaken(trodde henne), så hun ringte og sperret kortet, og senere så fant hun kortet i lommen, som da var ubrukelig etter som det var sperret ! Og hun klarte å miste mobilen på dansegulvet, som jeg og to random gutter(guttene til Stina) måtte hente !!! Hva er det ikke jeg må gjennom ved å være venn med henne!På togen inn mot Oslo, tok Stina mange bilder av seg selv, her har vi et av dem !Og her at vi et annet etMarte og meg Og så ut på byen! Hvor vi traff Anders(stinas venn) og hans kamerater.Kompisene til Anders som jeg ikke husker hva heter nå..Gal svenske

HERLIG KVELD! =D =D =D

Stina har kommet hjem bare for denne helgen før hun reiser videre til India, og blir borte til juni! Så nå er vi på farten inn til Oslo, for å ha en real party party før vi skal feste med henne igjen til sommeren.

Ha en fin kveld!Hver nyttårsfest jeg har vært med på, har det alltid hendt kleine ting. Som f.eks er det alltid noen som griner, slåss, mister noe, beskylder osv. Og alt dette her hendte i går.

Vi staret hele kvelden kos Marte, hvor vi ble servert pinnekjøtt og div...(utrolig koselig og digg, ble holdt nyttårstale og nye mål ble satt )

Så dro vi til Stefan...
Deretter til Marthias, og så endte vi til slutt hos Emil, hvor Stina og jeg delte seng med Magnus.(jeg var så grådig å tok en hel dyne for meg selv, mens de to andre måtte dele på en..hahah)

Jeg var heldigvis ikke så full som de andre, jeg var full tidlig på kvelden men gjevnet seg ut senere. Så når jeg sperret øyene opp dagen etter, var jeg så klein tanken på hva som hadde hendt, jeg husker alt!  Jeg klarte ikke ligge i sengen å vente på at de andre skulle våkne, så jeg samlet det alt for flokete håret i en strikk, og ruslet hjem med en ddiiiiiger boblejakke mens jeg bablet vilt med Cathrine i tlf(viktig å oppdatere kvelden).

Beste av alt, er at en av venninnene mine som var stupfull husker ikke noe ifra kl 21.00 - 03.00.
Hun fikk nesten klaus da hun hørte alt det hun hadde gjort, stakars jente!

Yes da, glad det er et år til neste gang!Gårsdagen var et kupp, var ute med Marte og Stina. Kjempe gøy å farte med dem igjen, selv om vi alltid ender på de merkeligste stedene.

I kveld, skal jeg bare ta det helt med ro og mimre tilbake til gårsdagens flauser!Bildet: Marte og stina
( alle ble tatt bilde av i gruppevis eller alene..Her har vi en del av klassen min)

Var julefest på skolen på fredag.. her kommer det noen bilder!Guttene fra tredjeklassen måtte seff tøffe seg foran kamera..som vanlig!Runa Og meg

-Fant meg kjole(rosa) på BikBok!Kine danser magedans, utrolig kult å se på!Jentene fra klassen =D

Ble en utrolig bra fest, gleder meg allerede til neste fest!
Gårsdagens ord: Arbeidet hardt hele uken, lengtet mot himmelen blå, sannelig går det mot fredag, å da kommer fin kjolen på.....

I går var det duket for bursdagsfest i Drammen, hvor venninna mi Lene ble endelig 20 år. Har ikke møtt hennes på evigheter, så det var utrolig kult å endelig få treffe henne etter mye posting over nett. Og det kuleste med hele kvelden var at jeg møtte mange av mine gamle klasse kamerater som jeg gikk på vgs med. Ble en lang kveld med mye mimring og latter, merker jeg savner dem allerede.

l 046

Nå skal Dan Mikael og jeg legge oss langflate i dobbelsengen, ta frem en god barnefilm og koooose. Elsker å ha late helger, en stund siden sist.

Skal i kveld?

Nå hart jeg så og si festet nesten helg etter helg i en god stund. Da mener jeg ikke at jeg blir sørpings hver helg!

Synes det er drit koselig å dra på fester, og møte folk jeg kanskje gikk på samme barne- , ungdom-  eller videregåendeskole. Og det har jeg gjort nå nesten hver helg, og det er alltid like artig å møte dem igjen og igjen. Og ikke minst bli kjent med andre mennesker, jeg nesten ikke viste fantes her i nærområdet.

1001808

( Bildet er tatt rett uten for Oslo s togstasjonen)

Nå som jeg sitter her og skriver, savner jeg dem alle allerede. Bare det å være i en forsamling, men venner og beskjente.

Men nå skal jeg gå å legge meg, fordi jeg har små feber og begynner å se dobbelt!

God natt <3

Var ute i går og sjekket bylivet i Oslo. Det var helt utrolig kult, kommer sent til å glemme denne kvelden. Dro innover sammen med venninna mi Michaela. Vi ble kjent med mange koselige mennesker, alle var så varme og så glade. Jeg fikk vekslet nr mitt med en der, han var utrolig søt og hadde sjarmen på topp =D Han spurte om han kunne kysse meg(romantisk*bunkBlunk*.. Det synes jeg er så utrolig søtt gjort=D


Men..liksom så kommer dagen der på..og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med han. Han er jo så søt og kjekk...men skal jeg gidde å pushe på å møte han? *skeptisk* 

Er jeg på villspor?

48569255677834074944334020628812937539n

Trodde denne kvelden skulle tilbringes med mine kjedelige foreldre, men venninna mi Cathrine reddet meg rett før jeg skulle pine meg selv ved å få fyr på ovnen(noe jeg ikke er spesielt flink til). Så tusen hjertelig takk, Cathrine. Du er en reddende engel <3

Jeg har da tilbringt min Sankthansaften med Tina, Ingrid, TL og Cathrine. Veldig koselig, vi spiste masse digg og skravlet om alt mellom himmel og jord =D Det ble en festelig jentekveld som jeg sent kommer til å glemme!

bilde 188
popage0
(Bildet: Meg, Stine og Marte).

Så dro jentene og jeg til Sandefjord i helgen, men måtte snu da vi kom fram og fant ut at vi ikke hadde fult lag. Noe som betydde at vi ikke fikk lov til å starte. Utrolig kjipt, men sånn kan det gå. Vi valgt da derfor å dra hjem igjen og ha grillfest hos Stine. 

Ble en ganske så vellykka!

Vi alle dro ut etter grillingen, og la ikke oss før kl var rundt kl  05.00 - 06.00 =D

Weeeee !


bilde 75

Nå sitter jeg å venter på en klar melding fra Stina og Marte. De skal nemlig sende meg melding når de er her...
Planen i kveld så langt, er å være den edrue av dem alle =Dimg0115

Nå er skoleåret over for min del. Og dette måtte feires!

img02410

img01959

img02600

img0387Var ute å festet sammen med vennene mine fra skolen. Iselin hadde bursdag, så vi hadde en stor grunn til å feste denne kvelden. Det var kjempe koselig, og jeg tror jeg fikk danset av meg par kg ned i vekt. Danset stort sett hele kvelden, det er jo så gøy ;D

n78188985822913105974285

På bildet har dere meg og Sebastian ;D På rommet til Iselin hvor vi forser, før vi skal ut.

Så vil jeg til slutt gratulere Maria og Kine med dagen =)

aaaaa    aaa
                                    Maria                                                                                                 Kine


 video:film0007

Jeg rakk å filme litt før jeg dro ut i går kveld, men noe av det jeg filmet ble ganske så dårlig.
Derfor ser dere kun ytterantrekket ;DHei alle søtinger ;Dpirbadetmain

Igår dro jeg til Pirbadet sammen med Iselin, Markus og Maria. Det var kjempe deilig å bade på et så stort og flott sted. Lenge siden jeg har vært å badet inne, så da var det seff ekstra deilig å endelig være der, etter som vi har snakket så mange ganger om å dra dit. 

Under badingen snakket Maria og jeg om syden tur til sommeren.
Jeg fikk sommerfugler i magen bare av tanken på å dra, og klarte nesten ikke piren
å tenke på noe annet. Håper det virkelig blir noe av. Sol, sommer, varme, heite gutter,
brune kropper, deilig mat og drikke <3

Namm....

 
Iselin hadde bursdag i går, og dette måtte vi feires! Det var gratis inngang hos GB(utested i orkanger).
Jeg drakk ikke, fordi jeg kjørte. Gjorde egentlig ikke noe, kan jo ha det morsomt uten å drikke, sparer jo ganske mye penger på det etter som en drink koster imellom 80-100 kr.

Jeg danset meste parten av hele kvelden, gøy å møte folka fra skolen. De er alltid så koselige og ikke minst morsome å være sammen med. Hell yeah!

snapshot200903289

God morgen alle sammen, sovet godt? Det har i hvert fall jeg gjort! Ble ganske så sent i går var ikke hjemme før 3 - halv 4 tiden. Har derfor ikke så alt for store og krevende planer i dag..skal vel vaske og stelle hjemme før en ny uke starter!

Våknet 11 og har ikke klart å spise frokost før nå. Heldigvis er jeg ikke dårlige, merkelig etter som jeg drakk det ene og det andre i går.

n65106560359828864218

Nesten alle fra skolen var ute, og det var utrolig koselig å feste sammen med dem. Selvom noen av dem forandret seg ganske så brått etter at de fikk litt alkohol i blodet.  Hadde glemt kameraet mitt, så dette er bare noen bilder fra face som Marte har tatt.

n6510656035982993837

Ble kjent med en koselig fyr, Christoffer.  Han var en ordenlig trønder, kan du si;D

Neste helg skal jeg sørover/hjem, gleder meg som en liten drittunge å treffe familien og vennene min igjen<3

Har dere forresten husket at det er Morsdag i dag ? ;DJeg raste av sted til handlesenteret, og ble møtt med to søte menn midten av 20 årene som delte ut røde roser, kjempe koselig. Måtte legge rosen forsiktig i vesken slik at den hadde en mulighet til å overlever under shoppingen. Jeg raste innom Only, Bik Bok, Cubus, Lindex, Vero Moda, Neste Stopp...men fant ingenting, assa ikke noe jeg virkelig hadde lyst på. Så jeg kastet meg rundt å kjøpte noe som kunne fungere og kjøpe en haug med masse smykker og sminke. Merkelig at det ikke er noe som glitrer i butikkene lenger, nå er det baare jordnære fargeklær..kjedelig etter min smak!

Nå sitter jeg på badet og venter på at fargen skal bli ferdig...farger nemlig håret mitt litt mørkere enn det jeg har. Uff tiden flyr, og det er ikke lenge til jeg skal møte Iselin..

Hade bra så lenge, ha en koselig kveld uansett hva dere skal finne på ;D sjalabajs
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits