jeg er så lykkelig her jeg sittet med veslegutten på fanget. Han er så utrolig nydelig, smelter mammas hjertet <3Været var både grått og surt i går, men ut skulle vi. Dan Mikael sa han aldri hadde smakt pinnebrød med syltetøy før. Vi pakket med oss derfor litt deig og syltetøy, papir og fyrstikker i sekken.

Det var ganske vått i skogen, og vi hadde ikke tatt med oss ved, vi lette som to galingene etter noe tørt å sette fyr på. Det var ikke lett. Men under noen store grantrær fant vi heldigvis noe, og heldig vis nok til å laget et bål for å kunne steke noen pinnebrød.
 

I helgen skal vi feire Oldemoren til Linnea, hun blir hele 75 år. Hun har invitert en hel flokk av gamle og unge mennesker, så dette kan bli spennende.
Vi var på jakt etter den perfekte gaven i dag, og midt i alt letingen fant vi den perfekte kjolen til Linnea. Nå håper jeg bare jeg klarer å finne ut hva jeg skal ha på med!!!?

Nå har skatten min ferie i to uker sammen med pappan sin. Savner han fryktelig mye allerede. Han lager så mye liv, løper rundt i stuen så gardinene flagrer og Tilda(hunden) jagende etter. Et vakker syn <3 Han er så full av energi og latter <3

Nå er det litt stille her hjemme uten han. Gleder meg til å våkne til en kald kropps om kryper innunder dynen<3 Lykke<3 !Sønnen min er stor fan dyr, og da gjerne dyr som lever fritt rundt om i landet. Her om dagen fant han en DIGER padde som han bar rundt på...!
Jeg synes de er døds-ekle, fikk heldig vis tvunget meg selv til å ta bilder av dem begge - Dan Mikael og Padden.

 Tenk at nå blir lille gutten min snart 5 år, tiden går så alt for fort!

Ettersom han ikke har feiret bursdagen sin med vennene sine ifra barnehagen tidligere, slår vi til å gjør dette i år.
Vi har i alt bedt 24 barn, så dette her kan bli spennende!

Jeg har ikke plass til 24 barn i huset, og har derfor valgt å ha det i skogen,
hvor vi skal lete etter den forsvunnende skatten og fiske opp poser med noe godt i !

Her har dere sjarmtrollet med kompisen sin Albert! :)
For en vakker dag å våkne opp til!

Eivind begynte på jobb litt senere i dag for at vi skulle ordne pass til Linnea Emilie. Vi har nemlig bestilt oss en ferietur til Hellas største øy, Kreta :)

Nå bærer dagen videre med planlegging av dåp, og deretter hagearbeid. Hagen har stått urørt i flere år, så dette kan ta sin tid...

 

Smask!
Hadde en fantastisk 17 mai med familien <3
Tre mnd har gått, og så stor har hun blitt ! 

Linnea Emilie er virkelig en gavemagnet, hun har nå fått gaver fra både kjente og ukjente helt siden hun kom til verden

Og i går var det intet et unntak.

I går fikk vi en gave fra Bestemoren til Marte, hun hadde trikket sokker og Selbuvotter.

Jeg elsker strikket plagg og tilbehør til barn, og falt derfor pladask for gaven !

 <3<3<3
Leverte fra meg verdens søteste krokodille i barnehagen i dag!Han var helt i hundre når han skulle kle på seg drakten, og svært fornøyd med hodeplagget !

Hodetplagget er hjemmelagdet, noe som ikke er så vanskelig å se, og Dan Mikael var selvfølgelig med i prossesen.
Det blir dårlig med blogging når man har fått ei lita ei i huset! Livet får plustelig en helt annen mening, alt det man synes var viktigere før, blir mindre viktig. F.eks bruker jeg ikke like mye tid i treningsstudio som tidligere og hvis jeg skal jobbe med hestene, bruker jeg tiden effektivt, sløsing med tid er uaktuelt !

Selvom det er nesten er 2 uker siden jeg har blogget, virker det som om det var i går jeg lagde forrige innlegg. Tiden går så fort når man får daglig besøk av venner og familie, og stua bærer preg av dette, som nesten er proppfull av blomsterbuketter :) <3

Livet mitt er perfekt akkurat nå, jeg lever i nuet og det å være tobarns mor er slettes ikke ille, tvert i mot...


 

 


 

Nå har endelig Linnea Emilie kommet <3

Hun er helt fantastisk, vakreste jentebabyen jeg noen gang har sett,

og beste av alt She is mine <3
Nå har vi hatt en perfekt kosekveld, bare Dan Mikael og meg.
Vi hoppet rett inn i bakeforklene når vi kom hjem fra barnehagen og bakte frem noen deilige fylte horn ( ost + skinke og noen med bringebær) og lagde varm sjokolade som vi nå har slurpet i oss, hver eneste dråpe.

Planen videre nå er å legge seg i en ny oppredd seng hvor vi skal kose oss med eventyrfortelling :)

God natt!


Dan Mikael skulle egentlig være hos faren sin i to uker, men etter å ha gått en en uke ville han hjem til mamman sin igjen. Og nå er han her med meg. Endelig ble det mer liv i huset, og lekene som har stått urørt i det siste har nå fått liv  og ruller utover stuegulvet. He made my day! =DDan Mikael og jeg har lekt masse ute og laget en god deilig middag, bestående av fisk med masse wok`a grønnsaker, digg.


Jeg har btw fått helt dilla på denne sangen:


I morgen kommer gullgutten min hjem igjen, etter å ha hatt en lang helg hos pappa.

 
Når så vidt solstrålene skinte igjennom de tynne gardinene, buste ungene inn på rommet. Alle de andre i huset hadde sendt dem videre til neste rom, med ingen hell, ble de sendt til rommet mitt. Vanskelig å overtale guttene til å legge seg ned igjen for å sove når de først har våknet.

 

- Best å stå opp og prøve å legge seg på sofaen imens barne-tv snurrer på tv, tenkte jeg, og her sitter vi og ser på Findus og Pettersen =D

 

 

God morgen! =D
Leke med meg og cam`en..hva gjør jeg?


1. Later som jeg blir kjempe lei meg

2. snufse og tørke bort tårene


3. Alle gode ting er tre, han trøster meg og frekk som jeg er får jeg tatt noen bilder.

 
Husker når jeg stod der og holdte rundt den store  og runde magen min, og kjente sprak fra det lille nurket som lå der inne. Etter en stund kom  han ut en vakker dag og fikk navnet Dan Mikael. Nå er nurket blitt en stor og frisk gutt som er stolt av sine tre år her på jorden og har klart å stjele hjertet mitt fullestendig! Hver dag er en ren glede og nå har vi endelig juleferie begge to.

Idag tok jeg med meg Lillemann på skole, hvor det ble holdt konsert og felles måltid( servert risengrøt med rød saft). Når vi kom hjem var vi måde mette og trette, og sovnet på sofaen begge to i hver vår ende.

Etter en times tid, ble jeg vekt av en tissatrengt gutt som nærmest dro meg i håret for å være sikkert på at jeg våknet rask nok slik at jeg kunne hjelpe han på do.

Og så var det tid for cam-shoot... Hvor vi øvde på fremtidig skuespillerkarrieren hans.

Herlig kid <3
I dag er det planleggingsdag i barnehagen, noe som resulterer til at barnehagen er steng og jeg må underholde Dan Mikael. Og hvordan gjør man det med et barn som synes at mamman sin begynner å bli ukul å henge sammen med?

Jo, man lager boller. Vi var ivrige på bollesmakingen begge to og klarte å spiser oss mette på deig, før bollene hadde begynt å eksistere. Vi lot dem heve i 30 min, hvor vi i mellomtiden så på barnefilmen på pcen. Deretter tuslet vi inn på kjøkkenet igjen, for å fortsette bolle-prosjektet. Fikk rullet 12 boller sammen og sendt dem inn i ovnen, så skulle toldmodighets-prøven testes. Vi ventet, ventet og ventet.

Jeg sjekket stadig bollene, og hadde stooooor tro på at bollene skulle bli straks ferdige, og beroet meg selv og Dan Mikael og at det ikke var lenge igjen. Etter at jeg sjekket bollene for den 20 gang, hadde de fått en ør liten gulfarge på toppet, og da jeg sjekket dem for 30 gang hadde de fått en gyllende brunfarge, og 50 gang var jeg sliten av å åpne ovndøren som jeg hadde klart å brenne meg på, opp til flere ganger. Bollene var ferdig stekte, og var klare for å spises.

 

Naaaaaammm....


De var kjempe gode, takk gode gud for det!
Da var fotoshooten vel overstått og jeg sitter igjen med blandet følelser. 

Bildene ble jo fine, og fotografen var svært hjelpsom med poseringene og alt det der.... Men det som irritererer meg grenseløst var sminken, hatet den alt når make-up artisten (så fint som hun kaller seg) la den på.  Spurte henne opp til flere ganger om ikke hun skulle legge sminken svakere på, men nei det ville hun ikke. Fordi mine øyne ville da forsvinne i fotoshooten hvis jeg ikke hadde den graden av styrke.Ender jo med at jeg ser ut som en av programlederne i " Uhuuu" (spøkelse orakel) på barnetv. Mens Dan Mikael som kun fikk litt solpudder, ser helt glimrende ut som alltid, og øyene hans synes.

Nå hørtes jeg kanskje vel negativ ut, men det var jo en fin dag tross at jeg ble sminket som et spøkelse. Det ble bare ikke så mange bilder med hjem.
Sitter her og er mør i hele kroppen, etter helgens kamp. Høyrefot så ut som en oppblåst ballong i dag tidlig, eller ikke fult så ille, den er i hvert fall hoven og ingen sko passer, med mindre jeg klemmer dem på. Jeg var så heldig å ble tråkket på av ponnien min i går, og hadde ikke tid til å ta hånd om problemt og fortsatte å konkurrere. Noe som medførte at foten ble et hakk verre for hver påhopp jeg skulle ta. Men uansett jeg lever...!I går storkoste jeg meg med prinsen, Dan Mikael. Han har blitt så flink med ord, og forteller meg gjerne alt som har hendt siden sist vi så hverandre. Han har blitt så flink til å snakke.Og siden Dan Mikael har blitt en racer på ord, lærer han seg stadige nye nå som han har begynt i en storavdeling i barnehagen, hvor kun de store barna er. Han kommer hjem å synger og ramser opp regler, ene etter den andre. Og når jeg blander meg inn og sier dem sammen med dem, forteller han bestemt  " Hysj mamma, BARE JEG!!!!! "

Hvis det ikke går i barnehagesnakk, snakker han om alt som har motor..traktor, biler, lastebiler, motorsykkel, brannbil osv.

Når skal han begynne å snakke om hest(er)?

I morgen drar jeg bort for å trene i noen dager, koser meg ekstra godt med gutten min i kveld.

Når vi var på Kreta, kom nabomannen med en liten fugl i hånden som han gjerne ville vise oss.  Han hadde funnet den i veikanten, og fuglen hadde trolig falt ut av redet sitt og var skadet.

 Dan Mikael var raks med å ta fatt på fuglungen. 
- Se mamma, pipp-pipp!


Dan Mikael gikk stolt rundt og viste alle pippippen, som han hadde erklært hans

Stakkars Sebastian(med ballen), han så ikke morsomheten i å kose med en fugl, og ville heller spille fotball. 

Så koselig kveld har jeg ikke hatt på lenge sammen med familien...

Piknik-kurven var pakket med masse god mat og drikke, og det skulle mye til for å ødlegge denne kvelden. Tilda(hunden) fikk også være med, og ble sluppet løs, og hun holdt seg i nærheten av oss hele tiden. *Dan Mikael og mamma bader før vi skal spise*

Dette har blitt en tradisjon som vi alltid gjør når vi drar mange sørover til kretahytta. Det er utrolig koselig å få tatt seg et kveldsbad, spise mat ute på stranden og få med seg solnedgangen. *Pappa tar seg et kveldsbad før solen går ned*

Dan Mikael stor koste seg veldig mye, og løp omtrent hele tiden rundt på stranden med rumpa bar.Nydelige smykket mitt jeg har blitt helt forelsket i


Gresk salat, kylling og litt eggerøre.Tilda og megDan Mikael <3


Jeg som vasser rett før solen tar kvelden

Siste dagen min blir på torsdagen, gruuugleder meg. Blir fint å se kjæresten, venner og dyrene igjen, men trist å dra fra det vakre landet, solrike dagene, duftene fra de grekse blomstene, varmen, maten +++

Det beste av alt, er jo at jeg kommer til å komme hit flere ganger, og det er litt godt å tenke på hver gang jeg pakker baggen motvillig for å vende nesen hjemover.

Hola


Nå sitter jeg mett og slapp, har spist alt for mye av nei-mat. Er her på familietreff/bursdagsfest. Drar hjem i morgen, blir digg å treffe Tilda(nye hunden min) igjen.

;)


I går ble gutten min 3 år, i dag skal det feires med familien!

Om ikke så alt for lenge stikker jeg til hytta til tanta mi. Blir kun jenter som dra + lillemann.  Været er strålende, så dette låter til en bra tur!

Skal i helgen?
Ikke bare er jeg mor til en vindundelig gutt, men også tante til en vindunderlig gutt! De to leker utrolig mye sammen, både i barnehgaen og privat. De er bestevenner og jeg elsker å se dem leke og susle med hverandre.

Jeg er stolt av å være tante til en av de mest rampeste guttene i barnehagen, han er så nydelig og snakker så det renner ut av han. 
Han kan mange ord allerede og et av dem er " tante Kine". 
Det er umulig å ikke bli stolt da?


Her har vi rampisen og jeg i baksete på vei for å hente høy til dyrene på gården.

Så får jeg nesten slenge ut et bilde av Dan Mikael også:


Her sitter jeg midt i mellom dem begge og stoor koser meg!

Preikas!


I mitt hjem så er de bare mamma og jeg som er kvinnfolkene i huset, mens resten(4) er gutter. Familien er derfor styrt av mannfolk, og det merkes. For hvis mamma eller jeg skal ha ordet, må vi gjøre oss brautende og store.. slitsomt.

Det var vel i går, når jeg skulle ta noen cambilder, ja da ble jeg plustelig ikke den eneste som skulle ta bilder. Da kom den ene mannkjønnet trillende inn og skulle være med.


UskyldigeIkke så uskyldige...
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2014 · Februar 2014 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits