Fy flate, jeg vedder på at Pandora har en kråkehjerne hvis hun i det hele tatt har en! Hun er så ustabil å ri på, fatter ikke hva som har hendt etter som hun nå bare hopper vetta skremt rundt på tur! Det er så ille til tider, at det ville ha vært mye raskere å stige av ponnien og leie henne, enn å ri opp og ned fra grøfta alle de x antall gangene hun hører en minste lyd!

Men den cowboyen som jeg er, har jeg nå tatt på meg rideunderformen og er klar for å stige opp i salen nok en gang,
wish me good luck for god sake!!!!!!
Kjære Mira

Dette kom alt for brått på, jeg vet knapt hvor jeg skal gjøre av meg.
Tenker på deg hele tiden.
Det var jo alltid deg og meg.

Husker når vi første gangen møttes.
Med store øyne, ørene på vakt og lett på tå, du var svært skeptisk til meg,
men vi ble utrolig gode venner med tiden til hjelp.Du var så vakker og full av liv. En ordentlig gledespreder! Og en fantastisk partner!
Jeg har lært så utrolig masse av deg, du aner ikke hor mye du har betydd for meg...

Men nå er alt så stille, så sårt og tomt.
Du var fremdeles vakker når jeg fant deg, pelsen skinte der hvor solstrålene traff, og halen og manen lå så pent rundt deg.
Men du var helt tom for liv, ingen varme eller pulsering å kjenne...
Det var hardt å se deg sånn....

Jeg håper du har det godt der du er nå,
og du må aldri glemme hvor enestående vakker du var og hvor høyt savnet du er i hesteflokken....

Jeg kommer aldri til å glemme deg <3<3<3Cathrine og jeg hadde lenge holdt av den 07.10.2010 for å gjøre noe sammen. Vi slang fram forskjellige forslag om hva vi skulle gjøre, og endte opp med å dra på en tur med hest og kjerre.


Cathrine er ikke en av hestevennene mine, og hadde sine tvil da hun satt seg i vognen.  Dette her var noe uten for hennes felt. Vi har nå vært venner 8 år, og hun har aldri vært med å gjort noe aktiv med hestene mine. Det var sannelig på tide, får den si.

Cathrine fikk også lov til å ta over styringen, og dte virket som hun likte det, i hvert fall for en stund før bilene begynte å dukke opp.

Dette var utrolig morsomt, hadde helt glemt hvor kos det er med vogn,  må gjøre det igjen!
Jeg har nå nydlig blitt eier av ei hoppe på 5 år, skal hente henne på onsdagen. Gleder meg til å få med henne hjem, og la henne bli kjent med flokken og trene henne opp til bli en flink, rolig og dyktig ponni.
 

 Alltid like artig å prøve ut andre ponnier, og spesielt unge. Jeg skal nå snart levere  ponnien min jeg har hatt på lån, og er nå på leting etter en ny. Eneste kravet jeg har til neste ponnien,  er at den bør helst være ung, ha araber i seg, helst være rundt 1.40 i mkh og kjønnet  må vare hoppe. 

Så langt har jeg funnet ei, utrolig søt og veldig forsiktig frøken. Men hun kan  absolutt ingen ting, hvis valget faller på henne, har jeg myyye å trene på frem til  sommeren. Er derfor veldig usikker på valget om jeg skal ta henne, eller ikke.

Jeg har valgt å holde kontakt med eieren inntil videre, og har avtalt å komme tilbake iløpet av 2 uker for å prøve ponnien igjen, og da også kjøre henne i vogn.

Blir spennende å se hva som skjer! Alt jeg vet, kan det jo dukke opp en annen ponni.Først rømmer ponnien =  Mister første bussen + Så rømmer hundene = Mister andre bussen = ingen mulighet til å rekke skolen = Hater mandager!

Mira og hundene from Kine Marlin Stav Sørli on Vimeo.
 

Det er ca en mnd til jeg skal levere vindunder ponnien tilbake til sin opprinnelig eier. Jeg har bare lånt Mira, eier henne ikke. Vil absolutt ikke gi henne ifra meg, men jeg har ingen rett til å beholde henne lenger når leiekontrakten skriker på det siste verset.Har hatt henne i to år, og både hesten og jeg har forandret oss masse i løpet av de årene. Kommer til å savne henne når jeg ikke lenger har henne som partner...

Men før det skjer, skal vi til Danmark og konkurrere der, og senere start NM lag og par... gleder meg til å få avsluttet en fantastisk sesong og håpe på at jeg treffer vindunder ponnien igjen. Evt få kjøpt henne slik at hun blir evig min <3


Oscar får knage-pinnen sinKongen på haugen - Oscar klatrer på kameraveska


Tilda <3 

Idag er det hestedag. Har 6 hester som skal få grundig stell fra topp til tå. Har allerede lagt fôret i vann, så det skal ligge å svelle og god gjøre seg til kvelden. To hester har fått grundig børsting, røyteperioden har startet,og det er hår over alt. I denne uken venter jeg besøk av hovslageren, så like så greit at de ikke røyter da!

Idag skal det kun handle om hestene, og kanskje det blir middagsgjester til kvelden, vi får se.

Ha en god dag!

'
Det var søren men - 20 i dag tidlig, jeg trodde jeg skulle fryse i hjel. Luften var klar og skarp, og snøen så hard at det knaket under skosålen når jeg trasket rundt på gården.
 
Shettisene(kort beinte hestene) ville ikke inn i går, så de har løpt rundt på gården i natt.Samantha


Samantha og Maja(føllet)
Mira


Selma
Synes det er så forferdelig å sove alene, og spesielt når jeg ikke sover sammen med Dan Mikael.
I helgen har Lillemann oppholdt seg hos faren sin, noe som medført at jeg har sovet alene uten han.
Men heldig vis for meg, har jeg en erstatter( sånn av og til). Og det er nemlig hunden min.
Han elsker å sove i sengen min, og som regel får han lov hvis han ikke er kliss våt eller tar alt for mye plass.

n7242006004989116734

I dag våknet jeg at vi lå i rygg mot rygg med hverandre, måtte stramme litt på smilebåndet da. Lurer egentlig på om han vet at han er en hund og ikke et menneske?kine 304

Mira har et hovent ben, som jeg ikke helt riktig forstår hvorfor hun har. Jeg skulle ri henne her en dag, og når jeg striglet henne la jeg merke til at det ene bakerste benet var fyldig og varmt, mens det andre benet var tynt, benete og kaldt(som det skal være). Jeg tok henne med på en gammel utslitt fotballbane for å longere henne, og se nærmere på hvor skadet hun var.

Jeg fikk da se at hun haltet på hver hånd, men at hun ikke hadde problemer med å bevege seg. Så da tror(håper) jeg at det ikke er no ille, men kanskje hun bare har tråkket over eller noe lignende.

Jeg sjekket henne i går igjen, og da var ikke det syke benet varmt lenger. Og i dag var det akkurat samme, benet var ikke varmt. Hvis hun ikke blir bedre i morgen, er dyrlege neste.

Hater å ha syke dyr!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits