Nå er det virkelig lenge siden jeg har vært innom her.

Jeg savner det litt, det har jo blitt et arkiv av bilder med små hendelser av livet mitt....elsker å bla tilbake og mimre :) så kanskje jeg får karet meg tilbake?
Wow, lenge siden sist. Har ikke blogget siden Eivind veltet en diger mugge med vann over hele Mac`en min!
Jeg gråt høyt inni meg, itillegg glemte han å hente mac`en hos repratøren, som solgte pcen min videre fordi fristen for å komme hente den hadde gått ut!!!!
Så alt av mine dyrebare bilder og filmer, er nå forduftet bort! Yes da! !

Så la oss begynne helt forfra og skape et nytt minnerikt liv....

Jeg har derfor tatt dagens bilde av meg selv...hahah! Et bilde rikere!!!

Enjoy mine kjære sniklesere!


 


Viste dere at det er 8 helger igjen til jul?

Åååhhh som jeg gleder meg...da kommer alle vennene mine hjem fra land og strand..vi treffes..bytter gaver og deler sladder som vi lever på frem til påsken hvor vi igjen møtes.

 


Jeg har tidligere blitt spurt om jeg kan ha en spørsmålsrunde, men nei, ikke på denne bloggen.

 

Også så har jeg også fått spørsmål om jeg kan legge ut outfit-bilder. Jeg må nok skuffe de av dere som ønsker dette, jeg har verken det som kreves til å sette sammen et outfit eller flink til å ta bilder av meg selv.

 

F.eks kan dere se hva slags "outfit" bilde det ble i dag.

 

 

Hahaha, herregud !!! For det første ser man ikke antrekket, og for det andre ser det bare utrolig teit ut å ta bilder av seg selv i speilet.

 

Enjoy your day!I de siste dagene må jeg bekrefte kommentarene ved å trykke inn forskjellige koder, er det bare jeg som må gjøre dette?
Hvordan får jeg dette bort? 

Bloggingen min har vært elendig siden evighetsiden, og jeg har verket hatt lyst eller ork til å blogge.

Men nå har jeg bestemt meg for å fornye hele siden, må få fram sommerglede og bort med grå-kjedelig-dempe-ned-stemning-utrålingen bloggen min sender ut nå. Derfor er bloggen litt ustabil og i hulter og bulter.

Men om ikke så alt for lenge, vil det dukke opp en film som jeg har laget. Laster den opp på youtube nå, satser på at den er ferdig før mørket senker seg.

Kooos dere videre med enn hva dere holder på med!

Men hvordan i all verden skal jeg få satt den opp på best mulig måte?

Har prøvd opp til ti ganger, på ti forskjellige måter, men hederen kommer dobbelt uansett, hva gjør jeg..???
Blir så utrolig forbanne på folk som har null respekt for andre. Er det virkelig nødvendig å baksnakke og snakke stygt om alle andre? Om folk man knapt kjenner?

I dag har det vært en ekkel og klundrete dag som står nå i en stod floke. Og alt pga at jenter som ikke eier selvtillit og velger derfor å tråkke alle ned i søla for at de selv skal skinne. Finner meg rett og slett ikke i at folk skal holde på sånt, og spesielt ikke mot snille uskyldige mennesker som ikke tør eller klarer å for svare seg selv.  Men samtidig hjelper det ikke å stå å skrike til dem eller snakke rolig og tydelig som folk flest.

Er det så sabla vanskelig å unne andre noe godt? Må man bestandig være best?

Joda, det beste er jo å holde seg unna dem. Men er ikke lett når man går i klassen med dem og har samme fag som dem. De ser stygt på alle, og snakker gjerne litt ekstra høyt for at alle skal høre hva de snakker om. Aner virkelig ikke hvor mange gutter de har ligget med, men de har tydeligvis ikke forstått intet ved å bruke kondom etter at ei av dem fikk nylig klamidia og rakk å smitte 2-3 stk før hun oppdaget det.

Gleder meg virkelig til jeg drar sørover i morgen kveld, det blir uuuutrolig deilig! Endelig få være sammen med venner og komme bort fra alt dramaet som gjør en til å bli gal
n7242006004287511864

!Dro ned til butikken i stad og kapret med meg to blader og litt snoooop ;D Det er jo Lørdag ! Og da skal det koses<3

picnik collagepoiiu
I dag har jeg trillet Dan Mikael på 1 1/2 år på en tur. Solen skinte så jeg fant ut at det var en upperlig mulighet til å få seg noen friske pust før oppvasken skulle tas.

Jeg tok med meg iPod`en, da synes jeg det blir myye lettere og ikke minst mer motiverende å ta seg en lang tur. Jeg var ute i ca 1 time, og er ganske så fornøyd med det.

Og nå skal jeg lage middag, men har ikke riktig funnet ut hva jeg skal ha ennuu;Dsnapshot2008100819Jeg lurer på hvor mange sekunder, minutter eller timer jeg bruker på å fantasere om min drømme gutt. Ja fordi vi møter vel på han en gang? For noen dager siden, trodde jeg at jeg hadde funnet drømme gutten, men ble overraskende sjokket da jeg fikk høre hvordan han egentlig er.

                                      0577654

Vi kom i kontakt med hverandre via en vennefest. Han var ganske så pågående og var den første av oss som tok kontakt. Høy og mørk, ganske så kjekk med en smule selvdigger. Men det var nå så at vi ble godt kjent(trodde jeg), snakket om alt og han fikk meg til å stramme på smilehullene ganske så ofte. Jeg følte meg vakker og selvsikker der jeg satt å snakket med " Drømme prinsen".

Noen dager etter festen, fikk jeg meldinger fra han om at han savner meg og spurte om vi kunne møtes. Husket det pirret i hele meg når jeg leste meldingen og viste ikke helt hva jeg skulle skrive. Så jeg la meldingen litt på vent, ville jo spille litt " hard to get" !

Senere på dagen fortalte jeg venninna mi om denne meldingen, og skal si deg hun fikk bakoversveis.
" Du vet at han har type? Å neeiiii tenkte jeg, hva har jeg rotet meg inn iiii!

Meldingen ble derfor aldri besvart og jeg har aldri tenk å svare han heller! Hater utroskap!

Men åå why me? Jeg som har vært singel over 1 år nå og tenker ikke på noe annet hvor koselig det hadde vært å delt sofa kroken med en kjekkas...*sukksukk*
Dagen startet med at vekkeklokken ringte på fult gir kl 06.00. Klarte ikke å lukke øynene og rumsterte derfor irritert etter vekkeklokken som ringte høyere og høyere..til slutt ble jeg sur på meg selv som plager meg selv ved å være så lat om morgenen som jeg er. " Det er jo bare å stå opp" tenker jeg høyt, og tramper trøtt ned trappen og inn på badet. Ikke mye å skrike av når jeg ser meg selv i speilet, har jo sett alt før så blir bare midre overrakset hvor stygg jeg egentlig er om morgenen. " When I am wake up, I am ready for make up". Tar tak i sminkeveska og pøser på hva enn jeg måtte trenge
for at dagen skulle bli en fin dag.

                                         bli

Skolen er det alltid stress. kanskje ikke så rart, har jo valgt å gå på hestelinja, og da ber jeg rett og slett om stress. Mye å ta ansvar over, alt skal være så prikk fritt som mulig, velkommen til hestelinja. Hestene skal mates, pakkes og leies ut i - 17 grader, og inn igjen for å feie spon og høyrester fra stallgulvene. Så var det avsted å skifte til rideklær, hente hesten og sale på.

Joda det er gøy å ri, men myyye annet stæsj føler meg i oppgaven ved å være rytter. I dag har jeg hatt ro ridetimer, og jeg merker at mine legger og lår begynner å verke.

Hjemme lukter det middag. Rekker nesten ikke å slenge av meg ytterklærne før jeg står i kjøkkenet. " PIZZA" skriker jeg ut mens hendene drar opp kjøkkenskapene for å finne en tallerken. "Dagen er reddet", tenker jeg mens jeg dytter i meg det ene og det andre pzzastykket.

Nu skal jeg se på Waschera;D 
http://www.youtube.com/watch?v=w19nwiFXDO0&eurl=http://linni.blogg.no/&feature=player_embedded
 
n72420060029082976515   hjdsbjaehfkds  miiiii
Hei!

Dette er helt nytt for meg. Blogge har vanligvis ikke fasinert meg, men etter å ha grublet og snoket på andre bloggere, pirret det i fingrene etter å ha en egen blogg å ta hånd om.


Jeg kommer nok til å blogge om det som faller naturlig inn for meg, er ikke en typisk jente som brenner for en ting men om flere.


Er bare å spørre hvis du/dere lurer på noe! ;D

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2014 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · August 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyrene · Familie · Fashion · Fest · Film · Jobb · Me and my life · Musikk · Personlig · Prosjekter · Reise · Shopping · Skole · Stevner · Tips og Ideer · Trening

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · Hest.no · nettenestea · youtube.com

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits